- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Sajnos azt kell mondjam nem érdemes, ha játszani szeretnél vele elsősorban. Én pártatlan, illetve alapvetően amd szimpatizáns vagyok, de utolsó cuccom tőlük még egy ősrégi Barton volt... Az a baj, hogy a hardvergyártás meg a szoftverírás két külön dolog. Hiába készít az amd elviekben okos dolgokat, ha csak akkor fog rajtuk jobban menni valami, ha külön optimalizálnak rá. Jelenleg az a helyzet, hogy amit az amd fizet azon jól muzsikál, de ott használhatóak az intel és nv termékek is hagyományosan. Amit viszont az Intel vagy NV fizet, ott az amd igen komoly hátrányban van.
Szívem szerint nekem is amd-s konfigom lenne, de pl azoknál a címeknél amiket én használok egyik sem amd-re optimalizált. -
Tenken
őstag
De jó, hogy lett ez a cikk! Pont pár napja próbáltam a játékot, és mélyen megdöbbentem, hogy mennyire szarul megy egy 660Ti-n. Gyanús volt a dolog és megnéztem NV panel-ben, hogy mivel hajtja, ahol ki is derült, hogy az intel-es igp-t társította hozzá magától. Ez elég fura volt, mert más programoknál ilyet nem tapasztaltam eddig, de gondoltam átkapcsolom nv chipre és kész. Sajnos megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy a beállított Ti-n sem változott semmi a teljesítményen...
Ezek szerint, akkor teljesen normális volt. Nem történt semmi átkapcsolás után sem a dedikáltat használta.
Hál' Istennek notisokkal szemben nekem megvan az az előnyöm, hogy egyszerű trükkel ki tudom iktatni az igp-t a képletből, ha csak külső monitort akarok használni.Erre nem gondoltam volna magamtól megoldásnak.
Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest