Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Most olvastam, hogy mi történt.
A rák nem válogat.
Szegény, érezte ő már, hogy nem folytathatja.Nyugodjék békében!
-
joey04
titán
-
Ricardo
titán
Most mégsem Jobs jelenti be a készülékeket

-
joey04
titán
válasz
manchester85
üzenetére
engem addig nem érdekel ez a téma, ameddig nem látok jobb készüléket a konkurenciától. csábulni csábulok, de ez ettől független nálam, mindig próbálok valamit iphone mellé.
-
manchester85
veterán
Ezzel együtt én most megint kezdem szkeptikusan megítélni az Apple helyzetét. Persze, ami a "szekeret" illeti, abban nyilván nincs semmi kivetnivaló. De az, hogy 1 év 3 hónapja várunk az új készülékre, az szerintem felettébb kezd kínossá válni. Aztán majd az új iOS illetve az új készülék(ek?) lehet, hogy mindenért kárpótolnak minket, de ha ez csak egy szokásos generáció upgrade lesz, komolyabb újítások nélkül, akkor én azért csalódott leszek. Úgy érzem, ennél most már tényleg több kellene. Valaki megvette Magyarországon az elsők között az iPhone 4-et, a legfrissebb modellel rendelkezik, és lehet, hogy 2012-ben még egy 2010-es modell lesz a mi régiónkban a legfrissebb? Ami mellesleg 180 ezer kártyásan. Gáz...
-
joey04
titán
-
Integra
titán
-
ThePlayer
tag
Tegyük hozzá hogy amolyan akaratos, gerillakampányt folytattak.Nagyon sokszor azt hangoztatták hogy az bizony az ő találmányuk pedig csak alakitottak, formáltak rajt.Használhatobbá tették.Valljuk be, az Apple is lopott nem kevésszer de teljesen mindegy mert ez amúgy is olyan mint az oviban.Az győz aki az erőszakosabb.
-
Ricardo
titán
Ez hosszabb távon lesz érdekes. Most még segít rámutatni mit hogyan merre, hiszen lemondott ugyan de más titulusban marad. Ha már nem segíti a mindennapi munkát kiderül.
Az Apple attól lett ekkora, hogy a minőség mellett ráéreztek melyik gyártó, milyen ötletén reszeljenek egy kicsit, és ezeket hogyan adják el. Ebben nagyon jó Jobs. Ha az utód nem, akkor nem lesz könnyű ezt az előnyt megtartani. -
[troll]Biztos belefáradt a sok pereskedésbe.
[/troll] -
joey04
titán
-
Taki30
tag
Azért szép,hogy a történtek mennyi embert feldobtak.Csak a családjukban,vagy ép velük hasonló eset,meg ne történjen.
További jó nevetgélést!

-
kolosanyi
veterán
Erre csak ennyit mondanék.
-
NogeOne
tag
Mindenesetre jobbulást neki.
-
Dany007
veterán
A "buli" mehet tovább Jobs nélkül is, akár úgy is ahogy eddig.
A kérdés csak az, hogy képesek lesznek-e a jövőben is tartani azt a szintet amit mostanáig tartottak. Minőség és innováció terén.
Mert az Apple-nek - a minőség mellett - az a legnagyobb ütőkártyája, hogy olyat és olyan formában hoz létre amit addig más nem. Mindössze ennyi az előnye, de ez nem kevés.
Viszont ha nincs innováció és / vagy minőség akkor bukta Steve-vel vagy nélküle is.Mert mondhat bárki bármit, de az iPodok igen nagy teret szereztek maguknak a hordozható zenelejátszásban. Talán, mint az első walkman anno... talán...
Az iPhone meg alapvetően formálta át az egész mobiltelefon ipart. Most aztán lehet trollkodni, hogy előtte is volt érintőkijelző meg szép gui meg minden, de mégis az iPhone 2 és 3 megjelenése után pár évvel már a mobiltelefonok ~90%-a érintőkijelzős volt.Mind1, ne menjünk bele jobban. Csak egy példa volt arra, hogy ha az Apple a továbbiakban is képes lesz tartani ezt a "folyton újat mutatok" innovatív szintet akkor nem lesz gond.
-
Solten
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egyetértek.
-
Integra
titán
válasz
imisomogyi
üzenetére
lesz még asszem bőven frappáns poén ebből..

-
Integra
titán

-
Vazallus
tag
Apple is Steve Jobless.
-
Ricardo
titán
válasz
imisomogyi
üzenetére
Majd az idő eldönti, de az tény hogy Steve Jobs egyénisége sokat segített a cégnek hogy ide jussanak. Nélküle nem lesz könnyű.
Az tény hogy ha ő nem volt, akkor a cég sem ment jól

-
Teaway
veterán
Minden almát elhagy egyszer a kukac...
-
Ricardo
titán
Jópofa ember az utód is

"Hasonlít a két vezető munkamániája is: Cook hajlamos hajnali fél ötkor emaileket írogatni kollégáinak, általában elsőként érkezik reggel és utolsónak megy el este, az IBM-es időkben a munkahelyen töltötte a szentestét és a szilvesztert is, és nagyjából ugyanezt várja el az alkalmazottaktól is."
Szeretnék egy ilyen főnököt

-
Alvin76
tag
Androidot használok, sőt, samsung telefonom van... a tegnapi hírtől nekem is megnőtt a vérnyomásom. DE mégis sajnálom a palit. igazából nagyon nagy dolog az amit vele az élen az apple csinált.
Aki meg örül bármilyen ember betegségének, az meg aljasabb, mint bármilyen szabadalom miatt perelni...
ugye milyen könnyű megszánni valakit, valamit amiatt, mert elesett, beteg, vagy elnyomott, vagy ugy érzi az ember, hogy túlzás amit vele művelnek?
-
Misály
addikt
válasz
bigand77
üzenetére
Steve Jobs nem technikai ember, soha nem is volt az... ellenben kivalo erzeke van eladni dolgokat, kialakitani fogyasztoi igenyeket ( nem csoda hogy ennyien rajonganak erte ), ettol meg nem tartom IT-gurunak.
Az erzelmi reszet meg hagyjuk, neked fogyasztonak lehet hogy karizmatikusnak tunik, de egy uvoltozo ontelt allat mint fonok, ez is koztudott rola. Meg akkoris megtapsoltak amikor kijelentette hogy jot masolni nem bun, es kihasznalni masok fejleszteseit ( szegeny Wozniak, bar az is hulye volt hogy hagyta magat ).A betegsege sajnalatos, de mint emberre nem tudok felnezni meg akkorse ha 100-adannyit se tudtam elerni, mint o.
-
blunt
aktív tag
a legkemenyebb a sok parazita volt az MR forumon, ahol a legnagyobb bajuk az volt, hogy "uristen a reszvenyeim semmit sem fognak erni".
gusztustalan.
Halom reszvenyem van nekem is, szerintem tobb, mint az MR forumosoknak egyuttveve, megsem jutott eszembe 1 percre sem, hogy sirankozzak miatta. undorito.
-
bigand77
tag
Sejtettem, hogy ilyen jól sikerül majd megérteni amit írok
Volt itt szövegértési hiba ismerni, és elismerni ugye nem ugyanaz plö, és senki nem mondta, hogy rosszabbak lesznek a termékek, mert az alkalmazottak majd gyászolnak, mert a tervek megvannak, csak arra céloztam, hogy nem lesz egyszerű majd továbblépni, és ez meg fog látszódni a mindennapokon Cupertino-ban, amiről majd vagy értesül a köznép, vagy nem. (Meg aki most ilyen okosan közölte erre, hogy az üzlet nem az érzelmekről szól, remélem másik topikban nem fröcsög ezerrel az Apple pereire, ugye...)Meg most nem azért, de senki nem beszélt a kínai munkásokról, én az infinite loop-ra gondoltam, kínában szörnyű ami történik, de az egy másik téma, minden gyár így működik ott, és a Foxconn-nál pedig nem csak az Apple gyártat, úgyhogy felejtsük már el ezt a vonalat most, ha lehet.
A gúnyos megjegyzések meg nem érdekelnek, ikonikus ember tűnik el, akit sokan szerettek,és nem mellesleg nagyszerű szakember. Az IT világ frontembere volt, megnézném, hogyha a gúnyos megjegyzések szerzőinek kedvenc zenei bandájának (v sportolójának, v akármilyen ikont lehetne mondani) széthullásakor nyilatkoznának ílyen gúnyosan mondjuk a frontemberről, akkor is ilyen könnyen vennék-e. Sztem nem, bő nyállal fröcsögnének, hogy hogy mernek így nyilatkozni a kedvencükről. Az meg, hogy nekik magas, hogy vki nézhet így egy IT-s arcra, az az ő szégyenük.
-
=Mentor=
őstag
Ez csak ott hibádzik, hogy az Apple már a csőd szélén volt amikor Jobs (újból) átvette a céget, tehát a siker egyértelműen a személyéhez köthető. Nélküle megint hanyatlásnak indulhatnak... A MS-nak viszont jót tett a váltás, mert Ballmer sokkal újítóbb és modernebb szemlélettel rendelkezik
-
Ricardo
titán
Ez majd kiderül. Nem lesz könnyű dolga. Nem elég jó szakembernek lennie. Ha nem elég karizmatikus, akkor nem lesz ennyire sikeres. Jobs egyszerre jó szakember, üzletember, és rendelkezik azzal a meggyöző képességekkel ami egy vallási vezetőt jellemez. Ha ő kiállt az emberek elé és azt mondta, hogy ez vagy az azért nem került bele az új frissítésbe, mert az nem jó/elavult/ nincs rá szükségetek, akkor másnap attól volt hangos minden fórum a világon hogy az almás társadalom teljes meggyőződéssel , és hittel magyarázta mindenkinek hogy az nem jó/elavult/ nincs rá szükség.
-
joey04
titán
Igen hosszú ideje készítette fel Tim Cookot Jobs erre a feladatra, reméljük sikerrel. Ami biztos, hogy prezentációt nem tud úgy tartani, ahogy Jobs (ellenben Jonathan Ive bemutatói nagyon is jók). De ebből persze nem lehet leszűrni semmit.
-
kolosanyi
veterán
Azért ez tényleg sajnálatos hír. Bár jómagam se vagyok oda a cégért, azt elismerem, hogy jó termékeik vannak. Azt meg végképp sajnálom, hogy egészségügyi állapot miatt történt meg ez.
Remélem ettől függetlenül sokáig betölti még az új pozícióját.Más.: Bár én már csak moderálva láttam a hsz-eket, de a reakciókból el tudom képzelni, hogy mik mehettek itt. Gratulálok hozzá...

-
Integra
titán
"Hasonlít a két vezető munkamániája is: Cook hajlamos hajnali fél ötkor emaileket írogatni kollégáinak, általában elsőként érkezik reggel és utolsónak megy el este, az IBM-es időkben a munkahelyen töltötte a szentestét és a szilvesztert is, és nagyjából ugyanezt várja el az alkalmazottaktól is."
na az ilyen egy barom. azzal nincsen baj, hogy bent hegeszt, én is csináltam már ilyet párszor, de soha, senkitől nem várom el, hogy karácsonykor vagy szilveszterkor végig melózzon. hacsak nem olyan a munkakör. az ilyen emberek teszik tönkre az elkúrt életük és mentalitásuk miatt mások életét. ez rossz. erre nem büszkének kell lenni, hanem súlyosan magába kéne néznie.
-
GGGBR
tag
Hogy kicsoda Tim Cook? Íme: [link]
-
PowerBuldog
veterán
Én azért kíváncsi leszek mi lesz az Apple-el a jövőben. Kétségtelen, hogy Jobs tette azzá a céget ami. Ha anno nem jön vissza a céghez akkor valószínűleg most nem ott tartanának ahol.
A betegség viszont sajnálatos, bármennyire is nem szeretem az Apple-t. Remélhetőleg még sok-sok év áll előtte. -
B1T3
addikt
Én is őszintén sajnálom Jobs-ot, mint ahogy sajnálnék mindenkit, akinek bármi problémája van az egészségével. El kell ismerni, letett valamit az asztalra.
(#59) fricz19, egyetértek.
Egyébként sokszor kíváncsi lennék, milyen hozzászólások lettek törölve, de ezek örök rejtélyek maradnak.

-
máyköl
veterán
válasz
bigand77
üzenetére
Kicsit csöpögős lett, de alapvetően igazad van. Aug. 3 -ai hír:
"
2011.08.03.
Az Apple vezére hét hónapja ment el betegszabadságra, de rá jellemző módon az elmúlt időszakban is fogta az vállalat kezét. Részt vett a fontosabb eseményeken,Ő mutatta be a legizgalmasabb új termékeket, és azt is lehetett tudni, hogy a nagyobb döntéseket ő hozza meg.Jobs tehát betegszabadságán is tökéletes CEO-ként működik, legendájának kialakulásához azonban nagyban hozzájárult, hogy sosem volt egyszerű CEO: hogy a legapróbb részfeladatokba is betekintést kért, hogy intézte a vállalat ügyei a kategóriái körüli problémáktól egészen odáig, hogy miként nézzen ki egy jelentéktelennek tűnő ikon az OS X-ben."
Tényleg mindenre odafigyelt, a legapróbb dolgokat sem tartotta jelentéktelennek.
-
válasz
bigand77
üzenetére
"És ha Jobs eltávozik, meg fogja rázni a céget, mert érző EMBEREK dolgoznak ott, akik szerették a "vezért" és családtagként fogják gyászolni. Ezt nem két perc lesz kiheverni."
Ez biztosan nem így lesz. az, hogy ott érző emberek dolgoznak, örvendetes, mert akkor nem droidok, de hogy ez megrázná a céget - mármint az Apple-t, mint céget a piacon, kétlem. Legalábbis nem ezért. Max. azért, ha a befektetők rendülnek meg, de ők sem azért, mert gyászolnak. Ez két külön dolog. az üzleti életben egy haláleset tény, nem érzelmi kitörés.
-
Misály
addikt
válasz
bigand77
üzenetére
"Látszik, hogy csak azok tudják, hogy Jobs mennyire volt része a cégnek, akik szeretik a céget, és még azok közül is csak páran." - tehat mindenki mas vak es hulye.
"És ha Jobs eltávozik, meg fogja rázni a céget, mert érző EMBEREK dolgoznak ott, akik szerették a "vezért" és családtagként fogják gyászolni. Ezt nem két perc lesz kiheverni." - ez meg eleg durvan vidamvasarnap hangulatu megjegyzes, nem is tudom hol volt cikk arrol hogy mennyire kemenykezu fonok.
-
r4z
nagyúr
válasz
bigand77
üzenetére
Látszik, hogy csak azok tudják, hogy Jobs mennyire volt része a cégnek, akik szeretik a céget, és még azok közül is csak páran.
Khm, én is elismerem István munkásságát, mégse szeretem az Apple-t (és nem csak én vagyok így ezzel szerintem).

Ha meg annyi érző ember dolgozna ott, akkor nem lenne hetente egy olyan hír, hogy egy Foxconn üzemben (ahol az iPhone-okat gyártják) öngyilkos lett valaki - már megint. Az Apple ugyanolyan mocskos multi, mint a többi, nem érzelmi alapon működik.
-
bigand77
tag
Úgy látom erősen moderált topik lesz a sok gyűlölködő miatt. Látszik, hogy csak azok tudják, hogy Jobs mennyire volt része a cégnek, akik szeretik a céget, és még azok közül is csak páran. Kezdetektől fogva bennevan a napi ügyekben, még betegen is bennevolt a keze nagyon sokmindenben, és csak az utóbbi fél évben engedte át a helyét részben. Minden dokumentumfilm és könyv erről szól, hogy mennyire részt vett a napi dolgokban. Pont a pereskedés viszont Cook-hoz és úgy az egész vezérigazgatótanácshoz köthető, úgyhogy az baromira nem fog változni.
Nyilván nagy agyakat gyűjtött maga köré, csak épp nem lesz aki ösztönözze őket. Mindenkiből 110%-ot hozott ki, addig mondogatta nekik, hogy képesek rá, míg kiderült, hogy tényleg képesek rá. Soha nem lesz az Apple az ami volt. Lesz még sorozatban iPhone, iPad, mind prémium minőségű lesz, csak nem lesz meg a "látnok" aki azonnal tudta, hogy melyik ötletből lehet vmi újat kihozni.
És ha Jobs eltávozik, meg fogja rázni a céget, mert érző EMBEREK dolgoznak ott, akik szerették a "vezért" és családtagként fogják gyászolni. Ezt nem két perc lesz kiheverni.
-
Integra
titán
hány éve mondom ezt már...
amúgy meg erősen túlértékelt az apple árfolyama, ami részben a hájpnak és részben a régóta növekvő it lufinak tudható be. de aki tudja, szedje meg magát belőle, ha van feles cash rá
nem pukkan ki az apple, már csak a meglévő júzerek miatt sem, de a korrekcióra szükség van, hogy tisztuljon a helyzet és beálljon egészséges pályára. viszont nem szabad még valamit elfelejteni: ez csak egy kütyügyártó cég, amiből van még x másik is. ez nem egy világ energetikáját ellátó monstrum.ami pedig a gigászi pereit illeti az apple-nek: nem véletlen megy neki a samsungnak és bárkinek, még úgy is, hogy kurva nagy sumákolást művel a biróságon, kostet was es kostet, mert még most ki akarja nyirni a konkurenciát, amennyire csak lehet, mert látják, tudják, hogy jönnek fel és az it-ben egyik napról a másikra minden megváltozhat, egyszer fent, máskor lent.. jobs ezt is ugyanúgy látja, mint amit az itunes-szal és a mögé épitett szolgáltatás rendszerrel megálmodott, tehát ő utasitotta a gépezetet a letámadásra, ez biztos. tudja, hogy bármikor bukhat az apple is, de legalábbis úgy zsugorodhat a többiek térnyerése miatt. a cég most van a profitmaximalizálás korszakában, és szedi meg magát amennyire csak tudja, teljesen természetes, ohgy ezt addig fent tartják amig csak lehet. jobs tudja, hogy ha ő nincsen, nem lesz, akkor is biztositani kell valahogy a cég jövőjét, amennyire csak lehet. már csak azért is tudja, mert kibaszott nagy egoista diktátor és legféltettebb gyermekéről van szó, tudja, hogy őt nem fogja senki túlszárnyalni. ezért a licensz háború.
-
Ricardo
titán
válasz
Touch-ko
üzenetére
Azért azt leáásuk be, komoly veszteség a cégnek a lemondása.
Olvastam egy véleményt, szerintem van benne valami.
"Tegnap beszélgettem pár amcsi kollégával arról, hogy mi a lufi. Egyetértettünk, hogy az Apple nem lufi, mert áll mögötte valami: Steve Jobs. Csakhogy az is nyilvánvaló volt, h ő meg fog halni, és akkor leenged a dolog - erre ma ez a hír fogadott. Figyelem, lenegedről, és nem kipukkanról beszültünk!
Jobs bácsit alul értékelni nagy hiba. Ő egy látnok és egy vallási vezető kombója, aki nem csak meglátni tudja az új dolgokat, de képes lenyomni is a hívők torkán. Egy darabig persze a hívők bármit lenyelnek még Mr J. nélkül is, de a pápa személyes varázsa és a jövőt remekül látó szeme nélkül ez a cég egy dekával sem lesz jobb mint bármelyik másik óriás, mint mondjuk a Google vagy az MS. Az pedig nekik már bukás."Temetni nem kell a céget, de a lemondásának hosszú távú hatásai most még ismeretlenek.
-
máyköl
veterán
Érdekes végiglapozni, és átolvasni.
-
gabe8719
senior tag
Szvsz. durva/tartós részvénycsökkenés aligha lesz, idővel visszakapaszkodnak oda, ahol vannak/voltak. Egy ideje várható volt hogy ez lesz, a friss részvényesek is gondolom ennek tudatában vették meg a részesedésüket, és szerintem ez még egy vállalható kockázat volt, tekintve a cég világpiaci részesedését.. Semmiképp sem kell őket temetni szerintem sem.
A magam részéről nem vagyok oda értük, a termékeiket ugyan szeretem, de az utóbbi idők cirkusza miatt nagyot estek a szememben. DE! Azért azt ne felejtsük el, hogy nem csak az Apple, de a cég által kifejtett hatás miatt az egész világ telekommunikációs ipara sokat köszönhet Steve Jobsnak, különösen a végfelhasználók..
Azt hiszem, mindenki hasonló karrierre vágyik, remélem még sokáig élvezheti amit elért.
-
-
ThePlayer
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Steve Jobs az Apple!
-
Touch-ko
őstag
Miert temetik a ceget egyesek? Tok rohej az egesz. Mindenki tudta, hogy el fog jonni ez a pillanat. Steve egy masik pozicioban az Apple-nel fog dolgozni, valoszinuleg halalaig. A kovetkezo par evre elore megvannak a tervek, a termekek, szoval nem hinnem, hogy gond lesz ezzel kapcsolatban. A reszvenyek addig fognak valoszinuleg esni, amig be nem mutatjak az iPhone5-ot, vagy egyeb sikeres termekuket.
Azoknak a hozzaszolasoknak pedig csak gratulalni tudok, akik rosszat kivannak Jobs-nak es a cegenek..
-
gtamate2
veterán
válasz
Valentino K.
üzenetére
Az eredeti levélben is ez van hogy más munkabeosztásban lesz elvileg, de nyilván fog figyelni a dolgokra, ahogy az egészségügyi állapota engedi.
Az is figyelemre méltó hogy idáig nem tette meg a lemondást.
Jobb(s)ulást neki, remélem velünk lesz még egy jó darabig
-
Valentino K.
senior tag
Fasság emiatt temetni az Apple-t.
Attól, hogy még nem ő a CEO, ott lesz az elnöki tanácsban. Valószínűleg már nem bírja annyira a hajtást, s emiatt egy "lazább" munkabeosztás mellett folytatja a tevékenységét.
Kb sztem ennyi a történet, ugyanúgy megy majd minden tovább.
Sok cégnél volt már ilyen váltás, ettől még nem dől össze a világ.
Egyébként jobbulást neki, a sok munka mellett időt kell azért szakítani a pihenésre, sportra is. -
mrhitoshi
veterán
Itt megint sántít valami, az tuti. Épp akkor mond le, mikor elég komoly perek folynak, és épp akkor mikor már a részvények az egekben vannak.

-
ThePlayer
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
viszont biztos nem fog ugy müködni mint eddig ugyanis az Apple arca mond le
-
-
imisomogyi
aktív tag
Ez a kedvenc interview-m ezekkel a nagy emberekkel. Hiszen ők a legnagyobbak a 20 század végén és a 21. elején.
-
keIdor
titán
Jobbulást neki! Magam sem annyira szeretem az Apple-t, hiába van per pill iPhone4-em (első Apple termékem) túlárazottnak tartom a termékei nagy részét, főleg a Mac-eket. De speciel szerintem az iPhone, iPad semmivel se drágább, mint a konkurencia ezért is tetszik ez a két vonal.
Sajnos a rák nagyon makacs, nem tudom mi lesz, de mint írtam jobbulást neki és még sok-sok évet!
-
ThePlayer
tag
válasz
Davidoff91
üzenetére
Amiért te nem szereted az Applet azt nem Szivinek kell köszönni hanem a marketingeseinek.Nem hiszem hogy egy ilyen betegséggel van ereje ekkora volumenü pereket inditani.Bár ki tudja...
-
Bling95
őstag
Stratégiailag nem hülyeség, nemvárta meg amig még betegebb lesz , mert ha neadjisten meghalna még nagyobbat zuhannának a részvényárak. fokozatosan kifog szállni a cégből elkerülve így a pánikot.
most zuhannak a részvények aztán majd szépen visszaállnak nemsokára.
és egyáltalán nem fellegzett be az apple, steve nélkül is menni fog a cég, más lesz de szerintem fellehet fogni vérfrissítésnek a dolgot, plusz az utóbbi időbe amugyis cook intézte a napi dolgokat.Steve-nek pedig jobbulást

-
Davidoff91
aktív tag
Jobbulást kívánok neki, senkinek nem kívánok ilyen borzasztó és lassú halált mint a rák...
Szerintem meg az új úriember jól fogja vezetni a céget, hisz eddigis jócskán benne volt a napi dolgokban, mint az a cikkből is kiderült. Sok mindent eltanult Jobstól, hogy hasonló szellemben tudja vinni a céget. Amúgymeg Jobs ott lesz a közelben, úgyis elnáspángolja az új vezért, ha az valamit nem úgy tesz, mint ahogy kéne.
DE: Nagyon utálom az Apple-t ennyire látványosan undorító multit rég láttam már. Két gondolat mindig eszembe jut. Az iPhone előtt vagy azzal egyidőben is voltak már érintős telefonok (pl PDA-k), sőt az LG már akkoris csinált egyszerűen használható telefonokat, csak azok még nem voltak okostelók...Másik: Apple beindította a fejlesztéseket. Ez igaz, 100%-ban egyetértek vele, nélkülük most nem lehetne a kezemben Galaxy S II. DE: Az Apple mindent megtesz, hogy akinek még nincs SGS II-je, de urambocsá' szeretne, annak ne is legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vivo x200 pro prémium tok
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I Foxpost
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

[/troll]

Egyébként gonosz egy kicsit.

Figyelmetlen voltam
Remélem ettől függetlenül sokáig betölti még az új pozícióját.