Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
válasz szemesi69 #1050 üzenetére
telenornál nézegetek most pár telefont és ez is a képbe került. kérdéseim lennének a tulajokhoz. elég jó a 16 gb belső memória ,de minél nagyobb annál jobban el engedjük magunkat és rakjuk rá a több gigás gameket és hoppá megint kevés a tárhely kérdésem az lenne hogy ennél a telónál is csak a multimédiás cuccokat engedi hogy a memókártyára rakd vagy lehet programokat is telepíteni rá?lehet rootolni? xposed meg ilyesmi cuccokat próbálta valaki vagy nincs értelme? otg támogatás van? nekem elsősorban ezek számítanának
-
trobi28
addikt
válasz TheSuperben #1045 üzenetére
Találkoztam ezzel a hibával más telefonnál. Olyankor van amikor visszavált 4g röl 3 ra. Egy kis időre nem hívható Csak egy megoldás van rá, ha 3g vagy 2g re állítod. Olyan helyen fordul ez elő, ahol gyenge a 4g és ezért gyakran váltogat oda-vissza.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
havelk
csendes tag
Pénteken megérkezett az én készülékem is, azóta próbálgatom. Rosszat nem tudnék mondani róla, maradéktalanul meg vagyok elégedve vele.
Baromi szép, elegáns készülék minőségi anyaghasználattal. Villámgyors, nem akadozik, melegedés is teljesen rendben van. GPS azonnal talál jelet, aksi is jól bírja (pl. 1 óra GPS használat alatt 10%-ot merült). Kamera is jó van, szép képeket csinál (még az előlapi is!), videofelvételek minőségével sincs semmi gond. Nekem egyébként a Lollipop is bejön, bár az itteni vélemények alapján gyorsan feltettem, mielőtt még nagyon hozzászoknék a KitKat-hoz (korábbi készülékemre csak Jelly Bean volt elérhető, na annál 1000-szer jobb a Lollipop). Szerintem szép, de persze ízlések és pofonok.
Ahogy korábban is írtam, egyedül a korábbinál (5 col) kisebb kijelzőméret miatt tartottam a készüléktől, de szerencsére hamar megszoktam, sőt, megszerettem. Kifejezetten jó hogy 1 kézzel is könnyedén lehet használni.
Szóval elmondhatom én is, hogy sosem volt még ennyire jó és szerethető készülékem, csak ajánlani tudom. Sokan írták hogy ár-érték arányban nem jó. Ha pusztán az adatokat nézzük (RAM, felbontás, processzor, stb..), akkor ez így van, de nem értem hogy minek kellene ebbe erősebb hardver, ha a jelenlegivel is akadozás mentesen fut minden, kompromisszumok nélkül lehet használni. Az erősebb hardver helyett pedig kaptunk egy igazán minőségi telefont, baromi jól optimalizált szoftverrel. -
TheSuperben
csendes tag
@szemesi69 @trobi28 : Löszi a segítséget, megpróbáljuk 3g-n.
-
havelk
csendes tag
Milyen tokot használtok? Ahogy látom a gyári nem ablakos: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-gps-tok-c4202/samsung/flip-book-cover-galaxy-a3-ef-fa300b-p258109499/
Valaki próbálta már S-View tokkal, pl. ilyennel? http://www.ebay.com/itm/S-View-Window-PU-Leather-Flip-Cover-Case-EF-CA500B-for-Samsung-Galaxy-A3-A5-A7-/271919888775?var=&hash=item3f4fb03987
Vagy bármi más ami jó?
-
net91
senior tag
Két telefon között hezitálok, hogy melyiket vásároljam. Az egyik az A3.
Sajnos, ahogy hallottam ez a készülék nem jelzi leddel, ha hívás, vagy sms érkezett, amelyet hiányolok.
Ti ezt megszoktátok?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
gaben0211
tag
támogatja az otg-t?
-
Wolfi88
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne kérdés, hogy a dupplakoppos képernyőfeloldást hol találom?
Illetve holtudom beállítani az energia takarékos modnak, hogy 15%alatt kapcsoljonbe és 5%alatt váltson ultrára?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Én 13
csendes tag
Vannak ikonok és pontok . A pontokat lehet egy helyre is tenni a kijelzőn. Ikonokat használok , be lehet állítani , hogy milyen időközönként mozogjanak,milyen színben,és meddig legyenek láthatóak,ill. nekem a noled ki van kapcsolva éjfél és reggel 5 között. Ha több esemény is történt , pl. több(3) nem fogadott hívásom volt, akkor piros ikon jelzi , az ikon felső sarkán egy apró 3-as számmal.
-
Én 13
csendes tag
Ha már duplakopp , a noled azt is tudja , ha van ikon eseményről a kijelzőn , akkor így is fel lehet éleszteni..
-
net91
senior tag
Tudtok valamit arról, hogy miben különböznek?
Samsung A300F Galaxy A3
Samsung A300FU Galaxy A3
Samsung A300H Galaxy A3
Samsung A300FZ Galaxy A3Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
1egaly
aktív tag
válasz Wolfi88 #1061 üzenetére
Ez nem dupla kopp,hanem csak simogatás vagy felvétel ,de szerintem megteszi: Ac display
-
net91
senior tag
Ti, hol vásároltátok a készüléket?
Media Markt, edigital 80 ezer, webshop 6x xxx ft.
Bő 15 ezer forint eltérés. Mertek ajánlani webshopot? (iPon?)?
Van különbség a garanciában?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
havelk
csendes tag
Én turbado.hu-n vettem, korrektek voltak nagyon, 70.900-ért árulják gyári dobozban minden tartozékával együtt, 2 év bolti garanciával (szállítási költséget is ők állják javítás esetén oda-vissza, így nekem vidékiként ez nagyon előnyös). Gyorsak is, múlt hét csütörtök délelőtt rendeltem meg, másnap délután már meg is érkezett a készülék.
Arra figyelj, hogy az 1,5 GB-os változatot vedd meg, mert az 1 GB-os állítólag akadozik néha, kevés neki a memória.
-
trobi28
addikt
A gyártói garanciás készüléket a Telemax szervizeli. Ők a Samsung szervize. Mondanak róluk jót-rosszat, nekem még nem volt bajom velük. Ha pl. megveszed az Emag-tól, akkor ha javítani kell, majd elviszik Romániába, mert oda valósi a cég és ki tudja hogy ki és milyen minőségbe javítja. Ezeknek az internetes áruházaknak álalába külföldi székhelyük van, nem üzemeltetnek ügyfélszolgálatot itthon. Így a garanciális ügyintézés is macerásabb, időigényesebb. Egyszer vettem egy laptopot ami ilyen helyről származott. Meghibásodott, majdnem 2 hónap múlva kaptam vissza. Na azóta én nem vásárolok ilyen helyről. A Telemax szállítással együtt (ők állják a díját, mert futárt küldenek) 72 óra alatt javítják Gyári alkatrészekkel javítják.
Szóval remélme édted a két garancia közti különbeséget?havelk: Olvasd el az apró betűs részt a garancia papíron. 1 év hardeveres, 1 év szoftveres garanciát szoktak vállalni, ami kb. egyenlő a semmivel
[ Szerkesztve ]
-
havelk
csendes tag
válasz trobi28 #1081 üzenetére
Sok helyen igen, én is figyeltem. Turbadonál szerencsére 2 év teljes körű garancia van. +10%-ért még mindenféle extra szolgáltatásokat is adnak (pl. 48 órás garanciális szerviz új eszköz biztosításával), de én azt kihagytam, elég lesz a normál gari remélhetőleg.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Már voltam itt kérdezősködni a telóval kapcsolatban egy barátom nevében.Meg is vette a telefont és szereti is, de akadt egy kissé zavaró jelenség.
A hívások befejeztével nagyon sok idő mire eltűnik a hívás befejezése ablak. Ha a bt fülessel beszél, akkor nagyon rossz, mert a telefon a zsebében van és össze-vissza vándorol a menüben mert későn alszik ki. Ha bt füles a fülében van és a zsebéből előhúzza a telót hogy megnézze ki hívja és fel is veszi, majd visszateszi a zsebbe, akkor sem alszik el olyan gyorsan, mint kellene. Legalábbis elmondása szerint. Ha telefont tartja a füléhez, akkor elalszik a kijelző, de mihelyst leteszi, sokáig ott marad a telefonálást befejező ablak. Valaki, aki régebb óta használja a készüléket találkozott ezzel a jelenséggel? Remélem érthetően írtam le a jelenséget!
A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
trobi28
addikt
válasz Probert75 #1085 üzenetére
Ez az első Androidos telefonja?
Nem újkeletű a jelenség, mert az Android sajnos nem támogatja kellőképpen a Bluetooth fülest, mert olyankor nem zárja le a kijelzőt a véletlen nyomogatást elkerülendő. Ilyenkor a beállított időn belül kapcsol le a kijelző.
Én erre GravityBox-ot használok, de ehhez kell root stb. Ez nem kezdő Androidosnak való
Neki megoldás lehet egy belebújtatós tok zsebben.[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
Nem bonyolult ez a garancia kérdés.
Amelyik cég bolti garanciát vállal, akárhány évet is, az egyértelműen szürke importból való készüléket árul, nem hivatalos magyar márkaforgalmazótól beszerzettet.A bolti garancia meg rosszabb esetben azt jelenit, hogy az eladó/szaki ránéz, és mond valamit. Jobb esetben van szervizesük, de az is általában csak lelkes technikus, nem márkaspecifikus képzésen tanult szakember, pláne nem hivatalos alkatrész forrásból beszerzett alapanyagok.
Biztos van kivétel is.
-
Probert75
addikt
válasz trobi28 #1086 üzenetére
Köszönöm a választ! Második droidos telója, de nem rootolta egyiket sem mert nem ért hozzá. Meg a gari miatt izgul folyton. Szóval valszeg marad úgy ahogy van, mert nem akarok vele kínlódni. Lusta megtanulni ezeket az apró fogásokat. Meg persze a munkája miatt nincs ilyenekre ideje. Alcatel Idol 2 Mini-jén nem tapasztalt ilyen jelenséget.
Én ilyen fáziskéséssel, az LG G3-amnál legalábbis, nem találkoztam. Már akkor elsötétül a teló, ha hívásletevés helyett leteszem az asztalra. Ezért is csodálkoztam. Igaz nekem van benne valami kalibrációs izé, amivel érzékeli, ha vízszintesen van, vagy nem nyúlok hozzá, tehát nincs mozgásban a teló. Mert csak annyival tudom fogadni a hívást, hogy a fülemhez emelem. Mihelyst megmozdítom az asztalon, azonnal elkezd halkulni a csörgés is.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_es_pl/friss.html
-
szemesi69
addikt
válasz trobi28 #1081 üzenetére
A telemax-ról tudnék mesélni, röviden előtte s4 minim volt, merült mint az állat, prémium szervíz elvitte, futár visszahozta, csere volt akksi+usb modul, hangszoró, 10 db csavar. Telefon továbbra is merült rendesen. Még 4x-r küldtem vissza, minden alkalommal jegyzőkönyvezve jött vissza, hogy hibátlan üzemszerűen működik, csakhogy óránként 3-5%-t merült. 6-ik szervízre szépen küldtem a képernyőmentéseket is, szép hosszú leírást mellékeltem hozzá+ felvettem a kapcsolatot a samsung supportal is, érdekes módon a telefonom hibás volt mégis, csereutalvány ajánlottak fel, így lett A3 helyette. Remélem mostanában nem lesz garanciális problémám, mert a telemax kezére ezek után nem szivesen adnám.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
viktro82
csendes tag
Nem akarok butaságot mondani, de azt hiszem a my.samsung.hu oldalon lehet regisztrálni a telefont és akkor a samsung meghosszabbítja a garanciát rá ingyen. Vagy valami ilyesmi, de ha nagy örökséget írok, vagy ez fabatkát sem ér, akkor javítson ki valaki
-
Kajla5
aktív tag
Sziasztok,
Ennek a telefonnak mennyire karcálló az üvege?Kell rá fólia?
Az A5, vagy inkább A3?
Tudom, hogy ez hülye kérdés egy A3-as fórumon, de hátha van olyan ember aki azt mondja ,hogy ikáb azt kellett volna vennem mert......Köszönöm
-
szemesi69
addikt
-
Wolfi88
csendes tag
Köszönöm minden fórumtárs hszt segítőkészségét.
Igazából feleségemé a telefon eddig 100%ban megvan vele elégedve.
Csak gondoltam segítek neki beállítani a telót
Mindenesetre érdekes, hogy nem lehet beállítani, hogy mikor váltsonát energia takarékos módra. Illetve, hogy duppla koppos ébresztés is kimaradt, de sebaj ezzel még együtt tud élni -
net91
senior tag
2014. októberében dobták piacra az A3-t, amely lassan már egy éve lesz.
Nem tudtok arról, hogy nem terveznek-e valamilyen korrekciót, módosítást a készüléken ( pl. RAM 2048, kamera 13 MPi , iránytű), mert akkor addig elhalasztanám a vásárlást.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
szemesi69
addikt
Nálunk 2015-ől kapható az A3, mármint az EU-ban, tehát nincs még egy éve. A5 viszont tudja amire vágysz, iránytű nem tudom, hogy van e benne. Drágább az tény, picivel nagyobb is. Nem hiszem, hogy az A3-at fejlesztik, mikor egyre újabb készülékeket adnak ki. Örüljünk, hogy legalább szoftveresen nincs elmaradva
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
A3-nál a 1.5 giga rammal, mivel jól optimalizált, elég pörgős a rendszer, ha van ismerősi körödben tapogasd meg nem fogod hiányolni azt a kis pluszt. A kamera ízlés dolga, nekem bőven megfelel, azért egy mobiltól ne várjunk csodát. Vedd kézbe, nézegesd, próbálgasd ha teheted, szerelem lesz első látásra.
Itt a fórumon ancsako rendelkezik mindkettővel, ő többet tud mondaniXiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest