- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Stilusa, hibatlan
-
Drever
csendes tag
Esetleg nem gondoltatok még arra, hogy valami mobilos televízió sorozatba vágtok ?
Tudom hogy ez nem csak így hasra ütéssel megy, de elég jól szerepeltek a tv-ben véleményem szerint.U.I.: Hajrá MATV !
-
Vadmeggy
aktív tag
Mennyire szégyen, hogy a Mokkába meghívnak szakértőket, de utána semmibe veszik őket. Végig az volt az érzésem, hogy Klaudiát nem is érdekli Bog (meg a jogász) véleménye, csak dísznek ültek ott a stúdióban. Szánalmas, hogy nem a vendégeken van a hangsúly, hanem a két kretén műsorvezetőn.
A jogász úr viszont iszonyatosan okoskodó és idegesítő volt, mégis ő beszélt állandóan.
-
joey04
titán
ez az MTV-s ma reggel-ben való szereplés nagyon gáz volt. már olyan szempontból, hogy nem engedtek Bognak egy mondatot sem normálisan befejezni...
-
r-chee
őstag
Jó ez a TV-s megjelenésesdi, de Nektek nem szükségszerű. Inkább nekik, mármint a tévécsatornáknak. Mobilaréna, és maga az összes PH! lapcsalád eléggé ismert a netezők között. Ez a TV-s dolog csak egy kis bónusz népszerűség.
Bognak, mint magánembernek sokkal nagyobb respect szintet ad, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy benne voltam a TV egyik (fő)műsorában
.
-
Franklin
addikt
Grat a szakcelebséghez, már csak ezért megérte gürcölni :-D
A cikk marha jó lett, kb. minden sora gyöngyszem, sok-sok ilyet még! Nagyon szeretem ezeket a "backstage" jellegű írásokat és gondolom nem vagyok ezzel egyedül :-)
-
Wisdome
tag
Én megtaláltam.. hehe
-
saiyajin
senior tag
A Mokkás adás mikor volt? Vagy tudja esetleg valaki linkelni? Szivesen megnézném.
-
Maateeo
aktív tag
Jól áll a tévés szereplés Bog!
Örülök, hogy már a tévébe is eljutott a Mobilarena.
-
B1T3
addikt
A Tények riportját sikerült „élőben” látnom, jólesett, hogy egy más szempontból ismerős arcot bámulhattam, hiába kevés ideig tartott a dolog.
Amúgy gratulálok, csak kicsit sok volt a kvázizás az adós riportban, bizonyára így jött ki az izgalom.
Szerintem az okostelefonok térhódításával, az okostelefonok mindennapokba való beivódásával nem is olyan sokára nem kell majd meglepődnötök egy-egy meghíváson.
-
Kereszhaver
tag
Melyikőtök neve elé kerül majd a vv?
-
domi007
őstag
Annak örülök, hogy nem pörögtök túl ezen a hirtelen kapott figyelmen, hanem megmaradtok önmagatok, a tipikus MA-s srácok, akik ilyen blogokban villantják fel életük eseményeit, ezzel az őszinteséggel tartjátok meg szerintem az olvasótáborotok nagy részét, szóval csak így tovább.
-
Fooler89
őstag
Tök jó látni, hogy végre hozzáértők is vannak a tv-ben, de az viszont szomorú, hogy kb. egy mondatot engednek befejezni tőletek, sőt behívják Bocha, hogy segítsen tesztelni egy fényképezőt erre két 20 éves isten tudja kik "tesztelik" a fényképezőt és akkora badarságokról beszélnek, hogy a hozzá nem értő fogyasztónak se jut ilyen az eszébe.
A másik, ha már behívtak titeket, akkor nem azért a két fillérért, de miért nem titeket kérdeznek ezekről a témáról és ha már belekezdtetek valamibe akkor engedjék meg, hogy befejezzétek.
Olyan szempontból biztos jó, hogy egy kis reklám az oldalnak ami ha csak pár olvasót hozott magával akkor már megérte.
Mondjuk az is fail volt, hogy Bocha először a prohardver tesztelője és utána meg mondja a csávó, hogy amúgy a mobilarena.hu-tól.
Meg az a színjáték
Még be se fejezték de a csávó már pattant oda, mert ő miszter csőrtető
-
MarQs
senior tag
Korrekt nyilatkozat/riport volt ez a Ma Reggel-ben! A Mobilaréna TV hozza a hatást, grat!
-
luke.
aktív tag
"Az áremelkedésekről pedig csak halkan jegyzem meg, hogy tavaly volt az első év, amikor egy átlagos fogyasztói kosarat nézve a mobiltelefonálás ára valóban emelkedett, a megelőző 9 évben folyamatosan csökkent, de nyilván ez valahogy elkerülte a becses figyelmedet, mert pont azt csinálod, mint azok az elmeroggyantak, akik a saját elméletük igazolására csak szelektíven hajlandóak olvasni.
További offolások után sokadszorra is kapsz egy bant, mert igazából rettentő unalmas, hogy folyamatosan veled kell foglalkozni, pont úgy viselkedsz, mint az autópályán őrült módra szembehaladó magabiztos idióta."1. Nem vitatta senki, hogy árcsökkenések voltak az elmúlt években az árkartellnek megfelelően! DE TÉNY, HOGY 2% áfa emelésre hivatkozva 10%-ot emeltek, vannak példák is nézz körül jobban ha már személyeskedsz (ezért teszem én is!) és a szolgáltatók belső köreiben töltöttél el 10 évet.
2. Csak egy bann volt aminek nincsen nyoma az automatikus bann listába (ez előtte indult el 2 hónappal) nálatok mert nem volt jogos. Arról azóta bebizonyosodott, hogy igazam volt mert érdekes módon ebben az éveben már úgy rendeztétek a foglalásokat.
3. Jöhet a bann azért mert visszaszemélyeskedtem.
4. A frekvencia díj, a koncessziós díj és az áfa mértékére a válaszom, hogy ott meg uniós fizetések vannak amivel ugyan annyi a terhelése a mobil szolgáltatóknak. Tehát nagyon nem indokolt a sokkal nagyobb mobildíj (előfizú, percdíj ami csak nálunk van, net, egyéb)! -
Bog
HÁZIGAZDA
Egyrészt ez itt full offtopik, de persze rá se ránts.
Másrészt láthatóan olyan mértékű frusztráció dolgozik benned, hogy mindenről "az" jut az eszedbe, full felesleges veled vitatkozni.
Harmadrészt ha ennyire baromira okosnak akarsz tűnni, akkor kérlek keress már rá, hogy nálunk mennyi a frekvencia díj, a koncessziós díj és az áfa mértéke azokhoz az országokhoz képest, ahol olcsóbban lehet fonálni.
Negyedrészt én nem vagyok politikus, mégis mi a bánatos fenét vársz? Hogy majd ha bejutok a tévébe, akkor a témától tök független módon nekiállok pocskondiázni mindent élő adásban, vagy mi? Kinek képzeled magad?
Az árkartellről meg annyit, hogy veled ellentétben én majdnem egy évtizedet húztam le az egyik szolgáltatónál mindenféle pozíciókban. Szerinted kettőnk közül kinek van több rálátása? Az áremelkedésekről pedig csak halkan jegyzem meg, hogy tavaly volt az első év, amikor egy átlagos fogyasztói kosarat nézve a mobiltelefonálás ára valóban emelkedett, a megelőző 9 évben folyamatosan csökkent, de nyilván ez valahogy elkerülte a becses figyelmedet, mert pont azt csinálod, mint azok az elmeroggyantak, akik a saját elméletük igazolására csak szelektíven hajlandóak olvasni.
További offolások után sokadszorra is kapsz egy bant, mert igazából rettentő unalmas, hogy folyamatosan veled kell foglalkozni, pont úgy viselkedsz, mint az autópályán őrült módra szembehaladó magabiztos idióta. -
luke.
aktív tag
"És e mellett a környező országokben fele ennyiért jobb vagy ugyan ilyen hálózaton telefonálnak. Nálunk nem fentartható olyan árak mellett ez a kamú szöveg, akkor ott uniós fizetések mellett miért is az?"
Ez a téma nagyon is érdekelne egy mobilarénaTV-ben a nálunk lévő szolgáltatók képviselőjével akik jelen vannak a környező országokban is. Nem vállalnák a meghívást egyszerű okból, árkartell van! De ti sem csinálnátok ilyen adást, mert féltitek a hírnevet. -
luke.
aktív tag
Az, hogy igazam van? Te is tudod olyan adásszünet lenne hirtelen ha üldögélő műsorvezető valódi kérdéseket tenne föl élő adásban politikusnak.
Ha nincs igazam miért is van az, hogy mobil szolgáltatók 2%-os áfa emelésre hivatkozva 10%-al emelik a perc vagy SMS díjat és a felügyeleti szervek nem kérdezik meg ezt miért is? Olyan 100 milliókat szabnák ki rájuk büntetésnek... És e mellett a környező országokben fele ennyiért jobb vagy ugyan ilyen hálózaton telefonálnak. Nálunk nem fentartható olyan árak mellett ez a kamú szöveg, akkor ott uniós fizetések mellett miért is az? -
GrandeP
addikt
"Egyébként állati nagy élmény volt, hogy az operatőr és a riporter is pörgött azon, hogy a szerkesztőségünkben járhat..."
Nyílván, öhöm, jah, biztosan...
Mint mikor az agyon iskolázott Hatodikos Vérpistike magyarázott nekem annó a boltban, h ő mennyire ért mindenhez, mert egyszer elolvasta a gémsztárt...
Hát kb én is ilyen átéléssel, bólogatva, elismerően tátott szájjal, adtam alá lovat, mint ahogy az "operatőr és a riport is pörgött".....
-
luke.
aktív tag
A mobilaréna is csatlakozott az imperialista népbútitó központilag cenzúrázott tévé és rádiós hírfolyamához!
"Normális emberek" normális véleményét nem engedik adásban, mert egyszerüen válaszolni sem tudnának a politikusaink és ellenőrzési szerveink a kérdéseikre. Már nagyon régóta az oligarchák társaságában a törvények megszegését is meg lehet úszni és ehhez a központilag cenzúrázott sajtó aszisztál.Szerintem maradni kellene a jelenleg nem cenzúrázható netes véleménynyilvánításnál.
-
madstunt
addikt
és melyikőtök lesz celebDJ?
-
geccoblaze
aktív tag
"Aztán jött M. György, ötven feletti budapesti lakos, aki gazdasági miniszternek álcázza magát és különböző féllegális tevékenységeket folytat, amelyek közül minket a telekommunikációs adó érint valamelyest."
Ne aggódj, ezek után az MTV és az MR szerintem nem fog zaklatni.
Viva la sajtószabadság
-
de meg kell hagyni, hogy egyre jobb vagy a TV-ben
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az utóbbi időben kissé megszaporodtak a tévés-rádiós interjúk, megköszönhetjük a gazdasági miniszternek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest