- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
Ha neon fény felé kamerázok, akkor elkezd vibrálni a kép. Sajnos videónál is és ha felveszem akkor is olyan a kép. De csak annál tapasztaltam. Valakinél ilyen probléma volt itt? Vagy más a kamerával?
-
Dyingsoul
veterán
válasz #33253120 #16649 üzenetére
Még jó hogy írjátok, mert ki szeretném próbálni a hírös vízállóságot. Ugyebár használtan vettem és március 11-ig garis gsm-be, addig jó volna megtudni hogy tényleg búvár Kund teló-e vagy sem.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
bepap
csendes tag
Lassan szeretnék új készüléket venni, ezen kívül még másokon is gondolkozok.
Szerintetek megéri várni az s8 megjelenéséig? Mennyit csökkenhet az ára addig szolgáltatónál, illetve gsm boltban? -
borsodika
őstag
Akinek nem számít a knox már teheti is fel a az official nougatot: [link]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Icetee
aktív tag
válasz Burt1793 #16653 üzenetére
Az a gond, hogy nekem normál kamerába is vibrál.
Csináltam egy videót. Aki tudja tesztelje nekem légyszi, hogy neon fénybe mennyire vibrál.
Érdekes, hogy csak bizonyos szögben. Van egy S6 EDGE telefonom és az teljesen tökéletes, semmi vibráció ugyan ennél a helyzetnél. Mondjuk az Sony optikás.[ITT A VIDEÓ](lehet telefonról nem nyitja meg csak gépről):
-
D4M13N
aktív tag
Ebben a hónapban lejárt a Voda előfizetésem és mivel csomagváltás is történik és a mostani telefonommal már nem vagyok megelégedve(lumia735) ezért tervezem a S7 vásárlását.
Olvastam tesztet,rokonságban is van és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
A kérdésem csupán az lenne, hogy a vásárlással érdemes addig várni míg megjelenik az új széria és az ár csökken vagy ez az időpont olyan későn lesz hogy felesleges a várakozás.tl:dr megvegyem most,vagy várjak míg kijön az s8 és olcsóbb lesz.
Köszönöm előre is a válaszokat
-
oszi666
őstag
válasz Burt1793 #16643 üzenetére
ja hogy egész nap erről volt szó
csak 12 óra meló után feltévedtem ide és ennyit láttom hogy megindult a 7 az s7-re na mondom végre egy jó hír, vissza se olvastam
nem tom milyen verzió jön gondolom nagyon komoly munka a telekom appot átírni az új verzióra...It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Dyingsoul
veterán
válasz Icetee #16661 üzenetére
Nekem is Sony szenzoros, másfél-két méterről belenéztem a neonba a kamerával és nem vibrált, azonban ha rázoomolok akkor ugyanúgy vibrál mint nálad. A távolság a nem mindegy én úgy látom. Akiknek nem vibrál próbálják meg úgy, hogy a kijelző 60-70%-át fedje le a bekapcsolt neoncső(vek).
(#16663) D4M13N: Ugyanilyen dilemmában voltam, mint amiben Te vagy most! Csak én úgy voltam vele, nekem használtan is megfelel az S7, de abból is csak a patina állapotú, garanciális készülékek jöhetnek szóba. Ki is fogtam egy észvesztően jó üzletet, le is csaptam rá. Szvsz ha számít az ár és szóba jöhetnek (alig) használt modellek, akkor böngészd az aprót minden nap többször és kifogsz olyan jó vételeket, amire amúgy akár fél vagy egy évet is várhatnál. Én is megnéztem az S6 árát és megdöbbentő mennyire értéktartó. Az S8 megjelenése szerintem alig vagy semennyire sem fogja befolyásolni az S7 árát. Szerintem ma már nem fogják újra feltalálni a spanyol viaszt, nincs olyan feature ami csak új készülékben jelenne meg és muszáj lenne miatta cserélni. Én még csak 28 éves vagoyk, de már az S7-nél is kicsit azt érzem, hogy ez egy technológiai overkill.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Richie86
senior tag
válasz D4M13N #16665 üzenetére
Szívesen. Nekem 2015-ben volt wp-s telefonom (Lumia 640). 4 hónapig bírtam vele, becsülöm a kitartásod (nem a telefonnal volt bajom, inkább a rendszerrel). Most az S7 nekem 2 hónapja van meg, imádom. Nem hiszem hogy csalódni fogsz, ha megveszed. Ja és nemsokára megkapja a Nougatot
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #16507 üzenetére
Már megint beszart az S7-em.... Recovery-be belépve egy android figura el van dőlve jobbra X-es szemekkel sárga felkiáltójellel. Lefagy és megint végtelen újraindítási cuiklus. Senki nem tudja mi lehet ezzel? Most megint mehet neki FR, ami pár napja is volt....
Szerk: csak wipe cache-t csináltam most kivételesen elindult. Érdekelne az, hogy lehet-e az ilyesmit garanciáztatni ha GSM boltba szól. Van ebben valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Icetee
aktív tag
Kicsit megnyugodtam akkor
Valóban a régebbi neonok vibrálnak és ezért is károsak a szemre, de érdekes módon az S6 EDGE kameráján nem látom. Még akkor sem ha teljesen odanyomom a csőhöz. Az S7 meg ha közelebb viszem (ahogy a kolléga írta) hogy a képernyő nagy részén lássam, akkor elkezd elég erősen vibrálni.
Még tesztelem, remélem más fényviszonyok mellett nem tapasztalok ilyet. A kijelzőnek biztos nincs baja, mert leteszteltem mindenhogy (*#0*#).MÁS: Az always on display-t hogy használjátok? Nonstop? Meríti észrevehetően a készüléket?
Éjszakára bekapcsolva hagytam repülő módban és 6%-ot merült így 9 óra alatt óra kijelzéssel.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Burt1793 #16673 üzenetére
Szervizbe nem tudom vinni ide szól a gari, Smartshop.
-
Icetee
aktív tag
válasz Dyingsoul #16675 üzenetére
GSM boltoknál ugyan úgy él a garancia mint ha Magyar garisat vettél volna, csak mivel a legtöbb készüléket külföldről (EU-n belül) szerzik be, így a garancia érvényesítéséhez a kinti papírjai/számlája kell a Samsungnak. Csak azzal lehet érvényesíteni az EU garanciát náluk. Ugye a számlát nem fogják Neked odaadni, hogy mennyiért vásárolták mondjuk a spanyoloknál, így ha visszaviszed hozzájuk, ők a saját papírjukkal elküldik samsungéknak és így lesz megjavítva,
Ezért tart tovább a művelet a GSM boltoknál. Kb 7-21 munkanap. De ha valahol nagyon naprakészek akár egy héten belül is lejátszódhat a dolog.
-
600700
senior tag
válasz Icetee #16677 üzenetére
Ez nem igy van ahogy irtad.Eleg a gsm boltos SZÁMLA ( nem szallitolevel) es a keszulek ha eu-n beluli javitjak barmelyik hazai samsung szervizben 1 evig az eu garancia miatt.
De nyugodtan kerdezd meg a samsungot, vagy pl tmx-et.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Formaster
addikt
Hogyan tudom a Viberben a Samu emotikonokat használni? Hiába rakok be egyet a viber átalakítja viberesre. Havernak működik...🤔
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz Icetee #16677 üzenetére
Van egy kis köd a fejemben ezzel kapcsolatban: Ugye megpróbáltam volna beregizni de nem lehet, mert azt írja a samu oldala, hogy már be van regisztrálva. Akkor ezek szerint ezek a GSM boltok beregisztrálják de ők csak egy évig hajlandóak foglalkozni a gari ügyintézéssel és bár él rá a 2. évi gari is de azzal már nem foglalkoznak? És persze a számlát nem kapom meg róla, mivel nem akarják, hogy lássam a beszerzési árat. Jól értem? Persze ez most a helyzetemben igazából mindegy, csak olyan szempontból is nézem, hogy mi lesz velem március után és mivel már alig két hó gari van rá, kezdeni kellene ezzel valamit mert nem állapot a heti 2x FR... Bár szervizben is nem tudom mit kezdenek az ilyennel, mert Fr után jónak tűnik egy darabig. Attól félnek ránéznek "há' működik ez vazze" aztán visszaküldik nekem...
Számlám nekem nincs róla, csak egy "Jótállási Jegy"-em, amin eladóként az említett bolt vevőként pedig egy cég neve van feltüntetve. Ár nincs rajta de le van pecsételve, imei van rajta és egy bizonylatszám. Ezzel is lehet vinni a Samuhoz?
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz Dyingsoul #16680 üzenetére
Az van amit 600700 írt. Ha van számlád (és EU modell) akkor viheted a szervizbe, mert egy év gyári garancia az mindenképpen jár az előbb említett feltételek esetén.
Szerk.: Nincs számlád. Akkor csak bolti gar van sajnos.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Dyingsoul
veterán
válasz SpongyaBob #16681 üzenetére
Otthon még előtúrom a dobozát, mintha abban lett volna valami samsungos jótállási jegy is, de számlám valóban nincs.
Ezt olvasgattam itt jobb oldalon a felsorolásban azt írják, hogy "A készülék számlája (a garanciajegy hiánya esetén).". Ez nem azt jelenti, hogy a számla csak akkor kell, ha nincs garanciajegy? Félreértés ne essék, hiszek nektek csak kicsit kétségbe vagyok esve a készülék hibája miatt...[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz Dyingsoul #16682 üzenetére
Ez a" jotalasi jegy "
Ez eredeti samsungos vagy a bolt csinalta? Ha eredeti samsung garanciapapir akkor a samsung magyarorszag adta e ki vagy melyik orszagbol valo?
De itt vmi buzlik be volt regizve a telefon , ezt mar vki megvette beregizte visszavitte/eladta.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Dyingsoul
veterán
válasz 600700 #16683 üzenetére
Ha hazamegyek válaszolok a kérdésekre csak a teló dobozában van a többi papír, a bolt garihoz a jótállási jegy szkennelve van.
Én a 3. tulaj vagyok, a 2. tulajt személyesen is ismerem, az első tulaj !ph-s de nem túl segítőkész, ő egy cég nevére vette a készüléket amit nem sokkal vétel után továbbadott a 2. tulajnak.
-
Ákkk
addikt
válasz Dyingsoul #16684 üzenetére
Na ennek a telefonnak a vásárlását kerültem volna.
Amúgy pénzért fogod tudni valószínűleg szervizeltetni a készüléket sajnos.
Számla és garancia és ha az eu-ból származik akkor 1 év
De a te esetedben ez a céges dolog még nagyobb akadályt jelent.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-Valinas-
senior tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz -Valinas- #16687 üzenetére
"Én egy négyfile-os flast csinálnék odinnal, nem hinném, hogy utána is bootloopod lenne."
Ehhez nem értek, de gondolom ugrana a knox. Max akkor fognék ilyesmibe ha gariztatni nem lehet.(#16686) Ákkk: na nehogy már pénzért szervizeltessem mikor még 10 hónapos a készülék...
A CSC ország UK & IRE /GB akkor gondolom angliából származik, vagy ez nem biztosíték erre? Bár a töltője nem angol hanem sima eu szabvány...[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz -Valinas- #16689 üzenetére
Rendben, nagyon köszönöm a tippet, meló után utána fogok nézni!
Egyébként meg mindenkitől elnézést kérek amiért már sokadszorra kell a telefonom nyűglődéséről olvasnotok, de én lennék a legboldogabb ember ha végre másról (pl 7-es droid beállításairól) beszélgethetnénk...
-
-
migabi24
nagyúr
Valaki használ ilyen tokot Nillkin Synthetic Fiber?
-
Száguldo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma szereztem egy sima S7 az EDGE mellé, remélem nem fogok csalódni az üzemidőben a kisebb akku miatt. -
Dyingsoul
veterán
válasz Zoliee #16695 üzenetére
Alapesetben én is ezt gondolnám, ha látnám a fórumon az enyéimhez hasonló hozzászólásokat, de az első gazdacsere valószínűtlen, hogy ezért volt, nagyon hamar felkerült apróra szinte vétel után egyből. A 2. gazdi meg tök normális, ma is találkozom vele és azt mondta nála flottul működött. Egyébként talán vissza is venné de nem szeretném visszaadni mert jó üzlet volt és ő is tök normális (egy belgyógyász doki aki azért adta el mert dual simes S7 Edge-re cserélte), használni szeretném. Ő eladás előtt 1-2 nappal frissített rajta szoftvert, a decemberi updatet akkor tette fel karácsony előtt nem sokkal. Szerintem az az update vágott valamit galyra, de még sosem tettem újra romot droidon, valamikor el kell kezdeni... Pláne ha itt egy-két tapasztaltabb user szerint megoldás lehet, csak azt nem értem mi csúszhatott félre.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz Dyingsoul #16697 üzenetére
Ugyan. Jobb ilyet olvasni mint a frissítésről állandóan..
Amúgy első körben mehet a tiszta rom telepítés egy legújabb romra, utána nem kéne semmi hibának lennie. Persze ha kilép vagy lefagy egy app, játék stb az simán lehet annak a hibája is. Egy rom telepítés kb csak pár perc, nem egy nagy dolog Aztán reméljük minden rendben lesz a telefonnal.
(Ha nem menne, írj privátot segítek)
[ Szerkesztve ]
PS5
-
bepap
csendes tag
migabi24: Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok.
Az a kérdésem, hogy garanciajegy vagy számla nélkül imei szám alapján lehet-e gariztatni S7-et? Így hogy tudok utánanézni hogy garis-e? ( lenne egy vétel, de nem találják a garijegyet)
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest