- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
Fritz Teufel #52 üzenetére
-
Lomha 8V
addikt
Mekkora lesz a kijelző, azt tudjuk?
-
daniel909
addikt
hivatalos!
lol
-
daniel909
addikt
nem lehet h ez a Z3?
am unalmas ez a dizájn már. ez a szelfi kamera végülis jó. engem nem zavar h benne van. a Zben valami hányadék az előlapi kamera minősége és a z tabletben se a legjobb. szóval nem rossz fejlesztés...de a dizájn már évek óta xperia Z-s
lehetne az xperia arc sorozatnak folytatása, már a hajlított kijelző is megoldható. azt venném.
-
janeszgol
félisten
válasz
Hmm érdekes. Majd rájönnek, hogy mivel az előlapon csak a képernyő legyen, ezért oldalra fogják tenni a gombokat. Nem lesz ilyen vastag telefon, mint a képen lévő, de visszatérünk a gyökerekhez.
Ez majdnem olyan, mint a PC. Ma már annyira olcsó, hogy akár szervereket is lehetne üzemeletni otthon. Mint régen. Igaz akkor egy gép volt egy fal mellett, ma meg több pengeszerver lesz.
Amilyen gépházakat láttam már.
-
domos
senior tag
Ez most igy kinek es miert?
-
Szatyor95
senior tag
-
henrik1
tag
önke
-
joysefke
veterán
válasz
Ez mekkora hozzászólás volt!!
-
Janika-1982
tag
Totál felesleges,költenék a gyártási árát hasznosabbra!
-
razokonez
csendes tag
Videó híváshiz szerintem egész jó lehet. De akkor is kész röhej az egész. Tényleg a csamcsungtól várna egy ilyet az ember. :-D
-
razokonez
csendes tag
Videó híváshiz szerintem egész jó lehet. De akkor is kész röhej az egész. Tényleg a csamcsungtól várna egy ilyet az ember. :-D
-
babkukta
senior tag
válasz
maddogsilver #51 üzenetére
Majd az is jön... nem is a főkamerát fogják kiemelni, hanem ezt a sz.rt. (20,7 Mp-es 6 lencsés Sony Selfie kamera
)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
BulletBill27 #50 üzenetére
Valahol itt lehet a határ:
Ezek is mobiltelefonok voltak. Elforgatod 90°-kal és megjöttünk. Kellett 30 év és keskenyedett 5 centit, a többi nem változott...
-
maddogsilver
csendes tag
Várom az első mobilt, aminek csak egy 20 megapixeles előlapi kamerája lesz.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #49 üzenetére
Ma, amikor az 5 hüvelykes ,,mini" telefonok korát éljük, engem is érdekelne, hogy hol lesz a határ
-
Fritz Teufel
addikt
Egy ekkora tabletet "selfimobil"-nak hívni?!
Hol tartunk már?! Nemsokára divatba jön a "mobil"okhoz való hátizsák is... nyáron már nem is tudok hova ranki egy ekkora apparátot, mert lerántja a gátyámat.
-
WinPho
senior tag
El sem hiszitek, hogy ez mennyi embernek fog tetszeni... Még ha nem is fogják megvenni, de azért közszájon fog forogni eléggé. Az iPhone után ez lesz a második leganyukérlekvegyedmeeeeeegebb telefon.
-
Szombó
senior tag
Hülye picsa mobil.Facebookos pláza cicák örömére. Ezt a Samunak kellett volna kitalálni.Szégyen Sony.
-
Pali1119
tag
válasz
vrgkrisztian #43 üzenetére
Ott van a képek mellett az a "100%" feliratú gomb. Azt kellene megnyomni.
Egyébként neked véletlenül nem Samsungos telefonod van?Mintha az rémlene. Mondjuk úgy már mindent értek.
-
Xaels
félisten
Amúgy előhívatva tényleg teljesen jó bár kicsit kékes lett amin lehet utólag javítani. Nincs fényképezőnk, igazából nagy általánosságban elég számunkra amit tudnak a telefonok egy bizonyos szint felett.
(#43) vrgkrisztian: nézd meg őket teljes felbontásban
Amúgy annyit elárulok, hogy a legjobb 3-ban van az általam készített kép elkövetője.
-
Csapoati
nagyúr
Teljesen jó minőség.
Egyébként inkább a hátlapi kamera, valamelyik hangerőgombra tett exponálással. Kell 1-2 kép, hogy jól beállítsuk, de jobb lesz a minőség azért. Ha meg tudom előre, hogy képeket akarok magunkról, viszem a fényképezőt (direkt kicsit vettem, nem nagyobb mint egy bankkártya, csak vastagabb picit).
-
milcse93
tag
Végre egy jó öncsi telefon.
-
Xaels
félisten
válasz
vrgkrisztian #38 üzenetére
Mutasd azokat a sokkal jobb előlapi képeket? Egyik sem lesz jobb mert mind írtó szar...
-
vrgkrisztian
aktív tag
szokásos sony "minőség". túlmelegedik,ezért a ragasztás felválik,és ezért beázhat,másrészt pedig iszonyatosan bugos a szoftver is. sosem tudtak normális szoftvert írni sajnos.
(#36) Xaels:
mégis milyen telefonnal lőtted? hiába 2 megapixel,ez egyszerűen rettentően szar minőségű.
egy jobb csúcstelóban is "csak" 2 megapixeles az előlapi,de azok sokkal-sokkal minőségibb képeket csinálnak.(s4-s5-note3-g2-g3 stb.) sőt! az iphone5s 2 megapixel sincs,mégis nagyon jó előlapi képeket lő.
a megapixel szinte egyáltalán nem függ össze a képminőséggel.,bár ezt gondolom tudod,de az előlapba nem fér be elég nagy szenzor ahhoz,hogy nagy felbontás mellett jó minőséget produkáljon,szóval minél nagyobb ott is a felbontás,annál több zaj fér a képre.
-
halkow
őstag
" Xperia Z2 esetében pedig a
túlmelegedés okoz fejfájást"milyen érdekes bog agyon dicsérte anno a tesztjében a kamerát ahol szót nem ejtett hogy pár fotó után grillezni lehet rajta
nem lehet egyedi probléma egyes modelleknél? -
Xaels
félisten
Én most kicsit megvédeném a "szelfit". Nem könnyű családi fotót készíteni állvány nélkül úgy, hogy mindenki rajta legyen. Az esetlegesen 100+k árú készüléket meg nem szívesen adom idegen kezébe... A hátlapi kamerával nehéz belőni a jó szöget(ezt a régi tükrös megoldással sem volt könnyű) és dedikált gomb/azt kiváltó megoldás nélkül az exponálás sem túl egyszerű, hiába van mosoly vagy hang expo. Ezt a képet előlapi kamerával csináltam. Azért a 2Mp-nél jobb lett volna 4-5 egy kicsit normálisabb szenzorral. A vaku meg jó lehet egyéb dolgokra is.
-
C$abi
aktív tag
Szerintem gáz csak azért kiadni egy külön mobilt, mert abban van egy bazinagy kamera az előlapon. A vaku meg már egyenesen nevetséges a mérete mellett.
-
Enci1983
senior tag
Szerintem ötletes, van már videó is róla a youtube-on, nem villan olyat a vaku mintha atomot dobtak volna le és a hátlapi kamera is selfire van hangolva, hang instruál hogyan és merre tartsd hogy a kép jó legyen. Sima C-nél is van egy hasonló exkluzív Beauty Shot feature. A C3-nál pedig mégkönnyebb selfit készíteni, csak 2 koppintàs a hátlapra és kész is a kép. Tuti benevezek egyre!
-
Így kép alapján hatalmas kütyü. De kíváncsian várom.
-
azopi74
addikt
válasz
BulletBill27 #29 üzenetére
Ja, inkább tegyenek a hátlapra is egy kijelzőt
-
BulletBill27
aktív tag
Hurrá! De miért nem veszik akkor le a hátlapi kamerát? Teljesen feleslegessé válik
-
Kex613826
tag
Vaku az előlapra.......és vajon mennyit kell majd perkálni azért, hogy kiégesd a retinádat?
-
pirey
tag
Amúgy az ilyen nagy szelfisek nem a legújabb ájfonnal nyomják? Vagy az már nem divat?
-
Integra
titán
leszarom, már rég letiltottam a sok selfie bajnokot a rektekbe
sok beteg, komplexusos, bizonyítási kényszeres, önértékelési gondokkal küzdő ember.... ja és persze a narcizmust se hagyjuk le a másik felénél -
sixpak
nagyúr
Selfie-t eddig is lehetett csinálni a telefonok zömével...most, hogy lesz vaku is, tele lesz a net piros, nyúlszemű fejekkel.
Vagy mellékelnek egy red eye remove appot...Amúgy meg:
-
Ihsahn
tag
Na ja, sok panasszal találkozom, hogy mióta lejött az OTA frissítés az Xperiára, azóta ilyen-olyan gebaszok vannak a telefonnal...
Amúgy meg vakuzza szembe magát a sok kis suttyó és liba, aki a fészbukra tolná ki a szelfiket kacsaszájjal... remélem hamar jön a látáscsökkenés...
(Gonosz vagyok, tudom, de jólesik...
)
-
tothmaxy182
őstag
Mint egy falat kenyér...
-
babkukta
senior tag
válasz
mediumgecso #3 üzenetére
Miért ilyen menő szidni a szoftvert??? Ha tényleg annyira sz.r, miért veszik? Elhiszem h sok frissítést elb.sznak, de a gyárival a legtöbb esetben nincs baj. + szokták is javítani a telókat (itt nem a P-re és társaira gondolok).
A cikkhez: selfiezni milyen közelről is szoktak? 50-60 cm (kb). A vaku biztos jót fog tenni a szemnek.
A másik, csak én látom a telefonon az elkészült kép színét furcsának? -
eventus
veterán
Srácok: sikere lesz
-
szotyika12
újonc
Szerintem meg teljesen fölösleges kiadni egy mobilt annak ürügyén, hogy ez Szelfimobil. Amúgy a Sony a Z2-vel nagyot robbantott, kíváncsi leszek erre a készülékre is
-
azopi74
addikt
Hát igen, bezzeg ősanyáink még ilyen súlyos eszközökkel selfieztek 1900 körül
:
Ez meg az első tini selfie, az első világháború korából:
Ajakbiggyesztős, ártatlan verébarc már megvolt akkor is, az idióta, gusztustalan duckface már akkor sem volt menő
-
Steve1207
veterán
Igen, de akkor dedikált kamera gomb is volt vagy valami épkézláb gomb, amivel tutira akkor fotóztál, amikor kellett.
Amúgy nem lenne ez rossz, vaku se kell nagy, mert egy kartávolságot bármi bevilágít. Csak én is azt mondom, mint sokan, hogy először szoftvert optimalizálni kellene megtanulni, utána jöhetnének az ilyen "extrák", mert így nem egy felhasználói élmény a Sony. (Bár haver ódákat zeng a Sony-járól a legutóbbi frissítés óta, előtte szidta nagyon.)
-
m1lan
őstag
"bugmentes szoftver segítségével"
Sony meg a bugmentes szoftver? Hááát...
-
Nigér
őstag
Most az ombrénak ennyire kicsi a keze vagy ez még a Z Ultránál is nagyobb...?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én már alig várom, hogy kapható legyen. Milyen jó lesz majd azon röhögni, ahogyan az enyhén egomániás tulaj szembevakuzza magát.
-
lexter00
őstag
"Persze eddig is volt szelfi, de mostanában ez akkora divat, hogy külön szóval különböztetjük meg más típusú fotóktól."
És mostanában csinálnak hozzá külön telefonokat!Előlapi vaku??Na ne már!!
Az eszem megáll hogy valaki csak azért választja ezt a telefont mert ezen jobb szelfizni vagy mi. -
Obyboy
addikt
Anno tettek a gyártók a hátlapi kamera mellé egy kis "tükröt", ezt mára teljesen elfelejtették, pedig teljesen használható dolog lenne szelfihez is, szvsz.
-
mediumgecso
őstag
Inkább csinálnának normális, használható sw-t....
-
atike
nagyúr
...hiánypótló....
Előlapi vaku... Na majd amikor vezetés közben lő magáról Cynthya képet... Pfff....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest