- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Abból indultam ki, hogy a galaxy tab se lett olcsóbb mint az ipad, pedig ott is az árral lehetett volna megfogni az applet, mégse tették. Hardverben ugye jobbak, szoftverben, supportban jóval gyengébbek és szerintük ezek kiegyenlítik egymást. szvsz ugyanazon az áron forgalmazva az apple lesz a nyerő a többségnél.
-
DiXoN008
tag
Mondjuk én pont a 3G-t tartom hülyeségnek, mert ha már az van akkor meg már egy GSM modul nem a világ vége és akkor ott a telefon és azt venném, bár én mindenképpen telefon verzióban vennék ha már erre áldoznék, külön wifis/mp3/videó lejátszóra nem lenne szükségem, mindig is csodálkoztam ezen a kategórián, aztán ahogy olvastam azért mégis iPod Touchból is azért fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest