- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz LEFTHORSE1 #146 üzenetére
Uhh, ez sok kérdés.
BT-n fogadott adatok üzenetekbe kerülnek, igen, innen nekünk kell kimentenünk őket.
A BT bekapcsolásához widget is van, ha akarod. Ez összesen két tapicskolás.
Igen, megkérdi.
A menüikonok alól nem lehet kivenni a szövegezést.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
zsolidodd
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #146 üzenetére
ha erre is lehet handy shell-t telepíteni (elvileg sima ügy) akkor 1 tapicskolás, és kész is a bt.
-
guriga1234
addikt
Az Omniámat nem cserélném le erre. Még akkor sem, ha nem kéne árkülönbözetet fizetni.
A "HD"-s videó elég gyengus, életlen, szaggat. Vicc.
Próbáld használni a Szerkesztés gombot. Köszönöm. Pompi.
[ Módosította: Pompi ]
-
baboka87
csendes tag
Először is grat a teszthez, nagyon jól sikerült. Másrészt guriga1234el egyetértek. Én az Innov8et nem cserélném le erre a telefonra. Csak a nagy kijelző kellene belőle.
A pixon 12-re leszek még kíváncsi, de azzal is az a baj, hogy túl szép, hogy igaz legyen. Xenon, optikai zoom... Tuti zárt OS lesz vagy gyengébb optika vagy nem tudom. -
d.beni
aktív tag
sziasztok!
Lesz majd i8910 HD vs. N97 teszt is??Mert kiváncsi lennék rá bár azthiszem a samu mindenképp jobb választás. -
AS
félisten
Samsung I8910 HD VS LG GC900 Viewty Smart
LINK
Azért LG-re nagyobb kijelző is ráfért volna.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ronaldo
őstag
Ahogy a képen látszik a csóka kezében, erre olyan 3" körüli kijelző fér. Talán picit nagyobb. Tehát kijelzőben jóval kisebb lesz, mint az i8910 hd. Plusz ahogy ismerem én az üzletpolitikát, nem is amoled lesz, de még csak nem is symbian rendszerrel. De 2 hét múlva meglátjuk mi jön be ebből.
-
-
AS
félisten
+ Még teszt de most Orosz!
LINKNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Xever
csendes tag
Bog:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan boldogul a teló nagyobb méretű pdf fileokkal? Mert nekem sokszor lenne szükségem rá, hogy belepillantsak egy-egy ilyenbe akkor is ha nincs nálam a laptopom. Ki tudnád próbálni? Kétlem, hogy szalonban engednék, hogy rámásoljak.Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
-
PDA_FAN
tag
"...mert a Garmin XT által támogatott készülékek listájáról hiányzik a Nokia 5800 is..."
Nem ott kell nézni, hanem itt:
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=3939
Most az 5.00.50-nél tartanak, és már az 5.00.30 is tudta az érintőképernyős S60.v5 készülékeket kezelni.
-
-
Bdanyy
addikt
Nah nokiaprogramokon már van is samsung garis 140ért.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Egál
csendes tag
válasz Nyusziman #172 üzenetére
Egy újabb gépen nem szaggat. 4 éves pentium 4-emen akad igen, míg az egy éves noti röccenés nélkül viszi. Vicces hogy a teló ebből a szempontból erősebbnek tűnik ,mint egy asztali gép..
Kár hogy teljes kijelzőn még mindíg homályos, fátyolos kicsit a videó, nem érezni a HD felbontást, de a mobilok között jelenleg még így is a legjobb.. -
Quasi_modo
nagyúr
Nálam ezek az újabb videók nem szaggatnak. Pedig ez csak egy közepes gép.
valami
-
AS
félisten
Nekem sem szaggatnak a másik teszten lévő videók.
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Nyusziman
tag
Szia!
Nem a gépemmel van a gond mert elég brutál konfigos, hanem a videoval--nézd meg a kocsi ahogy elmegy --nem sima. Más is látja a darabosságot nemcsak én és azoknak az embereknek is elég frankó gépük van
Lehet h én még régebbit néztem. Megkérnélek h elküldöd a linkjét a legújabbnak?
Köszi Üdv[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #182 üzenetére
leesik 19 fps-re is néhány helyen. az nem lehet folyamatos!! platform, gép és programtól függetlenül ez nem vita vagy hit kérdése.
-
erdoke
titán
Az Omnia HD név csak beetetésnek szolgált, el lehetne végre felejteni az utódként összevetést. Az Omnia sikerességét akarták némileg meglovagolni a névvel, nyilván egy pillanatra sem gondolták, hogy ez a Symbian alapú gép lesz a trónörökös. Annál is inkább, mert az Omniának rövidesen jön utóda (talán QWERTY-s, 3,3" WVGA).
A legjobb aláírás a héten
-
Poci3
tag
Hát ezen a héten mégsem lesz a teló a nagykereskedésekben.... Ez nagyon gáz
-
Enjoy
addikt
Bárcsak ne ilyen fényes műanyag lenne a hátulja
Utálom az ujjlenyomatokat, meg ezen a fényes fekete lakkon nagyon gyorsan keletkeznek hajszálkarcok..
Remélem az elkövetkező napokban-hetekben kiadnak vmi hasonló tudású, de jobb anyagokból összedobott készüléket
Meg persze kb 50ezerrel olcsóbb árfekvésűt .. bár gondolom akkor nem lesz benne Amoled ablak...► més que un club ◄
-
babosmiki
addikt
Engem is zavarna a fényes hátlap, de nem ezért nem veszem meg...
Amúgy a megoldás nagyon egyszerű, aki nagyon rá van izgulva a kütyüre!
Nagyon jó festési eljárások vannak és így olyan lesz a hátlapod amilyen csak akarod!
Ha akarod matt ha akarod színes ha akarod mintás!
Bár elég gáz, hogy egy ilyen drága kütyü hátulja szinte senkinek sem tetszik!"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
AS
félisten
válasz Quasi_modo #192 üzenetére
Szerintem is szép persze vigyázni kell majd rá az biztos.
De lényeg hogy a kijelző karcálló üveg.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ko.zozo
csendes tag
Ezt a készüléket nem a HD videó felvételi lehetősége fogja eladni, ezt mindenki tudja. Az Omnia HD (mind az Omnia, mind pedig a HD jelölés) csak ráirányítja a figyelmet a telefonra.
Ha valaki egy ilyen telefont vesz, az nem tudatlanul bolyong (de lehet "j") a mobiltelefonok világában, és nem a szaggató 720p-s videóért fog 180k forintot kiadni (én meg fogom venni ezt a készüléket, és ha videózni fogok, akkor így előre nagyobb esélyt látok rá, hogy a 720*480-as felbontást fogom választani, ez persze majd függ a teljesítményétől is), ennek ellenére nem szabad ócsárolni a videóját, mert mertek újítani, nem várhatjuk el, hogy egyből odaverje a profi kamerékat. Valahol ezt is el kell kezdeni, aztán majd lesz jobb is.
Még ha eredetileg az Omnia utódjának szánták is, változtattak az ilyen irányú üzletpolitikájukon, ezért is nevezték át egyszerűen i8910 HD-re. Az Omnia jelölést meghagyják a WinMo-s kütyüiknek, amik valóban az Omnia útódai lesznek.Siemens S25 -> Siemens S35 -> Nokia 8200 -> Siemens SL45 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson P800i -> Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson W850i
-
Quasi_modo
nagyúr
Benchmark test: Samsung i8910 HD vs Nokia 5800 XM [itt]
valami
-
-
AS
félisten
140 ért szerintem megvenném.
Emlékszem régen a D500 at 110 ért vettem
Utána a D600-at 125 ért
E900 at 110 ért
D830-at 110 ért
U600-at 90 ért
U100 at na igen ezt csak 60 ért.
F500 ne 130 ért
G800 at 110 ért
I900-at 120 értÉs ha belegondolunk hogy ezek milyen kis tudással rendelkeznek meg elavult kijelzővel a HD hez kepést, jól fejlődünk.
Ano a D500. D600 , U600, G800 csúcs modell volt.
Na mindegy majd csak csökken az ára.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest