Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefi68

    addikt

    válasz Hege1234 #53536 üzenetére

    Én a Deluxe romot (Oreo) használom már egy ideje.
    A szokásos Samsung ficsőrök mellett vannak benne rom specifikus plusz dolgok amik a Deluxe Rom Control-ból (DRC) elérhetők: Statusbar, Notifications Panel, Network Speedmeter, Virtual Buttons, Remap Buttons, Reboot, Menu, Lockscreen, Navigations Bar, Recents, TW Launcher, Other mods.

    Ezelőtt egy Super Stable (korábban Prime Stable) nevű romot (szintén Oreo) használtam. Az is hasonló volt testreszabhatóságban.

    Ezekben az eredeti Samsung (Oreo) appok vannak még, tehát nincsenek keverve az újabb Pie rendszer appjaival. Így pl. egy témázásnál a témának megfelelő a megjelenésük.

    Vannak "kevert" romok amikben már Pie rendszer appok is vannak. Na azoknál már a témázhatóság kérdéses.

    Vannak kevésbé testreszabható romok, melyekben nincs plusz ficsőröket kínáló Rom Control, de pl van bennük Good Lock, amely szintén lehetőséget biztosít némi módosításra a rendszer kinézetében.

    És van két mostanság felkapottnak mondható Pie port is. A BlackDiamond és a TeamExyKings nevű. Ezek még viszonylag kezdeti stádiumban lévő, de már nagyrészt jól működő próbálkozások, melyek idővel egyre jobbak lesznek.

    Természetesen vannak nem gyári alapú romok is: LineageOS, AOSP, AICP, Resurrection Remix, stb. Ezekből már Pie változat is.
    Ezekről nincs tapasztalatom. Nyilván ua. lehet mint más készülékeknél. Gyors, jól működő romok, Samsung ficsőrök nélkül, elfogadhatóan működő kamerával. Ezeknél egyértelműen a kamera a gyenge pont, ahogy írták is előttem.

    ◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

Új hozzászólás Aktív témák