- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
lájk.
meg lehet lenni közösségi oldalak meg mindenféle instant msgk nélkül, csak maillel, viszont az élőben összefutunk néha sajnos nem annyira egyszerű. pl ha ezer kmes távok vannak a beszélgetőpartnerek között. mailben meg elég nehéz hanggal és videoval beszélgetni.
blogokról meg: nem értettem a dolgot egy ideig... mmint ilyen személyes blogokat fel nem bírtam fogni. ott világosodtam meg, amikor felfedeztem a célirányosakat:logouton van pár tényleg zseniális bejegyzés, és általában eléggé gyakran lehet itt találni gyönygszemeket. a ph!n nincs lehetőség egy éves tartóstesztet írni pl egy házról, ellenben egy blogon... és a dolognak lehet értelme.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- iPad topik
- E-roller topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest