Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz NandorHUN #32421 üzenetére

    Lehet ez lesz a hiba. Létezik 1 file -os letölthető ROM is, de amikor ilyet rak fel az ember, akkor az valójában mind a 4 file -t felrakja (CSC,AP,BL,CP) .
    Szerintem, ismételd meg a műveletet. Tehát a megfelelő sorokba szépen tallózd be, amit kell. A CSC -nél lehet kérdés, hogy a 2 közül melyiket? A HOME CSC -vel, nem lesz automatikus FR, miután végzett. A másikkal igen. Hogy minden tiszta lehessen, én javaslom ez utóbbit használd.
    A már "belakott" állapotot le tudod menteni a Smart Switch -csel, mondjuk microSD -re, ha már amúgy is bent figyel a készülékben, mielőtt ismét az Odin -t indítod. Akkor a frissítés után ~20-30 perc, és ~95% -ban visszakapod a korábbi "belakott" állapotot. Ajánlott, a legalább 60% -os akku-szint.

    A másik, amiért fontos lehet, hogy OTA-n érkezzenek a frissítések. Amennyiben te most, gyakorlatilag csak az AP -t raktad fel, akkor annak a ROM verziónak a 3db azonosító kódsorából csak az egyike került a telóra. Az OTA frissítés is figyeli, hogy a készüléken lévő 3db kódsor egymáshoz tartozik-e. Eltérés esetén nem fogsz kapni OTA -n frissítést. Plö a jelenleg elérhető XEH 7.0 ROM 3db kódsora ez : G935FXXU1DQB3 - G935FOXX1DQA1 - G935FXXU1DQB1 .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák