Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
lehet
de szerintem az is közre játszik, hogy a normál kiadás csak steamen jelent meg tavaly és arra számítanak, hogy sokan (vagy esetleg mindannyian) 5 euróért frissítik az alapkiadást a definitive kiadásra.Ha teljesen új játékról lenne szó lehet adnának még esélyt a windows storenak.

-
wjbhbdux
veterán
Xbox exkluzív Steamre? Nahát, gyorsan tanultak a 300 darab eladott Quantum Break példájából
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
idegen lény
addikt
Látom, már törölve lett a cikkből a PS4-es hiba, bár kis helyesírási hibával.

-
wolfman
veterán
Új helyszínek és események? Fene egye meg, megint ki kell játszanom, pedig egyszer már agyvérzést kaptam. Na jó, állok elébe.

-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én valahol elakadtam és azóta nem játszok ezzel. Nagyon szép játék, tetszik is, de túl nehéz bizonyos helyeken. Ott valami lézer volt, ahol elakadtam. Pont a megfelelő időben kell leesni a szakadék aljára, ahol kb. 1,5-2 másodpercenként lő a lézerrel. Gyakorlatilag van rá egy másodpercem, hogy felugorjak egy biztonságos helyre, de ahhoz tizedmásodpercre pontosan kell leesnem, szaladnom, aztán pontosan időben és pontos hosszra kell ugranom és másznom. Persze lehet hogy konzolon, kontrollerrel könnyebb, mint PC-n, billentyűzettel.
-
Lenry
félisten
eléggé elkerült eddig ez a játék, mert az utolsó platformer, amit játszottam, az sárgakazettás Nintendóról futott (és valószínűleg a Mario volt), de most megnézve, határozottan tetszik, fel is vettem a listámra
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nintendóra is kitolhatták volna. Mindegy, majd PC-n meglesz.
-
idegen lény
addikt
válasz
Infernohun
üzenetére
Szerintem sincs: [link]
-
Infernohun
tag
PS4 változat ?Mert én nem találom sehol....még csak infót se.

A Killer Instinct után,ez az a játék amit sajnálok hogy nincs PS4-en. -
gyuribácsi88
addikt
Nagyon jó játék, viszont a havas/jeges/viharos résznél agyvérzést kaptam, nem vagyok béna ezekhez a játékokhoz, de az a rész. brrrrr

-
Nagyon tetszik, szívesen kipróbálnám.
-
Šolaire
veterán
Jöhet. Gyönyörű játék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- További aktív témák...
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)