-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz NEMO1968 #22253 üzenetére
Mindig a system mappában, mert csak ott érvényesül ez a jog.
De ha lépéseket rendesen végig csináltad, akkor is ezt írtam.
De ha számozva írtam volna az lenne baj.
Vagy mint dekrer mondta:
Egyszerűen ott helyben átírod és mented root jog erre ad engedélyt.
De nem mindegyik file kezelő tesz így, hogy a jogai nem állítja át ezért nem javaslom ezt az eljárást.(#22255) dekrer
Nagyon sok megoldása van, de én a legbiztonságosabb eljárást írtam le.
De már ez is nehéz végig követni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Deck
titán
válasz darvinya #22256 üzenetére
Total Commanderrel írtam át. Nincs gond vele. De mivel több lehetőség is van ezért, raktam fel egy cpu progit és kitudom választani melyik a legjobb számomra.
Egyszerűbb nekik ha felraknak egy progit azzal állítgatják, mert ha valamit elrontanak gond lesz. A progival meg nem lehet. No Frills CPU
[ Szerkesztve ]
PS5
-
darvinya
titán
Már meg is lett a nem be-boot-oló Op. user -es.
De azokkal is ugyanazt lehet elérni.
Nem én vagyok csak kaptam PÜ-ben ebből kihozatalára kérdést.Jó lenne CWM zip-et készíteni és az alól tegyék fel, de arra most végkép nincs időm.
-
Deck
titán
válasz darvinya #22258 üzenetére
Én elvagyok a No Frills CPU-val. Próbálgatok. A Perfomance a legjobb teljesítményileg Nagyon smooth. 3perc alatt 1%-ot esik az akksi vele nagyon aktív használat mellett kipróbáltam. Van még energiatakarékos stb.
Írd oda, hogy mindenki saját felelősségre módosítsa és hozzáértést igényel. Vicces, hogy ezt is eltudják rontani..
PS5
-
s4tch
veterán
Nem véletlenül a performance a legjobb: folyton 100%-on pörgeti a processzort. Normál használathoz teljesen fölösleges, ahhoz az interactive vagy az ondemand passzol. Telefonálni, SMS-t írni jó a powersave is, ami meg 200 MHz-n tartja a procit; ezzel az akksiidő hosszabbodik, viszont kínosan lassú tud vele lenni a rendszer.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Ismerős letörölte a videóit a belső SD-ről. Valamilyen 4.1.2-es gyári rendszer, gyári recoveryvel. Hogy lehetne visszahozni?hardverapro.hu/tag/chipman
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vmi jól működő Call Recorder appot? Kipróbáltam egy csomót, de némelyik borzasztó. Hol az egyik fél, hol a másik fél hangját nem rögzíti, hiába állítgatom a forrást Phone Line vagy Mic. Például a Call Recorder Pro (v2.0) egész jó, ha hívnak engem. Akkor rögzít mindent, de ha én hívok vkit, akkor azt írja, hogy "Call Recorder does not work" és nem vesz fel semmit, pedig 1200 Ft-os app. Aki tud vmi használhatót az írja meg lécci. Köszi! -
Deck
titán
-
razorka777
veterán
válasz yodamester10 #22107 üzenetére
Ha még érdekel itt egy régebbi skype app:
Skype 3.1.0.6458Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
NemMoby
csendes tag
Nincs arra lehetőség, hogy a statusbart 100%-ig áttetszővé változtassam buildup.pro-ban valami érték átírásával vagy ilyesmi?
-
darvinya
titán
válasz NemMoby #22274 üzenetére
Lehet 100%-os StatusBar-t készíteni módosított SystemUI-val, de app-ok háttér színe ott lesz.
pl: Opera Classic háttér fehér emiatt a StatusBar háttér szín világos szürke lesz és ezen elég hülyén mézne ki fehér felirat.Vannak egyéb trükkök ennek kivédéséhez, de akkor már komolyabb módosítás kell és az nem biztos, hogy működik gyári rendszeren Sony aláírás hiányában.
(#22276) dekrer
Nem tudnád feldobni JB CE1(az én CDF számú) fw-ből a services.jar és framework.jar file-okat.
Nekem a v9-es nem tudja visszafejteni az ftf-et.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
Én nem tudom mit vártok egy governor átállításától, de azt támogatnia kell a kernelnek is. Az interactive-ot (és egy pár régebbi alap változatot) még támogatja a gyári Sony kernel is ez tény, de nekem ettől nem lett jobb GPS-em, főleg hogy én a kezdetektől ezt a governor-t használom, mert jobb mint az ondemand, de ezt már kifejtettem a topikban korábban is nem egyszer.
Ha pedig governors, itt le van írva mindegyik, hogy mi mit is csinál: [link]
Mondjuk az összefüggést sem értem, hogy mitől javítaná meg a GPS-t. -
darvinya
titán
válasz freemanone #22281 üzenetére
Nézd meg a hw_config file-t eredeti JB-n.
Hát nem tudom, de most írás után ellenőriztem és még most is 3 perc volt lakáson belül 7 műholdból 4 stabil kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
Needfor
tag
Ma 2x elő fordult velem az a dolog hogy telefonáltam, gondolt egyet a szerelmem és le rakta magát...... -_-. Szeretném tudni hogy ez másal is elő fordult már???? ha többször is ezt csinálja akkor Kártya csere vagy szerviz? Vagy szokjam hozzá???
Xperia P// Jb// phantom kernel
-
pdave
aktív tag
Tud valaki linkelni nekem egy stock email appot? Felraktam egy Enigma romot, de abban sajnos nincs benne.
Google barátom nem tudott segíteni.https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #22282 üzenetére
Van neked fent gmaps és hozzá tartozó navigáció?
ha igen akkor azzal nézz meg egy navigáció elindítását. Én ma kocsiban is próbáltam jelet fogni a kék ég alatt, ahol eddig 5sec alatt volt navim, most nincs. és 15 perc alatt sem. ezután pedig feladtam, mert így használhatatlan. Ha kell navi addig ICS-el és CM9/10-el is jobban működik mint bármelyik stock JB. Kapok jelet ami kb betesz a város közepe felé, miközben a szélén ülök és kapok egy szép kék átlátszó kört, ahol még lehetek, de a navi nem indul mert nincs GPS jel.
Reggel mielőtt indultunk a Balatonhoz még láttam ezt a tippet amit írtál. Nos, ezt akkor át is írtam, mivel ondemand volt oda írva, amit nem hiszek, mert phantom kernel fut jelenleg a telón no-frils cpu control-al már amióta feltettem ezt a JB-t és interacvite módba volt állítva. Ennek ellenére én ezt átírtam, majd reboot és a GPS nem változott egy kanyit sem. Egész nap be tudott lőni úgy egy 20km-es sugárban, de semmi több.szerk: Közben elindítottam egy gyalogos navigáció próbálkozást a városon belül. Most kitartó leszek, itt van az ablakban, kvázi szabad ég alatt. Kap egy fél órát, hátha..
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #22287 üzenetére
-
Deck
titán
Nálam tökéletesen jó a GPS. Melóba vagyok épületben 2mp alatt megmutatta hol vagyok. Endomondonál is jó. Navigáció, térképnél is.
pdave: kicsomagolod majd a /system/app/ ban a semcemail.apk lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
darvinya
titán
válasz freemanone #22293 üzenetére
Kinél volt WiFi?
Mert nálam csak mobilnet van.
WiFi nincs közelben.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz freemanone #22295 üzenetére
Én semmilyen utat nem jelöltem ki, de mindjárt kipróbálom.
-
Needfor
tag
válasz darvinya #22284 üzenetére
Hali bocs hogy most írók de tegnap már nagyon este volt.
Az első amikor d.u apámal beszéltem olyan 6-7 körül.
(szaggatott a vonal,még szóltam is mellé hogy menjen el onnan ahol van mert szaggatt.Utána meg paff. Le rakta)
A másik meg este olyan 10 körül, ott viszont szaggatás nélkül. Utána megint vissza hívtam a hölgyet rá 3 perce megint le rakta.Ágyban voltam, a másik fél meg városba (hogy áldolgált vagy ment az nem tudom)
-T-mobileGps fix app nekem meg oldotta a hibát
[ Szerkesztve ]
Xperia P// Jb// phantom kernel
-
djbelo
senior tag
Tegnap összehallatszottam az új xperia SP a P-mel. Hát a kijelzője egyszóval botrányos szerintem a P-é fényévekkel jobb szerintem. Csak akkor éles/tiszta a képe ha szemből nézzük, mihelyt eldöntöm valamilyen irányba elhomályosodik. Szóval SP kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
pdave
aktív tag
Ha egy romból ki lett gyomlálva egy szolgáltatás (konkrétan az exchange-re gondolok) akkor azt lehet telepíteni utólag, vagy új rom után nézzek? Dekrer segítségével felraktam a gyári mail appot, de hiányzik a felvehető fiókok közül az exchange activesync lehetőség, illetve K9-el és Moxierrel próbáltam, de azokkal sem működött
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs