- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz novinyul #744 üzenetére
Érdekes...ha az Arena-nál kikapcsolom az energiagazálkodási funkciókat egész jól lehet látni napon.
Neked nincs ilyesmi beállitás? Vagy fényerő...vagy bármi egyéb hasonló beállítás?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
joey04
titán
A böngészővel kapcsolatban lenne egy kérdésem: hogy van megoldva az oldal tetejére/aljára ugrás? Tehát ha pl nézek egy topikot a telón, hogy ugorhatok egyből az oldal aljára, anélkül, hogy mint az őrült "söpörnék" az ujjammal a kijelzőn?
-
novinyul
veterán
Ahogy írtam kihangosítva erős közepes,viszont filmnézésnél jó hogy a két hangszóró messze van egymástól,igy van egy kis stereo hatás.Fülessel szintén közepes(gyári fülest nem probálltam),vannak hangszinek de sajátot nem tudtam létrehozni,hangerő van de a basszusból elkelne még.Kezeléssel nincs gond,mondjuk ekkora kijelzőn lehet zogorázni.Nem egy walkman,de nem is erre talállták ki.rádióval nincs gond,mükszik van rds,adásból lehet rögziteni.Nekem ezek a tapasztalataim,de érdemes mást is megkérdezni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
-
joey04
titán
válasz novinyul #757 üzenetére
Tudom, csak pl szifonon is gyötrelem (lenne) 200hszre állított fórumon a lap aljára ugrani!
Viszont lenne egy kérésem! Ezt próbáld ki, tedd be könyvjelzőnek:
javascript:window.scrollTo%280%2Cdocument.body.clientHeight%29
(így, www és minden nélkül!)ha megvan, akkor nyiss meg egy oldalt, ha betöltődött, válaszd ki ezt a könyvjelzőt.
elvileg az oldal aljára kell ugrania. szifonon megy, windows mobile+opera 9.5 alatt nem...
kiváncsi vagyok symbiannal megy-e... -
Atomgeszi
veterán
Szolgáltatókról hír? Esetleg valahol?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Quasi_modo
nagyúr
Végül is ha az N97 felkerülhetett, akkor akár ez is. Bár én inkább a kártyafüggetlen mobilokat preferálom.
valami
-
Atomgeszi
veterán
válasz Quasi_modo #763 üzenetére
Én is! De így megtom venni részletre és céges előfizetéssel.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Quasi_modo #765 üzenetére
Konkrétan linket tudsz adni?
-
Quasi_modo
nagyúr
Megérdeklődtem a nagyoknál. Az EW még nem forgalmazza, az MM-nél csak a Pólusban van 1 db - a bemutató darab - . Ezt mindössze 179 900 pénzért el is hozhattam volna. Nem akartam.
valami
-
No.01
őstag
Tudom, h rajtam kivul senkit nem erdekel, de az egyik tulaj legyen kedves nezze meg a leirasban, h mennyi a telefon SAR erteke.
Koszonom!
U.i.: Samsung oldalaban nem bizok mert ott a kijelzot is csak 3,2-nek tuntettek fel...
-
No.01
őstag
válasz Quasi_modo #771 üzenetére
En is ezt talaltam, de nem voltam benne 100%-ig biztos...
Arra a kerdesemre, h az SW frissites mikent es honnan erheto el meg nem felelt senki.
Mire lehet szamitani?? Tudom, h ez nem Nokia, de a Symbian vegett azert megiscsak vannak aggodalmaim. -
Atomgeszi
veterán
Multkor találtam egy tutorialt. Edzés után megkeresem neked(ha addig valaki meg nem előz).
Videó1 I8910XXIG2 szoftver
MégegyEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
erdoke
titán
Most olvastam, hogy a végleges szériagyártás augusztus elején indul, mert több ponton módosította a Samsung a készüléket. Tehát az eddigiek mind pre-production készüléknek tekinthetők?
A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
LOL
Ezt azért én sem hiszem el:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
erdoke
titán
válasz Atomgeszi #778 üzenetére
Nem pontosan emlékeztem, augusztus 1-től kezdik szállítani a véglegest.
"Samsung also announced that the Samsung i8910 Omnia HD should start selling from 1 August at a recommended retail price of 540 euro. The first samples (mostly carrier-customized units) of the monster-spec'd Symbian handset made their way to the market back in May but right after its launch mass production was stopped in order for some i-dotting and t-crossing to take place. Apparently there were some issues with the Omnia HD that Samsung wanted to get fixed before the handset received wider availability."
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez nagyon homályos. Nem csak SW frissítésről van itt szó? (Nekem úgy tűnik, hogy erősen lehetséges) Ha HW változás is van akkor augusztusban már nem is érdemes megvenni, mert az még első szériásnak számítana. És az eddig eladott darabokkal mi van?
[ Szerkesztve ]
valami
-
novinyul
veterán
válasz Quasi_modo #783 üzenetére
Na ez jó kérdés Nincs semmi gondom a telóval,nagyon bejön.de ha nagyobb változások lesznek,na akkor mi van?
-
No.01
őstag
válasz novinyul #784 üzenetére
igen ez egy jogos kerdes! Ebben csak az az erdekes, h mar nemcsak a GSM boltokban lehet kapni sufni garival, hanem hivatalosan is rendes Samsung garival pl a MM-ban...
Szoval ha ez igaz akkor tobb kerdest is folvet a dolog:- Mit javitottak? csak SW-t vagy HW-t is (valoszinu utobbi)
- Miert kellett ezt igy kivitelezni?
- Mi lesz azokkal a tulajokkal akik mar beszereztek egyet?Szoval erre nagyon kivancsi vagyok, de egyszeruen nem fer a fejembe, h akkor a mostani hivatalos helyrol beszerzett telefonok igazabol csak eloszeriasak (kis tulzassal)
Irtam Bognak hatha tud vmi kozelebbit a Samsungos kontaktjatol...[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Arról lehet szó, hogy úgy döntött a Samsung, leállítja a sorozatgyártást, és eszközöl néhány apróbb hardveres változtatást a készüléken. A sorozatgyártás újbóli beindítása után aug. 1-től szállítja a módosított telefonokat. A különbség(ek)ről egyelőre semmit nem tudni, az is lehet, hogy bizonyos alkatrészeket olcsóbban tudnak beszerezni vagy gyártani, viszont ehhez módosítani kellett a gyártósoron. Nem feltétlenül (csak) hibákat javítottak.
-
Atomgeszi
veterán
Pár újabb kép.
Akinek van itt telefonja, nem akar feltölteni pár képet, hadd lássak pár magyart is?!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
novinyul
veterán
Dobtam fel egy pár filmet,avi,xvid formátumban konvertálás nélkül.hiba nélkül játsza le a filmeket ,no meg ezen a kijelzőn már tényleg érdemes filmet nézni.Ez az első telóm amin szeretek filmet nézni .
-
AS
félisten
Jó kis videó HD val
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quasi_modo
nagyúr
Nincs semmi info erről a módosítás dologról?
valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest