- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
crwn
senior tag
sajnos az alább már jelzett kis problémára úgy tűnik nincsen beállítási megoldás. írtam a motorolának, és vissza is írtak:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük hogy felkeresett bennünket. Levelére az alábbiakban válaszolunk.
A V8-as készüléken az sms és hívás-emlékeztetők sem kapcsolhatóak ki, csak néma módban nem jelez a készülék." -
crwn
senior tag
nekem is le volt törve az usb porvédője. minap a motoker-ben pótoltattam a második kerületi hivatalos márkaszervízben a mammut I. mellett a retek utcában. beszerelési díjjal együtt ezer forintba került.
akksi nálam 2 napot bír - én azért rendesen használom sms küldésre, telefonálásra, és a fényerőt én is 0-ra állítottam be, illetve a rezgőmotor sincs aktiválva. -
crwn
senior tag
sziaaaa!
nekem is hiányoztál
de látom te továbbra is tolod ezerrel itt a fórumon, magam pedig csak alapjáraton, néha néha.
az okostelómat, ami utolsó ilyen volt (N73) a pda korszakocska követte, amit meg meghagytam navigációra.
a motorolákra cuppantam valami miatt, ez a negyedik flip-pes motom.
kösz a gratot, bár tudom, te nem csíped ezeket.
jó az N82? -
crwn
senior tag
amit még érdemes lett volna "átmenekíteni" a linux szoftba (és a v3 szoftjában megtalálható) hogy sms szövegeket lehet kivágni majd beszúrni - tehát a vágólap funkció. sajna ez a v8-nál nincs.
-
crwn
senior tag
szintén tapasztalatom, hogy nálam a motorola phone tools-nak csak a legújabb, 5-ös verziója, az is csak update után ismeri fel a telefont. persze adathordozóként látható az explorerben a v8, de én mindenképpen szerettem volna, hogy egy manager program is összekapcsolja a pc-t és telefont.
sajnos az alant írt apró, akár zavarónak is mondható beállítási elégtelenségekre úgy tűnik, nincs orvosság.
de ettől függetlenül minden rendben a telefonnal, talán az akkura lehet csöppet "panaszom", bár igaz, hogy nagyon sok sms-t tolok naponta, és persze némi beszélgetés is bonyolódik. no, ez legyen a legnagyobb baj... -
crwn
senior tag
kérdés: hol lehet kikapcsolni, ha egyáltalán ki lehet, hogy ne figyelmeztessen a telefon a nem olvasott sms-re kis hangjelzéssel? sehol nem találtam ennek deaktiválására lehetőséget.
a v3-nál ez megoldható, sőt az is, hogy a profilokat jobban testreszabhassuk, pl. cseng & rezeg profilban lehet beállítani azt, hogy az sms-t ne jelezze se hanggal, se rezgéssel.
a v8-nál ez nem megoldható. így "készítettem" egy üres mp3-as hangot, ami egy mp. és ha azt beállítom, akkor bár rezeg kettőt, de nem jelez hanggal. -
crwn
senior tag
megvettem. megelégedéssel adózom.
-
crwn
senior tag
hááát, nekem most nagy vágyam egy ilyen telefon. veszek is. persze olvastam róla, hogy a belseje nem különösebben nagy tudású, vagyis "semmi extra", de most épp ezeket a telókat kedvelem. volt már mindenféle: okos nokia meg okos pda is, nagytudású készülékek, meg persze kistudásúak is. de egy ideje az egyszerűbb belsejű modellek felé fordultam. most v3-at használok, nagyon szeretem. a v8-nak a designje fogott meg. mint ahogyan ő magán tartja az ujjlenyomatokat... tehát klasszikus felhasználó módjára olyat szeretnék most venni, ami tetszik, és nem feltétlenül a átgondolt praktikum dominált a már meghozott döntésemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest