Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tenken

őstag

válasz Zedz #62 üzenetére

Sajnos azt kell mondjam nem érdemes, ha játszani szeretnél vele elsősorban. Én pártatlan, illetve alapvetően amd szimpatizáns vagyok, de utolsó cuccom tőlük még egy ősrégi Barton volt... Az a baj, hogy a hardvergyártás meg a szoftverírás két külön dolog. Hiába készít az amd elviekben okos dolgokat, ha csak akkor fog rajtuk jobban menni valami, ha külön optimalizálnak rá. Jelenleg az a helyzet, hogy amit az amd fizet azon jól muzsikál, de ott használhatóak az intel és nv termékek is hagyományosan. Amit viszont az Intel vagy NV fizet, ott az amd igen komoly hátrányban van.
    Szívem szerint nekem is amd-s konfigom lenne, de pl azoknál a címeknél amiket én használok egyik sem amd-re optimalizált.

• Tenken

őstag

De jó, hogy lett ez a cikk! Pont pár napja próbáltam a játékot, és mélyen megdöbbentem, hogy mennyire szarul megy egy 660Ti-n. Gyanús volt a dolog és megnéztem NV panel-ben, hogy mivel hajtja, ahol ki is derült, hogy az intel-es igp-t társította hozzá magától. Ez elég fura volt, mert más programoknál ilyet nem tapasztaltam eddig, de gondoltam átkapcsolom nv chipre és kész. Sajnos megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy a beállított Ti-n sem változott semmi a teljesítményen...

Ezek szerint, akkor teljesen normális volt. Nem történt semmi átkapcsolás után sem a dedikáltat használta.
    Hál' Istennek notisokkal szemben nekem megvan az az előnyöm, hogy egyszerű trükkel ki tudom iktatni az igp-t a képletből, ha csak külső monitort akarok használni. :))

Erre nem gondoltam volna magamtól megoldásnak.
    Köszi még egyszer! :R

Új hozzászólás Aktív témák