- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Abból indultam ki, hogy a galaxy tab se lett olcsóbb mint az ipad, pedig ott is az árral lehetett volna megfogni az applet, mégse tették. Hardverben ugye jobbak, szoftverben, supportban jóval gyengébbek és szerintük ezek kiegyenlítik egymást. szvsz ugyanazon az áron forgalmazva az apple lesz a nyerő a többségnél.
-
DiXoN008
tag
Mondjuk én pont a 3G-t tartom hülyeségnek, mert ha már az van akkor meg már egy GSM modul nem a világ vége és akkor ott a telefon és azt venném, bár én mindenképpen telefon verzióban vennék ha már erre áldoznék, külön wifis/mp3/videó lejátszóra nem lenne szükségem, mindig is csodálkoztam ezen a kategórián, aztán ahogy olvastam azért mégis iPod Touchból is azért fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest