- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #34450 üzenetére
Bocsi, de gondoltam, hogy ős romolóknál már van kéznél min 5-6 fw. Amik CM13-nál ajánlottak voltak azok most is jók (241,c7,c1.11, stb).
Cosmic OS-t próbálom most. AOSP alapú de ez is Lightening kerneles.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
fricci
tag
wifi problémára én most felraktam RR rommal a c7-es modemet. Innen letölthető: c7 modem
Itt van egyébként egy thread amiben több embernek megoldja a problémát.
Tegnap óta nekem se jelentkezett a probléma, majd meglátjuk.
Más: RR-ben hogy lehet ezt a béna kerek ikonokat átrakni a stock ikonokra, tudja valaki?
-
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #34450 üzenetére
Szia!
Nekem android 6.0 alatt tokeletes lett a Bacon Camera. Most mar szinhelyes a raw. Viszont feltettem erre is a viper4androidot es youtube alatt nem akar mukodni csak zenelejatszo alatt. Nem ertem miert... :/ Busyboy, SeLinux changer is fent van...
Valakinek van még vmi otlete? Esetleg egy masik audio alkaazas? :SKoszi elore is!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a zárolt képernyőn lássam a soron következő naptárbejegyzést?
Már mindenhol kerestem, de egyszerűen nem találom!
Elvileg 4.2 óta van lehetőség a zárt képernyőre különböző modulokat engedélyezni. Egy régi tableten (Nexus 7), legalább az engedélyezést megtaláltam, utána könnyű volt bármit elhelyezni a zárt képernyőre, de itt semmi!
COS 13.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #34456 üzenetére
A Next Lock Screen azt hiszem ezt is tudja.
-
csposta24
csendes tag
Üdv! Ma raktam fel a legfrissebb Lineage buildet, előtte NOS volt. PC-hez csatlakozva ezt látom:
Az windóz csak azokat a mappákat jeleníti meg, amikbe már Lineage alatt kerültek fájlok, pl a DCIM mappa azért van ott, mert ma fotóztam. Ha belemegyek a mappába, csak az új képeket látom. A galéria appal szintén ugyanz a helyzet, a régi képeket nem látja, pedig ott vannak. -
Dolphine
addikt
válasz janosibaja #34459 üzenetére
Köszi, ránézek!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Obyboy
addikt
válasz fricci #34461 üzenetére
Nekem ma a NOS is elkezdte a wifi bugot (lehet, a verziók közti dirtyflash az oka). Meguntam és feltettem a TugaPower-t (volt vele szívás de fent van, install N21+Gapps-> reboot-> install N22+Gapps-> OTA download N23-> Install N23+Gapps-> reboot, ráadásul valamiért az OpenGapps-sal nem akart elindulni az N21, a SlimGapps-sal viszont simán indult így a Slim maradt), kevesebb a beállítási lehetőség mint a NOS-ban de eddig minden működik, tök jó lett az új boot animációja.
Nincs benne a SuperSU, viszont gyárilag Magisk van integrálva amin belül ott van a SuperSU is. SuperSU-s engedélyeken kívül mire tudom még használni a Magisk-ot?
Csak nekem furcsa, hogy egyre többen tapasztaljuk a wifi bugot. Nem ugyan azon a ROM-on hanem kb 3-4 különbözőn úgy hogy van köztük AOSP alapú is nem csak LOS alapú.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
janosibaja
őstag
válasz Obyboy #34463 üzenetére
Pontosan mit értünk wifi bug alatt?
Nekem pl az van (stock ROM+root), hogy a munkahelyemen megy a wifi, nem kapcsolom ki, hazaérek, s akkor töltődnek le egyszerre az üzenetek, ahogy az otthoni wifit érzékeli. Próbaképpen kikapcsolom a wifit, erre nincs internet, csak ha újraindítom a mobilt. Hetente egyszer-kétszer ugyanez a műsor.
-
kano
nagyúr
A Magisk egy root forma (systemless). Su flash nélkül is rootolni tudod Magisk fladheléssel és Magisk Managgerrel.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
fricci
tag
Nekem a legújabb NOS-al, a 2016_1-25_.4.0.1.c7-00011-as modemmel nem jelentkezik a probléma egyelőre (kb. 5-6 órája van fent).
(#34464) janosibaja: wifi probléma nálam hogy jel látszólag van de internet totál lehal, semmi kommunikáció se ki se be. wifi ko/be kapcs után jó (egy darabig)
-
petipetya
nagyúr
Nem települ a legújabb LOS, se közvetlenül recoveryből, se az OTA-ról.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
silverbaron
csendes tag
A Magisk a root jogok kezelésén kívül alkalmas még a root kiválasztott appok előli elrejtésére is
Továbbá a SafetyNet ellenőrzést kérő appok is mennek vele (pl. Pokémon GO, Android Pay, stb.), ha elrejtetted előlük a rootot.
Nekem egy hónapja van fent, de azóta ahogy látom egyre több nougat alapú custom romba belerakják.Oneplus 7 256GB, Oxygen OS 10.0.10
-
kano
nagyúr
válasz silverbaron #34470 üzenetére
Sajnos a Gránit Pay nem megy vele.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Dolphine
addikt
válasz janosibaja #34459 üzenetére
Letöltöttem, működik. Ha még jobban testreszabható lenne, akkor tökéletes volna, de így is jó!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
kinghaxor
senior tag
Nekem lineage alatt nem megy a safety net ellenőrzés. És eddig nem tudtam működésre bírni. Aki használja vagy tud segíteni hogyan lehet megoldani az írna róla egy picit?
-
Obyboy
addikt
-
guyver
senior tag
-
Obyboy
addikt
Pelosi tokom kezd tönkremenni. Igazság szerint közel sincs a telefon standstone tapintásához inkább csak gumis nem csúszós műanyag érzete van így szeretném lecserélni. Gyári flip tokom otthon pihen, flip tokot most nem szeretnék használni/venni. Ki milyen tokot használ? Ki milyet tudna ajánlani?
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34478 üzenetére
Új Pelosi. Vagy Nillkin, ha nem kell a recés érzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
silverbaron
csendes tag
válasz kinghaxor #34474 üzenetére
Nekem úgy működött, hogy a Magisk Manager appban a settingsben engedélyeztem a Magisk Hide-ot, ezután kell egy reboot.
Ezután lesz egy Magisk Hide opció az oldalsó menüben, itt kiválasztod amelyik app elől akarod elrejteni a turpisságokat és kész.
A biztonság kedvéért még egy reboot nem árt
Egy próbát megérOneplus 7 256GB, Oxygen OS 10.0.10
-
petipetya
nagyúr
https://status.lineageos.org/incident/17in
"Builds are paused for the evening. All builds will cause an error on install. More info when it's not 1:30 AM."Várjuk a javítást.
"nincs rá lezsóidő"
-
kinghaxor
senior tag
válasz silverbaron #34483 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült megoldani most már működik! Kicsit más! Próbáltam megoldani azt a hibát amikor a telefont alvó módból ébresztve nincs wifi, illetve akkor kapcsolódik újra amikor felébresztem a telefont. Jelentem firmware csere után ez a hiba úgy néz ki megszűnt. Viszont most meg kaotikusan működik a hálózat rész. Ha elalszik a telefon akkor elmegy a hálózat és fel sem lehet hívni. Felébresztés után visszajön pár másodperc után. De van, hogy gondol egyet és elmegy a hálózat akkor is amikor éppen használom a telefont. Szóval rossz ötlet volt a firmware csere lineage alatt. Eddig kipróbáltam egy csomó modemet de mindegyikkel ez a helyzet. Nincs valakinek egy linkje az utolsó cm14 nightly-hez? Hátha annak a modemje helyre hozná. Én töröltem a régi lementett cm14 romjaimat. A lineage-ben pedig nincs benne a non-hlos.bin ami a modem lenne. Nagyon nem akarom újra rakni a telefont. most csináltam meg. Tiszta telepítéssel felment a 20-ai build, újbóli próbálkozás után már nem tudom felrakni twrp-ből, szóval ez is kilőve.
-
norbert1998
nagyúr
Nektek megvan ez az 1-2 hetente előforduló random-reboot? Vagy csak Resurrection-ön van?
-
Lomha 8V
addikt
válasz norbert1998 #34487 üzenetére
NOS - on kicsit ritkábban, de megvan. Kb. havi egyszer.
-
G48
senior tag
Lehet még StyleSwap hátlapot vhol venni?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz norbert1998 #34487 üzenetére
Jelenleg egy-két hetente garantáltan új rom megy rá, tehát nem derül ki a reboot. 🤣
Egyébként bárhogy telepítek, a brutális ébrentartás megmarad. Úgy látom együtt kell élnem vele nugáton. Semmi kedvem fastboot telepítéssel vacakolni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Obyboy
addikt
válasz silverbaron #34483 üzenetére
Köszi így nekem is sikerült elrejtenem a rootot a TVGO elől.
Kano mester a GránitApp is sikeresen elindult.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34492 üzenetére
Egész pontosan milyen környezetben És beállításokkal? Csak mert nekem most sem indul, sem elrejtésre sem kikapcsolásra.
-
norbert1998
nagyúr
válasz RetepNyaraB #34491 üzenetére
Nekem a Messenger az elso aksi evésben. Elég beteg mit művel. De ha nem használom, és nem is játszok, szép eredmények vannak.
-
guyver
senior tag
válasz RetepNyaraB #34491 üzenetére
Én tegnap tettem fel a los-ra a lightning kernel v36-ot, mellé az ex kernel Manager-t. 1 mag minimum, max 1 mag kikapcsolt kijelzőnél, cpu minimum frekvencia 268 mhz, Interactive governor, kicsi under volt. Így sebességre kb. mint a los kernellel. A screen on alatti fogyasztás picit javult, de kikapcsolt kijelzőnél alig merül, pedig 10 perc után megy deep sleep-be.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
Obyboy
addikt
válasz norbert1998 #34496 üzenetére
Tedd fel e Lite verziót az nem zabál.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34495 üzenetére
Érdekes, hogy nekem ugyan így crDroidon nem megy.
Köszi azért.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.