- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
kivagytok akadva az atom procin.. Nem lehetseges hogy optimalizaljak a win 8-t? Ez nem android, hogy nincs hozza megfelelo hardver, es nemis lesz, mert szandekosan sz*r az egesz.
Nezzuk meg hogy muzsikal egyutt ezzel a cuccal majd utana mehet az oltas ha szar.
A kialakitas, plusz win8 nekem nagyon bejovos , ha akarom csak tablet, de ha kell netbook... Jo ez, varom hogy legyen meg par ien modell lehessen valogatni -
Azért egyvalamit nem felejtsünk el, kevés olyan időtálló számítástechnikai cucc van, mint a lenovo termékek. Nekem volt lenovo laptopom melóban, kapta az ívet rendesen és bírta, 2 évesen vettem használtan, majd én is használtam 2 évet és eladtam, és akinek eladtam még most is használja és 2 éve adtam el. Nem sok laptop megy nagy igénybevételű felhasználás mellet 5-6 évet problémamentesen. Ergo: a lenovo termékek minőségi cuccok, a minőséget meg, meg kell fizetni, vagy nem, mert nem kötelező megvenni.
-
hito
nagyúr
Hehh...nekem majdnem ugyanilyenem van már jó ideje. Acer Iconia W500: ugyanúgy billentyűzet dokkolós, C50-es AMD Fusion-nal (2x1GHz), 32GB SSD, 2GB DDR3, elő és hátlapi kamera, 10,1"-os kapacitív multitouch kijelző (brutálisan jó fényerő és színek) 1280x800-as felbontással, HDMI, win8, stb...még a tömörítetlen 40GB-os blu-ray fájlt is kacagva lejátssza. Szeretem is és ennek a feléért levadászható használtba. Szóval van ennek olcsó(bb) alternatívája is.
-
Integra
titán
no, ha az irodai környezetbe szánt tabletjükre képesek hdmi-t rakni, akkor hogy a büdös életben nem tudnak a szaros, szintén irodai környezetbe szánt x és t laptopjaikra hdmi-t tenni? boozyk...
profi tablet amúgy, a lehető legszutyokabb cpu-val
-
törölt tag
legjobb az lenne, ha akármit rá lehetne tenni, de mondjuk én egy droidos változattal is beérném végül is. bár akkor kéne bele mondjuk egy fullHD kijelző, meg valami S4-pro. egyébként meg a Plasma Active azért nem tűnik rossz rendszernek, meg most bukkangatnak fel az ubuntu-s Unity tablet felület tervek is. nem dual boot kell nekem igazából, és az Atom proci sem hiányzik. valami jó kis A15-re épülő Qualcomm vagy TI soc bőven jó lenne, meg egy tonna háttértár.
-
hunter84
aktív tag
800 USD és Atom proci?! Csak a hülyének éri meg.
-
nuke7
veterán
hát azért a nettó 800 usd nem végfelhasználói ár, azért ezt nem kéne elfelejteni...
-
törölt tag
kíváncsi vagyok lesz-e belőle más rendszerrel szerelt változat is. nem lenne rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest