Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- DIGI Mobil
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior69
tag
Valaki tud olyan helyet ahonnan jó minőségű háttereket tudok letölteni?
(Zedge és társait már próbáltam, de nekem nem jött be...)
-
ancsako
tag
válasz szemesi69 #1697 üzenetére
Szia!
A Mysamsung-ra belépve nincs ott a készülék mellett a Prémium Assistance szolgáltatás "cimkéje". Neked?! Pedig legutóbb ott volt, ha emlékszel még beszéltünk is róla... regisztráláskor még nem volt, később belekerültünk a kosárba. Most sem az A3, sem az A5, sem az S advance mellett nincs ott. Ha belépek a prémium assistance-ra, azt írja:
" Prémium Assistance szolgáltatás igénylése
Nincs olyan regisztrált készüléke, amihez Prémium Assistance szolgáltatást igényelhet.
Ha rendelkezik az alább felsorolt modellek valamelyikével, győződjön meg róla, hogy a Termékeim oldalon regisztrálta. "EZMIEZ???
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
senior69
tag
Bejelentkezési kérelmet kér a galéria, miert? Hogy tüntetem el? Mert sehogy sem akar onnan eltűnni 😕
-
szemesi69
addikt
válasz ancsako #1704 üzenetére
Szia! Nekem is eltünt, de a listában szerepel:
https://my.samsung.hu/public/pdf/premium-assistance-valtozas.pdf
anciális időszak alatt:
Mobiltelefon / Érintőképernyős
GT-I8000
(Omnia 2) GT-I8160OKAPAN
(Galaxy Ace 2) GT-I8160OKAXEH
(Galaxy Ace 2)
GT-I8160ZWAXEH
(Galaxy Ace 2) GT-I8190
(Galaxy S III Mini) GT-I8190MBATMH
(Galaxy S III Mini)
GT-I8190MBAXEH
(Galaxy S III Mini) GT-I8190RWATMH
(Galaxy S II Mini) GT-I8190RWAXEH
(Galaxy S III Mini)
GT-I8190ZWZPAN
(Galaxy S III Mini) GT-I8750
(ATIV S) GT-I8750ALAXEH
(ATIV S)
GT-I9020
(Nexus S) GT-I9023
(Nexus S) GT-I9070HKAXEH
(Galaxy S Advance)
GT-I9070RWATMH
(Galaxy S Advance) GT-I9070RWAXEH
(Galaxy S Advance) GT-I9100
(Galaxy S II)
GT-I9100LKAXEH
(Galaxy S II) GT-I9100OIAXEH
(Galaxy S II) GT-I9100RWATMH
(Galaxy S II)
GT-I9100RWAXEH
(Galaxy S II) GT-I9195
(Galaxy S 4 mini) GT-I9195ZKATMH
(Galaxy S4 mini)
GT-I9195ZKAXEH
(Galaxy S4 mini) GT-I9195ZKXXEH
(Galaxy S4 mini) GT-I9205
(Galaxy Mega 6.3)
GT-I9205ZKAXEH
(Galaxy Mega 6.3) GT-I9205ZWAXEH
(Galaxy Mega 6.3) GT-I9250
(Galaxy Nexus)
GT-I9295
(Galaxy S4 Active) GT-I9295ZAAXEH
(Galaxy S 4 Active) GT-I9295ZBAXEH
(Galaxy S 4 Active)
GT-I9295ZOAXEH
(Galaxy S 4 Active) GT-I9300
(Galaxy S III) GT-I9300GRDXEH
(Galaxy S III)
GT-I9300MBDPAN
(Galaxy S III) GT-I9300MBDXEH
(Galaxy S III) GT-I9300OKDPAN
(Galaxy S III)
GT-I9300OKDXEH
(Galaxy S III) GT-I9300RWDPAN
(Galaxy S III) GT-I9300RWDXEH
(Galaxy S III)
GT-I9300ZNDVDH
(Galaxy S III) GT-I9301
(Galaxy S3 Neo) GT-I9305
(Galaxy S III LTE)
GT-I9505
(Galaxy S 4) GT-I9505DKYXEH
(Galaxy S 4) GT-I9505ZBAXEH
(Galaxy S4)
GT-I9505ZKAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEZ
(Galaxy S4)
GT-I9505ZNAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZPAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZRAXEH
(Galaxy S4)
GT-I9505ZWAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZWXXEH
(Galaxy S4) GT-I9506
(Galaxy S4 LTE+)
GT-I9515
(Galaxy S4 LTE VE) GT-N7000
(Galaxy Note) GT-N7100
(Galaxy Note II)
GT-N7100RWDXEH
(Galaxy Note II) GT-N7100TADXEH
(Galaxy Note II) GT-N7105
(Galaxy Note II LTE)
GT-S5830OKITMH
(Galaxy Ace) GT-S5830OKIXEH
(Galaxy Ace) GT-S5830UWIXEH
(Galaxy Ace)
GT-S5830UWZXEH
(Galaxy Ace) SM-A300F
(Galaxy A3) SM-A500F
(Galaxy A5)
SM-A700
(Galaxy A7) SM-C1150
(Galaxy K Zoom) SM-G800F
(S5 mini)
SM-G850F
(Galaxy Alpha) SM-G870
(Galaxy S5 Active) SM-G900
(Galaxy S5)
SM-G900F SM-G920
(Galaxy S6) SM-G925
(Galaxy S6 edge)
SM-J500F
(Galaxy J5) SM-N7505
(Galaxy Note 3 Neo) SM-N9005
(Galaxy Note 3)
SM-N9005ZKETMH
(Galaxy Note 3) SM-N9005ZKEXEH
(Galaxy Note 3) SM-N9005ZWEXEH
(Galaxy Note 3)
SM-N900XZKEXEH
(Galaxy Note 3) SM-N910
(Galaxy Note 4) SM-N915F
(Galaxy Note4 edge)Most akkor nem tudom mi van, mindkét felsorolásban bent van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
ancsako
tag
válasz szemesi69 #1711 üzenetére
Nos, már jött is egy válasz, melyben elmagyarázták, hogy hol kell lennie, és kattintsak rá...
Úgy néz ki hosszas levelezgetés lesz. Megírtam hogy tudom hogyan működik, és mit kellene látnom, de NEM látom! Ismét fotóval támogatva.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Vannak esetleg valakinek A3-al készitett publikus képei feltöltve valahova? Kiváncsi vagyok milyen fotokat csinál, a Mobilarénás tesztből nem igazán derült ki..
Switch Up Game Enhancer V2.0 eladó
-
mateus
senior tag
Na bementem a westendes MM-ba, a sima A3 80ezerért van kitéve, a Duos kerül 70e-be.
Csalódottságomban útba ejtettem a közelben lévő Samsung telóboltot, s ott 70ezerért volt kitéve a sima, meg is vettem. Ennél jobb helyről nem is lehet, szóval hajrá aki most gondolkozik rajta. Az A5 is akciós amúgy 90e-ért. -
-
Zso83
tag
Szerintem akkor nyugodtan megvehetted volna az MM webáruházából is, mert ott most akciós a sima és a duos is. Nem gondolom, hogy 70 rugóért a sima A3-ast 1 GB RAM-mal árulják a webáruházukban, miközben kint a boltban 1,5 GB-os verzió van...
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
mateus
senior tag
Nekem a kiszállítás nem játszott most, mert ajándékba lesz.
Na meg a Samsung-nál ha ugyanannyiba kerül, inkább ott veszem meg Főleg így, hogy a MM az üzletben 80e-ért árulja.
Jobb így, hogy előttem bontották ki, láttam kitölteni a garilevelet, kiszállításnál sose lehet tudni..[ Szerkesztve ]
-
Raiu
tag
Üdv
Páromnak gondolkodok egy ilyen telefonon. Illetve magamnak nem tudom,hogy A5 -öt vegyek vagy A3-mat.
Pár kérdésem lenne:
(Röviden)
- A3 -mal olvasható a kivetített ábra,ha lefényképezem?
- GPS, Traffi Hunter folyamatos működése közben mennyire melegszik a telefon? ( Illetve szélvédőhöz téve mennyire melegszik?) / A5 kevésbé melegedne a nagyobb ram miatt? /
- Mikor merül a telefon hogyan jelzi?
- Mikor felteszem töltőre, akkor maximális töltés elérésekor jelez-e?
- Ilyen eredeti sammsung tokot használ-e valaki? Mik a vélemények róla?
- Üvegfólia hol vehető a készülékekhez és milyen áron vannak ÁLTALÁBAN?(Bővebben kifejtve,hogy miért merültek fel a kérdések)
Páromnak biztos,hogy elegendő lesz az A3. Nekem ami fontos:
- Ritkán fényképezek. Általában a következő kategóriába tartoznak: tájképek, csoport kép, elérhetőségek, nyitva tartások, Nyomtatott jegyzetekből bekezdéseket, egyetemen kivetített ábrák (ez mindenképpen olvashatóan kéne! Ezeket fényképezőgéppel nem tudom megoldani. Szól a tanár érte! ).
- GPS, Traffic hunter futtatása közben NE melegedjen a telefon navigálás közben. Sajnos a jelenlegi a túlmelegedési probléma miatt nem tölthető közben. Illetve biztonsági okokból ki is kapcsolom,mert szabályosan éget. 20-30perc után! (A5 esetében az a kicsivel több ram mennyire befolyásolja ezt a melegedést?) 3-4 órát kéne kibírnia túlmelegedés nélkül a telefonnak folyamatos/szakaszos töltéssel.
- Merülés esetében a jelzés oka: Jelenlegi telefonom jelzi egy üzenettel az értesítő sávban,hogy töltőre kéne tennem a telefont. Ennyi értesítés bőven elég lenne.
- Amiért nincs értesítési led ezért érdekel,hogy honnan tudom töltésnél a 100%-os szint elérését? A ledesek esetében az jelezte. "A" sorozat esetében mi a szitu? Nézegetni kell,hogy na mikor lesz 100%?
- Az oldalra nyílós tok nem tetszik ennek a telefonnak. A sima pedig nekem is meg páromnak is tetszik amit linkeltem. Viszont nem tudom,hogy mennyire kopik/strapabíró.
- Üvegfólia: Igaz,hogy elméletileg nem kéne karcolódnia a kijelzőnek,de az ördög sose alszik.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
mateus
senior tag
Az energiatakarékos módról vannak tapasztalatok, mennyire éri meg használni általánosságban?
Az ultratakarékos az tiszta, az csak végszükségben kell, mivel az kb. mindent letilt. -
gfpeti
tag
De arra figyelj, hogy jó romot rootolj :-)
Külön van a 4.4.4 és az 5.0.2 -re is.És persze nézz utána az unroot-nak is ha elbaszol valamit.
Szedd le a samfirmware ről a szolgáltatódnak megfelelelő romot.
Odint hozzá. Mert ha elkúrod, vissza tudod rakni a gyáritAztán várjuk a beszámolót :-)
rakj fel adaware-t ami kigyilkoljaa reklámokat, Törölt a sok felesleges szolgáltatói appot, a szemét google ramzabáló cuccait ami nem kell. Pl play újságos, filmek, zene stb.Nézd az autóstartot ahonnan szintén gyomlálj .
es task manager jó erre root jogot adj neki.system/media/kamera hangfájlokat után írj egy .off- ot , hogy lehessen némán elsütni a fényképezőt.
Figyeld a ramkezelést mennyivel több marad.Várom a beszámolód :-)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt is szeretném megkérdezni, mert másik fórumon eddig nem kaptam választ. Szóval ezen az oldalon szoktam nézni a frissítéseket. Hol tudom megnézni, hogy az én telefonom melyik régiós? Tehát melyik országot kell néznem?
Azért kérdezem, mert nekem független a telefonom, de mégse kaptam még meg az első lolli frissítést.
-
-
AliasB
senior tag
Üdv.
Szerintetek kapunk mályvacukrot?Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz laca7909af #1743 üzenetére
Pedig nem annyira règi ez a kèszültek ès nem is szar.
Járj nyitott szemmel.
-
Kroni1
veterán
Pedig samsungra jellemző, hogy nem frissiti mind a hatszárnyolvannégyezer azévben kiadott készülékét, (ami persze nehéz is volna) egyedül a csúcsnak számító S szériát csinálja meg rendesen. Ha jól tudom a J5 topicban irta valaki, hogy a J széria sem kap Marshmallow-t, ezek csak fizikai valójukban képviselik a prémiumot - az A szériával együtt - támogatásban úgy tűnik hogy már kevésbe..
Switch Up Game Enhancer V2.0 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest