Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz andriska413 #2483 üzenetére
Ez szerintem lollipop 5.0 feature, nekem a nemsamsungom ugyanazt csinálja.
-
penge111
addikt
Köszönöm a válaszokat!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
parkr
őstag
Nem tudja valaki hogy lehet-e kapni arany színűt a MediaMarktban? (1,5GB-os verzió) és vajon azt is 60-ért adják?
-
Raiu
tag
Minden színben van mm-ban. Viszont eltérő készlettel rendelkeznek. Mikor mi vettünk 2db A5 készüléket, akkor fehér volt egy csomó. A szürkéböl pedig az utolsót hoztam el. Ami fontos, hogy az online bolt ára meg a látogatható bolt ára nem mindig ugyan az. Viszont nagyságrendileg nincs nagy különbség a két ár között. Viszont fontos azt megjegyezni, hogy a mm ban sok az elírás! Mindenképpen 1sim telefont vegyél. Abban van 1,5gb ram. A dual sim esetében 1gb ram van csak. Mind a kettőt árulják. Mikor kezedbe kapod ellenőrizd, hogy az-e amit kértél.
-
szabeska
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz Fordos Laci #2666 üzenetére
Szakmaiban nem hirdetünk mert jönnek a modik.
Let the Zone take me if I am.
-
szabeska
addikt
-
TJános
csendes tag
Németországban már kapható az új A3-as: http://www.saturn.de/de/product/_samsung-galaxy-a3-2016--2081385.html
-
robyg
senior tag
Király,hogy mi is megkapuk a mályvacukrot.
Jó telót választottunk. Nem rémlik,hogy lett volna olyan teló ami két op. rendszer frissítést is kapott volna.
-
mateus
senior tag
válasz andriska413 #2673 üzenetére
Milyen ébresztő appot használsz?
Ha a gyárit, akkor próbáld ki a timely-t pl., hátha azzal nem csinálja. -
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek,
Tegnap vettem újonnan függetlenül egy A3-at. Nagyon régen nem volt már ilyen kis "középosztály"-beli telefonom, mostanában felső kategóriás telefonokat próbálgattam néhány hétig-hónapig, mert mindig megunom őket.
Volt már régebben A5 is, emiatt is gondoltam kipróbálom, meg a sok lapát után már vágytam egy kisebb méretű telefonra is, és az említett A5 nagyon pozitív érzeteket hagyott bennem. Sony Z compactok nem tetszenek, és ott még ennél is kisebb a kijelző, így ez az egy maradt talonban.
Azért az túlzás, hogy annyira gyors mint az A5, de alaphasználatkor nem érződik a különbség. picit lassabban reagál dolgokra, azért a fél Gb Ram az fél GB ram...még ha a soc ugyanaz is. Rendkívül jól van optimalizálva rá a lolli droid.
Kamerája lényegesen gyengébb, de alapvető dolgokra bőven megfelel. Kijelzője ebben a méretben az én szememnek elég felbontást használ.
Az aksija viszont...az zseniális. Tegnap reggel vettem, 12.00-ig töltöttem, közben lefrissítettem amíg madzagon volt + meg belaktam, délben ugye levettem, egész nap nyomogattam, este 9-kor 35%-on volt 4 óra SOT-al, ami brutális tekintve hogy ilyenkor 1-2 napig indexel a telefon, és az akkumulátornak is kell pár töltési ciklus mire beáll.
Suma summárum aki nem játszik mobilon, annak igen jó választás (és még szép is). Hangminősége kiváló, akis nagyon jó, kijelző szép, kiváló forma.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz kárátékutyá #2675 üzenetére
Üdv a Clubban.
Itt a fórumon is dicsérik.
Sajnos tízből kétt-három embernek van vele problémája.
Nem az ő hibályukból valszeg hibásat fognak ki.
[ Szerkesztve ]
-
senior69
tag
válasz andriska413 #2673 üzenetére
Hmm ez érdekes. Én nap mint nap telefonra kelek fel ébresztőre és soha nen tapasztaltam ilyet 😕
-
andriska413
tag
Igen a gyárit. Jobban örülnék, ha normálisan működne és ilyen alap funkciókhoz nemkellene appokat leszedegetni. Szerintem ez a minimum egy ilyen telefontól.
Ez a második hibája, első volt az értesítési panel beragadása, ugrálása, most jött ez az ébresztő hiba, ha valami még előjön azonnal küldöm a szervizbe.
Visszagondolva az s4minimmel 1évig SEMMI gondom nem volt! Kezdek aggódniAndrea
-
Because
őstag
sziasztok!
a mai nap lerendeltem ezen telefont a telekomtól. kérdésem lenne, hogy aki szintén tőlük hozatta ki kapott új SIM kártyát? weboldalon azt írják automatikusan jön a készülékkel az új darab és ugye ebbe nano kell már, nekem még micro van
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #2679 üzenetére
Szia. Ez biza probléma. Nekem semmi problémám sincs a gyári ébresztővel pedig hétköznap arra kelek. Szerintem üzenj a pápának, hogy kezdje meg az aggódást
Járj nyitott szemmel.
-
szabeska
addikt
-
AliasB
senior tag
nekem volt pár androidos telefonom az utóbbi 5 èvbe de egyikkel sem volt problémám. Lehet épp ezért gondolom úgy, hogy ha szoftveres a probléma akkor az user error ilyenkor marad a reset vagy az újra telepítés
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #2686 üzenetére
A3nál a reset marad a vèdelme miatt az egyértelmű szerintem
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz andriska413 #2690 üzenetére
Nem ezt. A beállításoknál a mentés és visszaállítás résznél a gyári adatok visszaállítása nem kell bonyolult dolgokra gondolni nem akarjuk, hogy az a knox akármi problèmázzon
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz szabeska #2693 üzenetére
Üdv ennyire nem ismerem a programot mivel samsungot még nem hackeltem de egy reset is vissza tudja állítani a gyári állapotba. Ha nem európai lenne a telefon vagy már egy nem gyári rendszer lenne rajta akkor biztos jó lenne, hogy egy eredeti európait tegyen rá az ember de most elég egy reset is szerintem
Járj nyitott szemmel.
-
anonym1s
őstag
válasz anonym1s #2601 üzenetére
Hali.
Gondolom emlekszel arra, hogy elbarmoltam az egy napos A3 telefonomat mult heten
Arrol van infod, hogy mostmar minden telefonja ilyen lesz a samsungnak, vagy ez csak egyedi kivaltsaga az A3-nak?
Ugy ertem az, hogy nem lehet regebbi romot rarakni mert megdoglik tole. -
szemesi69
addikt
válasz anonym1s #2698 üzenetére
4 fájlos repair romok, használata csak saját felelőségre, személyes tapasztalatom nincs róluk, tehát nem tudom, hogy alkalmasak-e downgradelni:
http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=1906:samsung-full-firmwares-4files-firmwares-pad-ap-modem-phone-cp-bl-bootloader-csc-pit-files&catid=55:samsung&Itemid=82
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest