-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz dunkel #37151 üzenetére
De, persze van(nak) amit, érdemes elkerülni. Nehéz javasolni bármelyiket is, mert nagy a szórás. Az itt fórumozok közül is, többen vásároltak már plö a B-tel, mobilcorner -től, amelyekkel kapcsolatban találsz több infót . De biztosan akad még néhány ...
[ Szerkesztve ]
-
Xanax88
tag
válasz no more #37150 üzenetére
Na ez úgy hülyeség ahogy van...
Ezek az akksik 4.3V ra vannak töltve 100% on, végletekig vannak hajtva az üzemidő miatt, a "szabvány" átlagosan elfogadott 4.2V is már túltöltés, márkásabb, jobb külső töltők (saját elektronikával) nem véletlen nem is nagyon töltenek 4.1-4.15V fölé.
Meg a csepptöltésnek is nézz utána... ez egy régi vagy gagyi töltőket érintő betegség, ami nagyon nem az amit te leírtál...
Szép is lenne ha csepptöltene egy liion akksi még 4.3V on, gyakorlatilag ha nem húznád le éjjel 100% nál reggelre leégne a fenébe az egész.Krisz
-
Solange0818
csendes tag
Próbáltátok már az új VR-t amihez van kontroller? Jó az S7-hez is a kontroller? Mert elvileg az S8-telefonhoz lett gyártva. De nagyon király,nő létemre nagyon tetszik ez a fénykard benne
„cogito ergo sum” Gondolkodom,tehát vagyok! :)
-
no more
veterán
válasz Solange0818 #37156 üzenetére
Tényleg fel tudod magad találni. Én szerintem 5 perc alatt megunnám...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
gerner1
nagyúr
SamFirm -mel is letölthető már, a legújabb XEH update.
-
gerner1
nagyúr
válasz dzoli87 #37163 üzenetére
Odin v3.10 -től nem kell, mert beállít mindent a CSC -ből ... Ajánlott Odin verzió a v3.12.3 .
Egyébként úgy néz ki, hogy a mostani XEH frissítéssel single-CSC lett a XEH is !!! Tehát, a készülék XEH -re áll be ! Az S7 topikban már van, aki jelzte, hogy XEO -ról →XEH -re állt át!
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz Solange0818 #37156 üzenetére
Én "Csájnából" rendeltem egy bluetoothos távirányítót. Szeilrintem semmi probléma nem lesz vele ezzel a készülékkel sem.
-
Raul227
aktív tag
Hol lehet azt megnézni,hogy én használtam és először a telot?illetve hogy mikor lett használva/bekapcsolva először? Egyébként most regeltem be a telot egy évre...csak kíváncsi vagyok nem e volt már nyomogatva v ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
skacok lehet hülyeséget kérdezek de az Edge részen lévő értesítési sávot belehet úgy állítani hogy ne csak simogatáskor mutassa az értesítéseket hanem automatikusan megjelenjen mikor kapok egy értesítést.
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
gerner1
nagyúr
válasz dzoli87 #37176 üzenetére
Akkor nem lehetett XEH ezt megelőzően, mert miután a TMH -t lecserélted, biztosan XEO lett (vagy valami más, ha nem OXX multi-CSC-t raktál fel....).
A PhoneINFO-val megtudod nézni a készüléked aktív CSC -jét. A CSC kód fülön, az aktív CSC sorban, amit ír 3db karakter. Nézd meg, hogy neked, ezek után, most mit ír oda (?) ...[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
updato.com -ra is felkerült a július.24 -ei, single-CSC -s XEH update.
-
törölt tag
Van itt köztetek aki dobta a garanciát és custom fw-t használ? Érdekelne a véleménye ezekről. Főleg LineageOS.
-
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszives. Adott egy S7 edge, ami egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és nem kapcsolt be. VolUp+Power+Home, kiírt valami kritkus hibát, majd bejött a recovery. Ott Factory Reset után bejött a Samsung logó, a telekom animáció és elsötétült a kijelző. Azóta csak az értesítő led világít kéken és nem reagál semmilyen gombkombinációra.
Valaki tudja mit csinálhatnék?
Köszi előre is.
Üdv.
U.I.: FR után már reagált a töltésre, ami sokáig nem jelzett ki számot, aztán 1%-ot mutatott és eléggé elkezdett melegedni a telefon.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami jó appot amivel Youtube videoból lehet MP3-at menteni. A play-en bőség zavara van...
Ami fontos lenne:
-Letöltés jó minőségben
-Letöltés helye megadható.Köszi előre is
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
törölt tag
Olvastam. S5-el futottam ugyanezeket a köröket. Recsegés kernel bug, javítható. A töltés szintén sw-es gond, nekem is volt ilyen, be kellett állítani a fw-ben a töltőáramot. mondjuk én akkukímélés érdekében a szokásos 500mA-t állítottam USB és töltő esetére is. Szóval ezek nem tűnnek nagy gondnak
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz danielgalaxy #37179 üzenetére
Nálam működik. Download, ott ahol kell (majdnem felül, a sötét részen), és már jön is...
-
gerner1
nagyúr
válasz danielgalaxy #37190 üzenetére
Akkor ott van a SamFirm program (ami, amúgy is gyorsabban tölt le, bármikor..). Ezekkel az adatokkal töltsd ki, és állítsd be:
SM-G935F
XEH
☑ Manual
G935FXXU1DQEF ☑ Check CRC32 ☑ Decrypt automatically
G935FOXX1DQB1
G935FXXU1DQD7
☑ Binary naturemajd Check Update, és miután lefutott a keresési szekvencia →Download.
Utána kicsomogalod (lesz benne 5db file), és jöhet az ajánlott Odin verzió (bár van frissebb is..).
[ Szerkesztve ]
-
szevassag
tag
Hát én a sammobile.com-on szoktam nézni az aktuális firmware frissítéseket, és ott még a májusi XEH a legfrisebb. Ez van nekem is, nem is jön OTA újabb. Én úgy vagyok vele, hogy ilyen updato, meg samfirm, meg ilyen helyekről nem rizikózom vele. De lehet csak nekem tűnik bizonytalannak.
-
gerner1
nagyúr
-
vikkboy
tag
válasz gerner1 #37191 üzenetére
ha ezt így felrakom tuti nem vesztek garanciát? első telefonom amit nem rootoltam és nem is akarom! Egyszerűen nem bízok a telefonokban, mármint hogy kibír 1 évet gariztatás nélkül.
amúgy már olvastam hogy tuti nem lesz gari vesztés, de szeretnék egy áment!köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik