- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Hogy van az hogy fogy folyamatosan a ram a telóból,holott semmit nem telepitettem,meg nem töröltem,és volt h 410-en valahány ram volt,mostanra 180 körül,használok ram gyorsítót,de az is egyre kevesebbet szabadít fel.
-
őstag
Újabb állapotjelentés, immár a lassan 2 hete használt 'dekrer' 4Shared megosztásán lévő 1.100 CE1-es JB-ről.
- Akksi idő olyan, mint korábban: tökéletes
- SMS-ben van költségtakarékos menüpont emiatt cseréltem a sima CE-es változatot le
- Nincs hívásbug, de a CE-s alatt sem volt.
- A GPS működik az aGPS adatok letöltése és helyszolgáltatások bekapcsolása után... kb. 1 perc alatt talál jelet amit fixen meg is tart. A majd 10 éves PDA-m GPS-éhez képest kicsit lassabbnak tűnik a frissítés pl a Wisepilotban ahogyan futkostam a Muterék telkén fel-alá a telefonnal. De alapvetően jó.
- Normál felhasználóként, gyári állapotban a Sony úgy gondolja, hogy Stamina miatt az értesítési led-ről le kell mondani sajnos. Bár tudom, hogy van egy itt ismertetett megoldás amihez Root kell...Egy zavaró apróság maradt már csak:
A skynet-es GCM szolgáltatás folyamatos kilövése az egyetlen dolog ami zavar, de majd küldök róla fényképet. A google barátom nem talált semmit, hogy hogyan lehetne végleg leállítani ezt a folyamatot ami a Google Szolgáltatások részeként indul el és az ikonja hasonlít a Google Play szolgáltatások ikonjára... ugyanis 2 folyamaott indít és olyan szivárványszínű. A Net szerint ez a folyamat az alkalmazások és a fejlesztő között üzenetcserét szolgálja. A Google Cloud Messaging felhöbe' küldi az alkalmazás az adatokat és úgy kapja meg ezeket a fejlesztő.
Ez mind szép, de sajnos felébreszti a telefont. Éjjel is, többször. Hiába állítom le a Google Szolgáltatásokat mindhárom helyen (Futó, tárolt és Mind fül)... 1-2 óra múlva újraindul.Meliora sunt bono inimica
-
darvinya
titán
válasz bluemirage #23104 üzenetére
skynet-es GCM szolgáltatás…
Ez valamelyik app része nem a rendszeré, nálam nincs ilyen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oliwire
őstag
válasz bluemirage #23104 üzenetére
Tudsz el linket küldeni a ftf. fájlról? Nagyon megköszönném!
-
kk831228
addikt
Üdv!! Valami csatlakozási problémám van ha összekötöm géppel a telót nem csatlakozik normálisan... Csak kirakja a meghajtót a pc, de nem aktív. Meg a teló se rakja ki az usb jelet ha rádugom a gépre... ?? Valaki tud erre megoldást... Üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
oliwire
őstag
Most egy nagyon kezdő kérdés lesz, amit felteszek, de nem vagyok benne biztos, inkább ezért megkérdezem. A telefonom most rootolva van, cwm telepítve. Elmentettem a mostani rendszeremet, de szeretném a dekrer-féle .100-as jb-t felrakni flashtoollal. Ilyenkor elvész a root, igaz? Ha vissza akarom állítani a rendszert, ami most van, akkor ismét root, majd cwm és visszaállítás? Vagy marad a root is, a cwm is és csak szimplán restore?
-
oliwire
őstag
válasz razorka777 #23113 üzenetére
köszönöm! ha vissza akarom tenni az én sajátomat, akkor igaz amit leírtam, az jó?
-
Needfor
tag
Ahol lehet rendelni alkatrészt kb mennyi a kiszálitási díj?
Xperia P// Jb// phantom kernel
-
dajkapeter
senior tag
válasz Dr Smoke #23098 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor a felhasználók több mint felénél (legalábbis akik megemlítették) a három érintőgomb világítása eltér. Rendszerint mindenkinél a bal oldali a legerősebb és a jobb oldali a leggyengébb.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
mikesa
tag
Lehet megoldást találtam a gps problémára. Moonbreaker 3.5 van fent, nekem sem talált rendesen gps fixet. Visszakapcsoltam az ads-okat (pl. ROM Toolbox) reboot, és láss csodát, cold start 20mp gpsfix delux-al, utána folyamatosan hot start 3-10mp gps status-al. ::
-
mikesa
tag
Jaaaj. Nem az a lényeg hogy milyen programmal teszteltem. Hanem az hogy sokan panaszkodnak a gps hibára. Nálam az ads visszakapcsolása oldotta meg. (és a rom tiszta telepítése sem oldotta meg a gps hibámat...) Ez csak egy tipp, hátha másnak is beválik...
-
Needfor
tag
válasz LiteCross91 #23126 üzenetére
Szerintem a pára miatt bubisodik be egy idő után, nekem legalábbis ez a véleményem
Hát most rendelek magamnak egy alsó sávot plusz a szürkét le váltom feketére teljesen azt ha majd pénzem veszek egy Z-t
(Z vel lehet víz allat fényképezni)?Xperia P// Jb// phantom kernel
-
leviske
veterán
Bocs a noob kérdésért, de a Nova Launcher-el van valakinek tapasztalata? Rak reklámokat a telóba? Fut mellette a régi UI is, vagy azt ilyenkor lekapcsolja?
Előre is köszi!
-
s4tch
veterán
válasz leviske #23131 üzenetére
Megvettem a Novát, tehát a fizetős verziót használom, viszont úgy emlékszem, az ingyenes verzió sem reklámozott. A gyári launchernek nyoma sincs a használatban; persze bármikor vissza lehet állni a gyárira akár a Nova törlése nélkül. Próbáld ki az ingyenest, semmit nem veszítesz.
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz freemanone #23135 üzenetére
megjött az első mail a heml.is-től coming soon
-
leviske
veterán
Köszi a segítséget srácok. Én is a mostanság jelentkező lag miatt próbáltam most ki, de sajna végül nem segített, mert ez is lassan reagál. Mostmár csak arra tudok gondolni, hogy a 6.2.A.1.100 firmware hazavágta a telefont. Mocskosul lassú és a wifi se megy.
Egyébként nem értem a Novában miért nem lehet az alkalmazásoknak legalább a sorrendjét rendezni. Vagy ilyen az alap android is?
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #23135 üzenetére
Ezzel kapcsolatban kérdeznék
Az ingyenes verziót használom,de nem vagyok egy olyan állítgatós fajta,mindent alapon használok a Novában.
Érdemes megvennem a fizetős verziót?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
freemanone
addikt
válasz razorka777 #23138 üzenetére
főképernyő, menu gomb > nova settings.
ami meg van jelölve kis kék sávval, az premium tulajdonság, minden más korlátozás nélkül használható. ha eddig se érdekelt akkor valszeg továbbra se fog, de itt látod, hogy milyen funkciókat nem érsz el jelenleg.
szvsz ha nem kellett eddig se, felesleges megvenned.
gyorsabb nem lesz tőle, reklámot így sem kapsz és idegesítő üzeneteket sem dobál időről időre, hogy vegyél meg.[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #23139 üzenetére
Kösz,akkor marad a free.
Na,ennyire nem foglalkoztam vele,hogy még azt sem láttam.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
taxy88
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy lett a kijelzőn 3 pixelhiba. Hogy hogyan lett, azt nem tudom. Le, nem lett ejtve az biztos.
A kérdésem az lenne, hogy a cserélik garanciában? -
PrinceT
csendes tag
Üdv! Valaki tudna nekem segíteni? Fesztiválozás során sikerült valahogy levarázsolnom a sim-fedelet a telefonról ami meg eltűnt, csak hát ugye egy apró pöcök nem nagyon találtam rendelésre ilyesmit. Vajon ha beviszem a T-be adnak bele újat? Mennyibe kerülhet ez? Gondolom nem vészes az ára, mindenesetre előre is köszönöm a választ!
-
PrinceT
csendes tag
Köszönöm a linket, ha van! Darvinya neked írtam privátba, köszönöm a segítséget!
-
forras2
őstag
Sziasztok.
A telefon kamerájával kapcsolatban lenne 1 pár kérdésem.
Ha sötétben fényképezek, vakuval, a kép kb fele 1 nagy fekete semmi.
Ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
Ilyen.Illetve a úgyszintén sötétben fényképezek, de messzebbről, kb 1-1,5 méterről, akkor meg iszonyatosan zavaros, "hangyás" a kép.
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy egyáltalán ezek csak beállítási hibák, vagy tényleg ilyen a kamerája?
C905-m ugyan úgy 8MP-s kamerája nagyon haza vágja sötétben ezt. -
badmad
senior tag
Hello szoftverezésnél mármint bootloader nyitásnál mire kell figyelnem...?
Szoftverezéssel téglásíthatom a telóm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest