- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
-
Bitpalace
senior tag
válasz zsoltzsolt #22581 üzenetére
traffic monitor plus
ingyenes és minden be tudsz állítaniMás
Nem tudom hogy vagytok vele, de én mikor stamina módba teszem a telefont, jobban merül, mintha nincs bekapcsolva. Valami staminában folyamatosan ébresztgeti, és az istenért nem jöttem rá hogy mi. Minden adat rendben volt, így nem is akarom többet bekapcsolni
Elég sok misztikum van ebbe a .100 fw-be...[ Szerkesztve ]
-
kiss_tomi
csendes tag
Sziasztok
ma próbálkoztam a CM10 feltelepítésével, de az utolsó lépésnél nem sikerült telepíteni a zip-et CWM módban és újraindítottam a telefont
most már semmi sem indul, csak a sony logot látom de CWM mód sem indul el, flashtool-lal sem látom
kikapcsolni sem tudom a telefont!
ötlet? megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Wilika
aktív tag
Na, olyat láttatok-e hogy;
Fülhallgatóból csak a jobb szól. Na mondom fasza, megdöglött a gyári füles. Mocorgatom a kábelt, semmi. Kirántom a telefonból a jack-et, és hallom a bal fülemben is a pattanást. Na mondom, akkor mégiscsak megy. Újraindítottam, jó is volt. Megint elkezdte, megint újraindítottam, de sajnos most már nem hat rá.
Beléptem a szervizmenübe, és elkezdtem a sztereó tesztet nyomogatni. Bal fül, semmi. Adok rá hangot, aztán rám szól, hogy vigyázzak, meg fogok süketülni, erre hirtelen tisztán hallom a bal csatornát, majd elhallgat. Nyomok még egy hangerő felt, megint hallom, majd megint csend. Nyomkodom össze-vissza a hangerőgombot, majd hirtelen megszólal rendesen, és marad is. Ugrálok-táncolok körbe a szobában, csavargatom a kábelt, pörgetem körbe a csatlakozót az aljzatban, szól végig, semmi kontakthiba, vagy sercegés.Aztán egyszer csak elunja, és szépen elhalkul a bal. Szervizmenüben maxra csavarva a hangot, nagyon halkan, a teszthang leghangosabb részeit meghallom. Néha.
Más fülhallgatóval szól rendesen. Most már csak egy másik Xperia-t kéne találnom, amivel kipróbálhatom a fülhallgatót, hogy azzal hogyan viselkedik. Illetve egy másik ilyen fülhallgatót, hogy meglessem azzal mit csinál.
Mióta felment rá a JB, csak a baj van vele...
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
kiss_tomi
csendes tag
válasz razorka777 #23060 üzenetére
igen, nyitva volt
amíg ki nem veszem az aksit vagy le nem merül addig nem tudok semmit tenni? -
kiss_tomi
csendes tag
-
kiss_tomi
csendes tag
köszi mindkettőtöknek
sikerült újrahúzni a gyári rom-ot, de a CM10-t (FXP228-cm-10-20130715-UNOFFICIAL-nypon) nem sikerült feltennem mert mindig megszakad. nem tudom h én rontok el valamit vagy ez a release hibás
mindet az összefoglalóban szereplő módon csinálok
1.root
2.CWM
3.custom romha van ötletetek arra, hogy mit rothatok el a custom rom felrakása közben, akkor osszátok meg velem és kipróbálom, de addig marad a gyári (hívás bug és a hívás közbeni recsegés ellenére)
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz kiss_tomi #23067 üzenetére
El lett mondva, hogy CM-hez nyitott bootloader kell.
Nem nyitható ami gyári függetlennél alapból van.CM-et eleve így rakunk fel.
ROM SD-re zip-ben.
Fastboot-on keresztül CM kernel
CWM install ROM.Kész örül
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
razorka777
veterán
Hoppá....
FXP229
CM9
- latest cm 9
- security fix (All)Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Needfor
tag
-
Needfor
tag
válasz razorka777 #23072 üzenetére
Security fix all?
Tehát no bug,és minden megy?Xperia P// Jb// phantom kernel
-
XperiaP
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kell a P-n előhozni a csökkentett módot?-----Törölt felhasználó-----
-
Blamazs
senior tag
mennyi a realis ara most egy xperia p-nek. gyari fuggetlen masfel ev garancia van meg ra. ezust szinu, kifogastalan allapotu keszulek. gondolkodom az eladasan, csak nem tudom mennyit erhet igy jelenleg.
-
Blamazs
senior tag
válasz razorka777 #23083 üzenetére
Gyári garancia van rá.
-
Blamazs
senior tag
válasz zsoltzsolt #23085 üzenetére
Szemezgetek egy lumia 820-as telefonnal.
-
Needfor
tag
Ha nincs garim kb mennyibe kerül az alsó sáv vétele, plusz a be szerelése? Illetve mennyire veszélyes ha így hagyom?
És mennyi annak az esélye hogy a köv. Alsó sávom is bubis lesz?[ Szerkesztve ]
Xperia P// Jb// phantom kernel
-
darvinya
titán
válasz Needfor #23092 üzenetére
kb. $8 az alsósáv, a munkadíj attól függ hol csináltatod(vagy csinálod, pl: my 1eFt-ért ).
50-50% olyan lesz vagy nem.
Ha úgy hagyod akkor egy idő után elválik és nem lesz mikrofon, GSM antenna, rezgés.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Átlagban mennyi idő múlva jelentkezik ez az alsó sáv buborék?
Április óta van meg a teló,de nem vettem még észre,hogy lenne.
Lehet hogy már nem is lesz?Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Dr Smoke
aktív tag
Nekem is buborékosodik és április óta van meg. Emiatt a jobb oldali gomb világítása már alig látszik, viszem is gariztatni és akkor hátha cserélik a hátlapot is,mert a lakk elkezdett felhólyagosodni és pereg le róla, elég ronda látvány.
6.2.A.1.100 verziójú JB van a telefonon és rootolva van. Ez számít-e a garancia ügyintézésnél? Esetleg hogyan lehet visszacsinálni? -
half333
őstag
Volt már valakinél hogy az alsó sávban az érintős gombok,alig érek hozzá (már 1 mm-rel felette) érzékeli hogy megérintem,és többször berezzen. Nem mindig,csak nem tudom miért csinálja,és hogy lehet tenni valamit,vagy nem okoz gondot később a telefonnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest