Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Annak idején apai ágról a nagyszüleimnek egy elég nagy háztájijuk volt.
Tőlük megtanultam, hogy az állat előtt mindig legyen friss víz és étel.
Ki is kaptam gyerekként, ha nem volt.
Később már az első dolgom volt.Ki kellett ganéjozni, ha dög meleg volt akkor is.
Mert ne a mocskába feküdjön a jószág, meg lebetegszik.Én csak azt nem értem, hogy volt a kútba víz, akkor a kollégád miért nem húzott fel vizet a jószágnak?
-
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Én is látok a szomszéd falu szélén olyan állattartást, ami előtt le a kalappal! Még dagonyázó tó is van a teheneknek.
-
Jack Hunter
tag
A bocikat sajnálom, de a sztori tetszett. Itt a falu határában is van három jószág. Egy elég tágas, de nem túl nagy bekerített réten legelésznek szabadon. Középen gémeskút, vályú, meg két nagy diófa is van. Itt jó bocinak lenni.

-
De legalább megitattad.

-
-
Tetszett. Átjött az "életérzés", mind a személyeknél és a kialakított környezetüknél is. Igaz, magam is láttam/tapasztaltam -ha nem is pontosan ilyet-, de nagyon hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)