- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
nintendojet
tag
válasz horvath85g #23686 üzenetére
Kitöltve!
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
darvinya
titán
válasz bluemirage #23683 üzenetére
Szerintem egyszerűen Video app-ban alul van alapértelmezettég és azt kell törölni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oliwire
őstag
válasz horvath85g #23692 üzenetére
Szívesen! Most már a kibővítettet is kitöltöttem. remélem sokan megteszik és tudunk valami következtetést levonni.
-
Misua
senior tag
Xperia P egy f@staliga...nem elég hogy hivásbugos és 2 szer kell bemutatkozni a telefonba mint valami kreténnek, most meg új bibi - nem reagált a bekapcs gombra mintha üres lenne az aksija, felhívtam a cégesről és azt üzent hogy ki van kapcsolva Rádugtam az usb töltőre és így már hajlandó volt egyböl bekapcsolódni...68%-s energiaszinttel, ja és nem kért pin kódot...pedig ha rendesen ki/bekapcs akkor kéri...
Nem buherálom, nem rootolom, csak szimplán használom...és mindig meglep valamivel a P.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
És gondolom nincs teli rendszer szeméttel a telo és mindig tiszta telepítéssel rakod fel az új fw-t.
Mert amit leírtál az pont az ellenkezője.
Ezt még asztali gép sem nagyon viseli el, hát még egy telefon.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz horvath85g #23706 üzenetére
De minden bekapcsoláskor kér PIN kódot, ha ez van beállítva.
De csak, ha tiszta ki/be kapcsolás/restart volt, viszont app okozta restartnál nincs.
Mert az utolsó menekülő út volt a restart rendszer részéről, app okozta hiba miatt.[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz horvath85g #23706 üzenetére
"pont az a baj, h nem rootolod "
azért ez valahol minősíti a gyártót is.... és nem éppen jó értelemben véve. -
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #23709 üzenetére
egyetértek. de ez részben az android hibája is. meg igazából root nélkül is le lehet állítani pl. a fb-ot.
de ha megveszek egy viszonylag drága telefont akkor elvárnám, h működjön. ne kelljen hosszú órákig a neten keresgélnem, és terminálban parancsokat kiadnom csak azért, h normálisan lással el a feladatát.
az egy másik dolog, h engem ez érdekel, és szívesen csinálom. de nem mindenki tekinti ezt jó mókának, hobbinak -
freemanone
addikt
válasz horvath85g #23710 üzenetére
Akkor lenne az android hibája, ha a referencia készülékek is ilyen fosul működnének, de ha azt kiveszed a dobozból, közel nincs vele ennyi szívás.
Nem akarom én a googlet védeni, mert nem szorulnak rá és vannak hibái, de összességében 200%-al jobban teljesít bármelyik google telefon mint a P.
A root pedig opcionális kelene hogy legyen azok számára, akik ezt igénylik. Viszont sajnos a P egy kritikán aluli modell ilyen szempontból, mert "out of box" sokszor használhatatlan lesz. -
oliwire
őstag
válasz freemanone #23711 üzenetére
(#23710)
Sajnos ez igaz. Szeretem a P-met, jól boldogulok vele, de sajnos nagyon nem hozzáértőnek nem tudnám annyira ajánlani, mert ha teleszemeteli, utána csak megy a szidás, hogy milyen rossz.[ Szerkesztve ]
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #23711 üzenetére
a következő telefonom éppen ezért lesz nexus.
amikor megvettem a P-t sajnáltam rá azt a plusz pár 10k-t, de ma már lehet, h máshogy döntenék..[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz horvath85g #23713 üzenetére
Én csak a nexus hatalmas mérete miatt nem azt választottam, egyébként nagyon vaciláltam, hogy Nexus4 vagy Xperia P legyen belőle. De hogy a következőnél nem fogok kétszer gondolkozni az is biztos. Ref modell lesz az utód, de megvárom a következőt, hogy piacra dobják. Remélem nem fog elszállni a kijelző méret mint samuéknál.
-
vacs
veterán
válasz darvinya #23663 üzenetére
Nem házilag lesz javítja, hanem egy T-nél dolgozó "ezermester" által, gyári alkatrésszel.
Én is tökéletesen ugyan így jártam kb 1 éve a saját SE Mini Pro (SK17i) telómmal, akkor ez a szerelő gyári alkatrészből 10K-ért megcsinálta (előlap kijelzővel együtt, mert azt mondta, csak így együtt lehet cserélni), csak közben a beszédhangszóró is megsérült, tehát azt is cserélte egy ezresért.
Most is kb hasonló összeget kérhet remélem, esetleg kicsit többet, mert ez 4 colos.Freemanone, neked is köszi.
(^)(>.<)(^)
-
darvinya
titán
Azért a mini meg eközött óriási a különbség.
Házilag lehet cserélni, ha meg veszed a kijelző set-et.
kb. $100 kerül.
Onnéttól kezdve pikk-pakk összerakható, mert mint egy Lego, csak egyféleképpen lehet összerakni.Amúgy házilagra ki lett tárgyalva, hogy nincs külön plexi, digi, LCD.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23717 üzenetére
Csak legyen minden rajta, mert különben kidobott pénz/idő.
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #23718 üzenetére
ha tippelnem kéne nem ő fogja beszerezni, hanem az említett szervízes ismerős. a káva amúgysem volt sérült, tehát az megtartható, amiket találtam ilyen árban az pedig kijelző+digitizer+védőüveg egyben, csati lóg róla, más nem kell hozzá. kávával együtt valóban 100$ körül van a teljes szett.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23719 üzenetére
Kávára rá van ragasztva LCD hátulról, plexi körbe oldalt, arról csak sérüléssel lehet lehámozni.
Mert a káva egyben hátsó fémpanel amire ragasztjuk az aksit, fizikai gombokhoz a szalag kábelt, külső hangszórót, jack érintkezőket, és ezen vannak a panel tartó bütyök, csavar tartó menetek.Itt egy kép.
Van ott egy kis ovális ablak és benne egy X az a kijelző LCD.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz darvinya #23702 üzenetére
Korábban írtam, hogy nálam az a rész inaktív, a fórum kereső is ezt javasolta. De ezért kértem segítséget. Sajnos csak a nem éppen userbarát: "Alkalmazások alaphelyzetbe..." segített. De a lényeg, hogy megoldva
A gyári videó app-nál ez volt a MIND fülön kb. így néz ki:
Indítás alapértelmezés szerint:
"Nincsenek alapértékek beállítva"
Az "alapérték törlése" gomb pedig inaktívMás: én értem és megértem a P-re kesergőket, de el kell ismerni, hogy ez egy szép és kompakt (valóban az) fém telefon. De némi gyakorlottsággal és a fórum segítségével a mindennapokra tökéletesen alkalmas. Vakon és ismeretek nélkül sajnos nem, ezért ismerősnek én sem ajánlanám. A kollégáim mindegyik szidja többé kevésbé a különféle márkájú droidos telefonjait, de ők nem jutnak el oda, hogy ez a droid és user error együttes hatása. Az Xperia P-nél talán kisebb user error is elegendő ahhoz, hogy a gyengébb aksival szerelt teló megbillenjen.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
darvinya
titán
válasz bluemirage #23722 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Újabb csemege nyitott bl-re:
*Revolution* ROM for Xperia PCM 10.1+stock mix.
- Nova Launcher
- Galaxy S4 Launcher
- Xperia Z Launcher
- Sony Walkman App
- Sony Videos
- Sony Films
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
jose999
senior tag
Kitöltve.
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
darvinya
titán
válasz bluemirage #23726 üzenetére
Mert sz…r a MX már mondtam.
-
faham
aktív tag
Megy az NFC már nálam is Engima V5-ön, én nem találtam bugot még
-
faham
aktív tag
válasz bluemirage #23726 üzenetére
Egyébként ha felraksz egy tök új lejátszót újra felkínálja az alapértelmezett kiválasztást az android nem?
-
XperiaP
csendes tag
2-3 hete használok a p-n JB-t de csak most vettem észre, hogy pixelhibás.
Kérdés: lehet-e ez szoftverhiba (ics-nél nem tűnt föl és cwm-be sem látom)Rootolva, zárt BL
-----Törölt felhasználó-----
-
babhun
aktív tag
Hali! Enigma v5-t használok, nfc nem megy. A lockscreenen meg lehet változtatni az óra színét? Ez a kék nem jön be, alig látható!
-
-
Merseyside
tag
Sziasztok!
Erről van tapasztalata valakinek?
http://dereferer.org/?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxproYNWA
-
babhun
aktív tag
Kitöltve!
-
oszi666
őstag
válasz razorka777 #23724 üzenetére
Hat ilyet meg nem lattam, tok jol flottul megy, de neha random egy piros keret kezd el villogni, csak parszor felvillan azt annyi....
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23743 üzenetére
Szerintem magyarul könnyebben érthető.
(#23740) oszi666 & (#23741) faham
Fejlesztői lehetőségek-Képernyőfrissítek megjelenítése.
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
-
darvinya
titán
válasz dajkapeter #23745 üzenetére
Hálózati meghajtó, stb. keres rá.
Vagy használj Airdroid -ot.Most fáradt vagyok ehhez.
-
freemanone
addikt
válasz dajkapeter #23745 üzenetére
Tedd fel ezt a telóra: [link]
Állíts be egy felhasználót és egy jelszót a progiban, semmi mást nem piszkálni! Csatlakozz wifi-re. Amikor ez megvan nyomd meg a start gombot a swiftp-ben.
Kapni fogsz egy ip címet: 192.168.x.x:2121
TotalCommander:
nyomd meg ezt: ctrl+f
katt az új kapcsolatra
első mező az csak egy kitalált név, akármi lehet
másodikba a swiftp-ben látott címet kell gondosan átmásolni 192.168.x.x:2121
felhasználónév / jelszó adott, amit beírtál a swiftp-ben (könnyítés, akár 1-1 karakterből is állhat, úgysem bank vagy és nem folyamatosan fog menni az ftp server a telefonodon, csak amikor másolsz)
semi mást nem piszkálni!
Ha kész: OK megnyom, majd csatlakozás és élvezd a gyors vezeték nélküli file másolást.wifi direkt sem bonyolult, de azt most nincs kedvem kivesézni nekem se, vagy az alternatíva az airdroid, kinek mi. Én ftp párti vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23747 üzenetére
Még mindig meleg van.
Mi lesz itt csütörtökön.
Itt nálunk már nem csak az aszfalt folyik délben, hanem a villamos sín is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Androidos fejegységek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest