- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ronaldo
őstag
A végső konklúzió nem az, hogy 180 ropiért veszel egy telefont, gps-el, amit nem tudsz használni benn? Már csak ezért is (magyar viszonylatban legalábbis) óriási bukó.
Az AMOLED miatt örülök, remélem minél több telefonban megjelenik. A multitouch meg megint hatalmas baki (mondjuk nem a samsungé), mert ekkora panelen már értelme is van. Összességében persze nem rossz telefon, de ha fele ennyibe kerülne, akkor se rohannék érte.
-
Mappa
addikt
"képek visszanézésének sebessége idegtépő"...
nem kötelező megadni
-
AS
félisten
Már nem is ez a csucsmodel..
link
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Jegi
csendes tag
Hát sajnos nálam is szaggat a videó! Pedig felsőkategóriás Mac-on néztem meg.
Valószinüleg ez majd az új szoftverekkel javulni fog. -
ko.zozo
csendes tag
Nem vagyok benne biztos, hogy a megapixelszámot leszámítva jobb telefont mutat be a Samsung az i8910-nél. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, de inkább látok benne egy potenciális innov8 utódot, mint egy új hyper-csúcsmobilt.
Siemens S25 -> Siemens S35 -> Nokia 8200 -> Siemens SL45 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson P800i -> Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson W850i
-
BloodRay
veterán
Nagyon jó készülék, igo remélhetőleg hamar elérhető lesz rá.
Az árára inkább nem is gondolok, mert sírógörcsöt kapok..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Jegi
csendes tag
Ja és a Speedshop már 6.át ír!
-
AS
félisten
Jah ez még nekem is sok , bizony várni kell mert 170-180 ért nem veszem meg.
130 ért talán talán....
Mindegy időm van.
Annyit sajnálok hogy nem a Inov8 kamja van benne, de hát ez direkt van így.Legszimpatikusabb a teloban a 3.7 es AMOLED kijelző végül is ezrét venném.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Jah ez még nekem is sok , bizony várni kell mert 170-180 ért nem veszem meg.
130 ért talán talán....
Mindegy időm van.
Annyit sajnálok hogy nem a Inov8 kamja van benne, de hát ez direkt van így.Legszimpatikusabb a teloban a 3.7 es AMOLED kijelző végül is ezrét venném.
-
leeate
senior tag
Kár, hogy beszámolóvideó nem járt most a cikkhez
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Xever
csendes tag
Erősen gondolkozok rajta, hogy befektetek egy ilyenbe. A pénz kb rá van szánva csak eddig n97-ben gondolkoztam. De ez szinte minden ponton veri... Szóval ha véletlenül sikerülne az államvizsgám, amint megvan az eredmény rohanok telefont venni. És ha addig nem jön ki ettől ütősebb hatalmas kijelzős érintős teló akkor jó eséllyel ilyenem lesz.
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
-
leeate
senior tag
Más: Minek ez a sok megapixel mindenhova? Most nem azért, de hova kellenek 8 megapixeles kinagyítások? Az én monitorom most 1280x1024-es felbontásra van beállítva, ez 1,3 megapixel, ha jól értelmezem a dolgokat. 1,3 megapixel!! A HD tévéknél pedig még kevesebb. Szóval akik azt hiszik, hogy a pixelek számának döntő döntő szerepe van, hát... (de lehet, hogy ezek az emberek plakátokat szeretnének készíteni a telefonjukkal, ki tudja..)
De lassan az érzékenység is ilyen lesz (vagy már az), hogy hűdejó, beállítom 1600-ra, aztán már nem fog bemozdulni semmi, az hót ziher. Az más dolog, hogy a képek a zajosodás és az ezt követő zajszűrés eredményeként ki lesznek mosva, de én elmondhatom, hogy a telefonomon van 1600-as iso is
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Quasi_modo
nagyúr
Egy külföldi tesztben sokkal jobb képeket készítettek vele. Dícsérték is, hogy mennyit javult a képek minősége az új SW-rel.
Akkor ez most valami bétás cucc?valami
-
őstag
valahogy többet vártam volna.
ahogy olvastam a cikket úgy csökkent a vonzalmam a telefon iránt
egyébkét a cikk jóVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
PDA_FAN
tag
Akik a hazai navigáció hiányán keseregnek, azok számára jó hír, hogy a Garmin szoftvere fut a Symbian S60-on is, és van hozzá az i-Go-val egyezően részletes térkép is (ugyanúgy a Top-Map szállítja nekik is a térképet).
Egy ilyen részletes és igényes tesztre a koronát fel lehetne tenni, ha a szerkesztőségnek lenne egy ilyen esetekre bevethető Sygic vagy Garmin microSD kártyája, és ezzel tudná bemutatni a hazai használhatóságot.
-
copin
őstag
Ugyan nem engem kérdeztél, de...
mul-ti-touch, meg egy N-01A a zsebemből. Nem véletlenül voltam read only eddig. Igen, tudom, maradtam volna az.
Hogy be ónozzam a kommentem: Találtam a neten ISO tesztet róla. Egész tűrhető, minőségben produkált az auto módot elhagyva, persze kb. VGA-ig le volt kicsinyítve a kép.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Csak az a kérdés, hogy az S60 Touch-on is fut-e ez a két alkalmazás... mert a Garmin XT által támogatott készülékek listájáról hiányzik a Nokia 5800 is.
A Sygicnél dettó.
Úgyhogy egyelőre nemigen van alternatíva, így a koronát sem tudom feltenni a tesztre.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
rankesz
veterán
Abban tényleg igaza van joey-nak hogy a tesztvideo tényleg elég durván be-beszaggat.
Mondjuk mind2 gépen amin néztem ugyan az a videolejátszó van... -
babosmiki
addikt
Hát igen! Ha már HD videó akkor legyen tökéletesen szaggatásmentes...
Külömben nincs sok értelme, csak zabálja a memóriát.
Az átlag 22 f / sec az mindig és minden lejátszón kicsit akadozva fog menni,
főleg a gyorsabb oldalmozgatáskor észrevehető.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a szoftverfrissítés sem fog ezen változtatni.
( I900 Omnia ) Sajnos.
Valószínű a korlát itt már a proci.[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
lunaticz
tag
Gondolom azért van pár embernek hiányérzete mert amilyen technológiát ez a telefon felvonultat azt már mind láttuk külön külön más telefonokban. Talán egyedül a hatalmas kijelző amivel még nem találkozhattunk eddig. Újdonság kell a népnek
-
m@xsys
senior tag
Azért a jelenlegi ára kicsit fájt
-
Bdanyy
addikt
Köszi Samsung, végre 2 és fél év után az N95 után egy telefon ami tetszik
Mondjuk nem hiszem hogy egyhamar lecserélném rá, bár ahogy a használt Samsungok ára esik, simán jó vétel lesz pár hónap múlva mint az innov8 is. Bár a gombok hiányoznának.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
pabadam
aktív tag
Én is kipróbáltam a tesztvideót 24p megjelenítésére képes kijelzőn és bizony csalódnom kellett. Rendszeresen megakad a kép, nem hozza azt a folyamatos flow érzést, mint amikor 24p filmet nézek.
Ez így kevés.
"...I'll never stop looking..."
-
LEFTHORSE1
őstag
Nagyon közel van a Samu a tökéleteshez, de szerintem rossz az ízlésük, miért nem tudtak mindent e csodás kijelző mögé rakni, miért raknak az előlapra hiváskezelő gombokat, vagy ezt is levédte az Apple? Inkább lett volna vastagabb és rövidebb, mondjuk 100 milliméter. Kérdéseim: itt is az üzenetekbe teszi a BT-n fogadott fájlokat, majd innen kell mimagunk áthelyezzük őket majd töröljük? BT bekapcsolásához hányszor kell tapicskolni, illetve mennyi idő kell amíg elérjük hogy bekapcsolva legyen? Ha BT-n akarunk küldeni egy fájlt megkérdi hogy ''bekapcsolja a BT funkciót''? Ha elküldtük a fájlt akkor kikapcslo-e a BT automatikusan? A menüikonok alól eltüntethetők-e a szövegecskék?
Cseberből vederbe
-
pabadam
aktív tag
válasz Quasi_modo #147 üzenetére
De akkor ne "HD"-nak hirdessék, hanem "majdnem HD"-nak.
"...I'll never stop looking..."
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #147 üzenetére
ez igaz, csak pont a készülék legfontosabb újdonsága bukik el.
-
AS
félisten
Mondjuk HD videó különösen nem izgat, inkább a HD lejátszó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest