- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Akik kaptak volte sms-t, azoknak tmobilos rom van fent?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #37853 üzenetére
Felhívod az ügyfélszolgálatot ha előfizetéses vagy bekapcsolják
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #37853 üzenetére
En is irtam, hogy telekomos, nem volt sms, hanem balheztam, hogy miert nem kapcsoljak be es vegul bekapcsoltak mindenfele sms nelkul. Csak ujra kellett inditani es elnezest kertek.
-
addikt
Btw honnan tudod, hogy működik? Nekem már két frissítéssel ezelőtt is be lehetett kapcsolni a beállításokban a VoLTE-t...
-
gerner1
nagyúr
Amikor működik, akkor a tárcsázónál kiírja, hogy "HD hang...". De, a kollégám készüléke, az értesítő sávba kirak egy kis VoLTE ikont, amikor aktív.
A legegyszerűbb tesztelni, hogy bekapcsolom a mobilNET -et, és vagy a telóval netezek, vagy a telót hotspotnak beállítva tovább osztom azt, mondjuk a notebook -omnak, és közben felhívok valakit kihangosítva, és akkor a kijelző előttem. Látszik, ha visszavált a készülék, miközben böngészek. Aktív VoLTE -val pedig, nagyon gyors a kapcsolás is.
[ Szerkesztve ]
-
TiMoN
senior tag
Sajnos a Telenor ebben még szerintem jócskán le van maradva, nekünk marad a 2-3G hivás..
-TiMoN-
-
k810
aktív tag
Sziasztok!
Most fogok s7 edge-et venni és bajban vagyok a színnel.
Az ezüst és az arany tényleg annyira csillog és tükröződik, mint az élőképeken? Fehéret szerettem volna, de a kinézett boltban nincs, csak ez a kettő és fekete.
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
Sza_Sa
senior tag
Bocs, hogy belevau, de a napokban én is ezeket a köröket futottam meg, de én be tudtam menni egy SES-be. Szerintem az arany és az ezüst nagyon tükör, nálam maradt a fekete, pedig nem azt akartam, illetve a méret miatt végül S7-et vettem. Ahhoz képest, hogy edge-t indultam venni...
De, hogy pontosítsak, a hátlap mindegyiknél szép, de a kijelző feletti és alatti sáv nagyon tükröződött. Ez nem tetszett.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Joe.36
addikt
Én 1 hete hívtam fel őket, mondták hogy bekapcsolják, és akkor jött meg az üzenet mikor neked, újra indítottam, és tényleg működik, sokkal gyorsabban tárcsáz, erősebb lett az LTE térerőm, Azóta mindig LTE van le se vált 3G re.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
alcapone386
őstag
válasz Joe.36 #37870 üzenetére
Én nem értem ezt a telekom továbbképzési rendszert. Az olvasottokon felbuzdulva felhívtam őket. Egy kedves hölgynek elmondtam mit szeretnék. Kérte, hogy várjak, majd észlelhetően kiakpcsolta a mikrofonját (gondolom megkérdezett valakit, mit is akarok) majd a következő beszélgetés: Telekom: "megkérdezhetem milyen készüléke van?" ,Én: "galaxy s7 edge", Telekom: "értem. Ezzel a készülékkel nem fog működni". Én: "de fog". Telekom: "de csak s8-al működik" Én: "biztosan működik s7-el is, az oldalukon is fent van. Telekom: "Én hiszek önnek. Aktiváltam, készülék ujraindításra lesz szükség". Én: "köszönöm". - teló ujraindít, de még nem műxik (DBT rom)
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #37872 üzenetére
TMH, vagy XEH -vel biztosan működik.
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #37874 üzenetére
Igen, működik.
-
no more
veterán
-
Joe.36
addikt
válasz alcapone386 #37872 üzenetére
Nekem 1 hét után kapcsolták be... Türelem.... Kell hogy kapj 1 sms-t.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz alcapone386 #37879 üzenetére
Én azt vettem észre hogy sokkal gyorsabb jobb lett a telefonálás, mintha az S7E eleve erre tervezték volna.
-
*Mukeey*
addikt
Telenornál van ez a 4g hanghívás?Vagy ha nincs akkor lesz valamikor?
@Sziszifeca: Nekem pedig platinum gold van,gyönyörű.Pedig ha valaki fekete fan,akkor az én vagyok...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Songo
senior tag
Kinek van esetleg tapapsztalata a következő tokok valamelyikével? esetleg hasonló erős védelmet biztosító?
Love Mei -
sesshou
senior tag
Aod nek lehet valahol allitani a fenyerejet. Valamiert teljesen ellenkezo keppen allitja mint ertelmes lenne. A legnagyobb napfenyben leveszi a fenyerot sokszor es van hogy a sotet szobaban kiveri a szemem. Probaltam kikapcsolni az auto febyerot de nem tortent valtozas.
-
Keem1
veterán
Srácok, ez már VoLTE? Nem írja ki a 4G helyén, de látszólag nem vált vissza 3G-re.
-
Keem1
veterán
válasz Jack Oneill #37888 üzenetére
Akkor jó, öröm é' bódottá'
-
Hando
tag
Én is beaktiváltattam most VoLTE-t, felhívtam eloldtam mit szeretnék 2 perc türelmet kért a hölgy, zenélés után mondta, hogy készülék újra indítása után már használhatom is, gyorsak voltak!
-
k810
aktív tag
Köszi a színre vonatkozó tanácsokat, bementem a Mammutba és megnézegettem a Samsungnál. Nekem sajnos sem az ezüst, sem az arany nem jön be a tükrössége miatt. Egész este pörögtem a dolgon, S7 edge helyett S8 lesz, kaptam egy túl jó ajánlatot (nem ott ). S8-nál meg mindegy a szín, úgyis fekete az előlap és tokban lesz.
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
gerner1
nagyúr
válasz alcapone386 #37892 üzenetére
Nem mindenhol használhatod a VoLTE -t. Vannak területek, ahol még nem elérehető.
-
badmad
senior tag
...A Love Mei egy büdös nehéz alu házas tok.Embert lehet vele ölni ha hozávágod valakihez.Örületessen ormótlan de ha kültéren vagy akár mühelyben melózik valaki tuti nyerő.Megvédi a telót rendessen.Más kérdés hogy egy idő után a keretet szerintem koptatja.És a festett alu tok is kopik rendesen egy bizonyos használat után.Nem igazán ajálom.Ennek a clónja szerintem detó ugyanez.Az otterbox egy nemzetközileg elismert gyártó...a defender tokjai a legerősebbek a termékpaletán.Ez ráadásul olyan amihez van egy tok amibe beleteszed ....szerintem ha extrém korrekt tokot keresel akkor ez jó választás lehet.
-
-
alcapone386
őstag
Ha valakit érdekelne pár ingyenes, illetve akciós app: [link]
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz alcapone386 #37898 üzenetére
Használjátok az AppSales appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik