- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #33546 üzenetére
Látom, látom, hogy már a jövő heti nightlyt teszteled.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
petipetya
nagyúr
válasz baandii #33550 üzenetére
cm-14.1-20161206-NIGHTLY-bacon.zip
Open Gapps 12/06 (Pico jó lesz)"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Érdekesség. Nitrogen OS-ről a CM Nightly-ra való visszaállás után hiányzott pár menüpont a Nightly-ból, mint például a led értesítések színe stb. Ám mikor a beállítások / kereső mezőbe beírtam a led szót, akkor kiadta a menüpontot és rá tudtam bökni. Egyszóval olyan menüpontok maradtak rejtettek a Nightly alatt, melyek a personalization menüpont alatt találhatóak a Nitrogen alatt.
Próbáltam pár módszert, melyek nem használtak:
- tuga twrp lecserélése a "sima" twrp-re
- teljes gyalu a twrp-ben (data, system, art cache és cache stb.), és tiszta telepítés
- fastboot-ból feltoltam a Marshmallow alapú gyári romot, belogoltam vele, majd telepítettem a twrp-t és a Nightly-t
Az eredmény mindig ugyanaz volt, némelyik menüpont rejtett maradt a Nightly alatt.Úgyhogy most megint Nitrogen alatt vagyok, természetesen tiszta telepítéssel (teljes gyalu, mert miért ne). Találkoztatok már ilyen jelenséggel?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kano
nagyúr
Nightly alatt nekem nem megy a kamera. Nektek működött?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #33556 üzenetére
Tiszta telepítés volt a tegnapi releasere és pont a bacon kamera alatt dobott hátast. Azóta semmi, semmilyen kamerával.
-
guyver
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz kisbencze #33560 üzenetére
B@sszus, tényleg!!!!!!!
Mindegy, nálam is ment vissza a Nitrogen. Bár kevésbé sima, de takarékosabb.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
guyver
senior tag
Ez a cm downloader beragad ha delta updatelnék. Miért?
Poco F3 & Gear S3
-
RetepNyaraB
veterán
válasz guyver #33562 üzenetére
Mert Nightly. Töltsd le kézzel és írd felül recoveryben.
Visszatértem lagfree vonalra. A Nitrogénben sokkal több állítási lehetőség volt (mint a cm13-mas lagfreeben), ez itt elég fapados. Viszont fut az asphalt8 (ezt azóta sem értem, vagyis, Nitrogenben mi nem tetszett neki...), megszokott gördülékenység. Üzemidőről később.
Egyébként a Nitrogénen sokat lehet simítani kevés kernel állítással. Ahogy a lagfree-n is, bár az alapból inkább pörög és ezt lehet kicsit lassítani."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #33563 üzenetére
CM 14.1-ét próbáltad a mesternek?
Mit állítasz a kernelen ,csak feszt?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RetepNyaraB
veterán
14.1, tegnapi build .
Feszt pont nem lehet, jgcaap kijelentette még elég rég, hogy nem szereti, ha a júzerek tapogatják a kernelt. Ezt pl. ki is vette belőle
CM13-ban egy régebbit tettem fel, ahol még lehetett feszt piszkálni. 14.1 alatt még nem kerestem ilyet.
Átírtam kicsit lassabbra a cpu sync treshold-ot (1574Mhz) és az input boost frekit (1190Mhz). Cserébe kicsit felhúzom a minimum boost interval-t (40ms) és az input interval-t (400ms jelenleg).Ill. átírom az I/O schedulert, nekem a row/1024MB előolvasás régóta beválik. Mást nagyon nem is lehet itt piszkálni, ez nem Lightning. Cserébe amit átírok, az úgy is marad és működik. A puccos custom kernelekről ezt nem feltétlenül lehet elmondani
Jgcaap mindig érthetetlen dolgokat művel kernel szinten; szerintem kísérletezik, mert általában buildenként máshogy néz ki
Egyébként egyszer már beszart a telefon app, nem lehetett felvenni. Szerintem nem jött vissza rendesen deepsleepből. Talán a boost frekit raktam alacsonyra, de lehet bug is.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
meridaharcos
senior tag
válasz RetepNyaraB #33565 üzenetére
Hello! Ezekhez a kernel dolgokhoz milyen progit használsz ? Kernel Adiutor itt is működik (7.1) ??
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz meridaharcos #33566 üzenetére
Igen. Pont azt!
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Lacika0002
aktív tag
Következő nightlyval megkapjuk a 7.1.1-et.
-
hyperspace
őstag
válasz Lacika0002 #33568 üzenetére
Honnan van az infó? OP3 is?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
petipetya
nagyúr
válasz hyperspace #33569 üzenetére
Innen:
to be included in next nightly:
cm: android-7.1.1_r4
2016-12-07 at 01:36 am (android)A OnePlus 3-ra már kijött:
cm-14.1-20161207-NIGHTLY-oneplus3.zip
cm: android-7.1.1_r4
2016-12-07 at 01:36 am (android)[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Obyboy
addikt
válasz Lacika0002 #33568 üzenetére
Pont át akartam térni NOS-ra de így maradok még egy kicsit.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #33563 üzenetére
Milyen a fogyasztása a legutóbbi 12.05-i buildjának?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RetepNyaraB
veterán
Pillanatnyilag nagyhalál van és sehogy sem jövök rá, mitől
Komplett reinstall után sem tudok hívást fogadni (igazából elkezdtem újra belakni és egy óra múlva jött egy hívás, nem tudom felvenni, aztán lerakni se). Hívást indítani se. Aztán komplett kifagy a telefon app és hastalavistaMost kicsit "rohaggymegsünike a létráddal együtt" állapotban vagyok és felteszek egy Tuga romot. De egyáltalán nem valószínű, hogy a lagfree-vel lenne gond, csak nem tudom, mire hisztizik be a rendszer. Szinte biztosan valami cm bug áll a háttérben, amelyet egy beállítás aktivál.
Amúgy míg működött, rendben volt a fogyi, de itthon wifi mellett nem is szokott gond lenni.
Sorry, I'll be back
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #33574 üzenetére
Én most a Lag Free 14.1-ét használom és nagyon rendben van. Dobd fel azt...
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #33574 üzenetére
Elképzelhetően rájöttem a bugra: lejárt a feltöltő kártyás csomagom ma reggelre, vagyis nem tudott bejelentkezni a Vodafone hálózatba a mobilnet és ez zavart okozott az erőben (mondjuk nem kicsit ). Legalább is, feltöltöttem a számlám és most működik rendben. Viszont most TugaN9 van fent
Nagyon meguntam a telepítgetést mára. Milyen mázli, hogy szabadnapom ilyennel tölthetem"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
petipetya
nagyúr
Akinek a legújabb Nightly van fent, ott van a led beállítási lehetőség a display (kijelző) menüpont aljánál?
Vagy átrakták a notifications / fogaskerék notifications light menüpontba, és mégsem települ rosszul a Nightly-m? Ha emiatt raktam újra a rendszert többször is az elmúlt napokban, akkor lesz.pom magam.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
scope2007
addikt
Üdv
Jó régen jártam erreLátom már van 14.1 nightly
Teljesen jól használható?
Rootolhato? Kamera milyen benne?Jelenleg 13.1.2 utolsó cmen vagyok, root on
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
RetepNyaraB
veterán
válasz scope2007 #33581 üzenetére
Picit vissza is olvashatsz...
Jó a 14.1 és rootolt
Mindjárt érkezik a droid 7.1.1
Vannak custom verziók (Tuga, Nitrogen, lagfree) azok is rendben.
Kamera: bacon camera a play-ről.[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Ez erősen OffTopic de sok a geek köztünk így hátha tudtok segíteni.
Valaki használ telón IP scan appot?
Wifi routernek a webes felületére szeretnék belépni csak a default IP el lett állítva és azt szeretném kideríteni, hogy mire."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #33585 üzenetére
Windowshoz hozzáférsz az adott routerhez kapcsolódva?
Ha igen, akkor "ipconfig /all" -ba megmutatja, hogy mi a DNS, vagy Gateway (vagy, ha jól emlékszem akkor az "nslookup" is megmutatja).
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Windows-on keresztül az "ipconfig /all"-t vagy az IP Scant-t szoktuk használni. Azon a gépen ahonnan el tudom érni a routert ott jogosultságok hiányában nem tudtam IP Scant-t telepíteni, így született az ötlet hogy hátha van androidra is. Közben kiderült, hogy nyugodtan lehet resetet nyomni a routernek, így vissza lett állítva a gyári alapértékekre. Az "nslookup"-ot még nem használtam de majd kipróbálom.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #33588 üzenetére
Az első tippem a reset lett volna, de mivel egy céges hálóban van (írtad), így azt gyorsan el is vetettem.
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #33590 üzenetére
Köszi! Én most visszatértem cm13-ra a Gránit miatt (Gránit Pay betétnél muszáj fizetni telefonnal).
-
RetepNyaraB
veterán
Tuga N9:
bugzik az akku kijelzés (egyszer csak lefagy a mérés és megáll). A Battery Monitor Widget jól mutatja, onnan tudom.
A smart lock egyszerűen fosul működik :/
Kijelzőidő hozza az eddigi átlagot (4 óra körül, vegyes használatban).
Ezen kívül a default 2.5-ös viper4android (az audioFX helyett, ez 1 Tuga fícsör) egy marhaság, ráadásul nem műxik pl. YouTube mellett.[ Szerkesztve ]
-
architect26
aktív tag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz architect26 #33593 üzenetére
Smartlock? Az akku kijelzés magához tért.
-
architect26
aktív tag
-
Obyboy
addikt
Bocs az ismételt OFFért.
Apósnak megvettük élete első okostelefonját (DooGee X5). Mindkettőnk életét szeretném azzal megkönnyíteni, hogy a számára felesleges appokat törlöm vagy letiltom. Viszont van néhány app amit sem törölni sem tiltani nem tudok. Milyen appal tudom ezeket legalább az indítóból elrejteni, hogy ne indítsa el véletlen?[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Obyboy #33596 üzenetére
Ha nem rootolt, akkor nem sok lehetőséget látok rá, mert nincs jogosultságod.
Illetve felnyomod a nova launchert és csinálsz mappákat a nem használt appoknak. Persze akár a gyári launcher is tudhat ilyet; kutass benne.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Kint és fent van a 7.1.1-es Nightly.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest