- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #34144 üzenetére
Milyen a SOT a Linage-el?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok, nagy gondom van, mobil neten azt irja ki a play és a youtube hogy nem kapcsolat (6.0.1) gyári minden
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #34160 üzenetére
Köszi!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
G-Bali
senior tag
válasz RetepNyaraB #34165 üzenetére
Áááá az tuti nem, de lövésem sincs mi lehet....
Remélem tud valaki megoldást
[ Szerkesztve ]
-
zooom3r
tag
válasz G-Bali #34159 üzenetére
Nálam szintén ez volt a legutóbbi Resurrection és TugaPower romon is. Rendszeresen eldobja a wifit úgy hogy közben maxon van a jelerősség. De gondolom a Lineage hibája mivel mindkét rom arra épül. Korábban már más is írta ezt a hibát. Csak a wifi ki/be oldja meg a problémát.
-
Obyboy
addikt
válasz G-Bali #34171 üzenetére
Az oké, de jól írja zooom3r kolléga, hogy be tud zavarni a wifi bug. Próbáld meg, hogy kikapcsolsz minden adatkommunikációt és utána kapcsolod be a mobilnetet. Neked most a legújabb COS (cm-13.1.2) van fent?
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz zooom3r #34173 üzenetére
Inkább ROM hibára gyanakodnék én is mert a diagnózis alapján nem szűnt meg teljesen a mobilnet csak két app nem kap hálózatot. A gyári COS12.0-óta nekem is fent volt mind szépen sorban de egyikkel sem tapasztaltam ilyen hibát amit egy restart nem oldott meg.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Ahogy mondtam neked, készül a Bacon Camera frissítése. A tegnapi nap folyamán érkezett egy beharangozó az XDA oldalán is, a kamera topikjában. Reméljük a legjobbakat.
-
Obyboy
addikt
If Lineage OS install numbers are anything to go by, OnePlus is the new Nexus
Magasan Oneplusra volt a legtöbb telepítés. Esélyes, hogy OnePlus = új Nexus.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Van új (tegnapi) hyperunicorns. androidfilehost
-Bővült az extra beállítások köre (jelenleg nagyjából NOS, pár dolog több, pár kevesebb).
-OTA updater (legalább is jelzi a letölthető romokat, mivel clean flash volt, ezt nem tudom ellenőrizni).a Többi fícsör a ROM devs.base oldalán taálható.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #34180 üzenetére
ui.: a kernel is átlakult, legalább aktívan hegesztik.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Obyboy
addikt
válasz RetepNyaraB #34181 üzenetére
Nekem most Resurrection Remix ROM van fent az első teljes töltéstől számított SOT amennyire jó volt most annyira visszaesett. Adok még neki pár napot és ha nem javul akkor kipróbálom én is a hyperunicorns-t.
-
Obyboy
addikt
Másik kernelt kapott vagy átparaméterezték?
-
balazs1022
őstag
Ez neked szolt vna: (#34176) balazs1022
-
RetepNyaraB
veterán
válasz balazs1022 #34184 üzenetére
Meg is néztem az xda-n, látom fejlesztőnk abbahagyta a duzzogást
(#34183) Obyboy@ lightning kernel, de elég aktívan cserélgetik a cpu hotplug részt, illetve teljesen átparaméterezték. Nem próbáltam ki játékkal, ott szokott elhasalni. Egyedül a cm kernel az, amely különösebb piszkálás nélkül, default jó mindenre. A lightningban viszont van zzmoove governor, amely a személyes kedvencem, a fejlesztője jelenleg is aktívan közreműködik mindenben, ráadásul 10 külön governor spec.beállítás profilja van, melyek kernel managerből aktiválhatók.
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #34185 üzenetére
Am az a legjobb h színvak a fejlesztő, és lehet ezért nem akar jo lenni a RAW. Remélem azért sokat valtozik majd az app.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Szeretnék a gyári Romról átállni a LOS-ra,
Olvasom az első hsz-t, de én Recoveryben csak Full factory resetet és Wipe cache partitiont látok.
Mikor "Wipe system,cache,dalvik/art és data" csinálnom.
Hol találom én a többi wipe lehetőséget?Ne kérdezzétek hogy tudtam elakadni, pedig a régi telómon (Jiayu G3S) többször cseréltem romot probléma mentesen.
-
petipetya
nagyúr
válasz grizlisandor #34187 üzenetére
Te határozod meg a wipe-ot a bepipált lehetőségekkel. Milyet szeretnél? Mert például a teljes gyaluhoz ezeket kell bejelölni:
art cache
cache
system
data
internalTermészetesen ilyenkor pendriveról telepítem a romot.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz grizlisandor #34187 üzenetére
Twrp, vagy gyári recovery? Ha utóbbi, rakd fel a legfrissebb twrp-t. Összefoglalóban segítséget találsz. Abban pedig wipe/advanced menüpontban van a többi lehetőség.
-
grizlisandor
veterán
Óhh tényleg, root, recovery csere és utána romcsere.
Hétvégén visszatérünk rá, mert most ennyire nem akarok belemászni.
-
petipetya
nagyúr
válasz grizlisandor #34190 üzenetére
Fel sem merült bennem, hogy nem twrp van fent.
"nincs rá lezsóidő"
-
Obyboy
addikt
TWRP-ben nyomtam egy teljes rendszer mentést mielőtt legyalultam a NOS-t. A mentést az internal storage-ra tette a TWRP. Megtaláltam, hogy hová dugta el (/data/media/0/twrp/backups). Ha innen kimásolom az egész mappát egy pendrive-ra akkor később onnan is vissza tudom állítani vagy lehet benne valami eldugott kód ami a teljes elérési utat igényli?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Obyboy #34192 üzenetére
A teljes backups mappát, almappákkal együtt másold, különben nem találja meg. Igazából én sosem mentettem pendrive-ra, tehát nem tudom a menetét, de a sima konkrét mentett mappát sosem értette, csak a teljes útvonallal együtt.
Ui.: itt off, de az új hyperunicorns is rohadtul fogyaszt; rengeteg az ébrentartás. Annyira kezd elegem lenni, az utóbbi hetekben/hónapban a legrosszabb lollipop sot-ok jönnek vissza, kevesebb, mint 3 óra... S nem az akksi fos, hanem 3 óra képernyőre jut 7 óra ébrentartás. Jellemzően play services, ill android OS.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34192 üzenetére
Igen, a fórumtárs kiegészítését figyelembe véve.
Én úgy csináltam a visszaállítást, hogy visszamásoltam ezt a mappaszerkezetet a teló belső memóriájára, de lehet, hogy OTG-n keresztül is szereti.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
Köszi.tényleg ez is jó ötlet, kimentem bárhová és ha szükségem lesz rá visszamásolom.
Az előző hétvégi kimagaslóan jó SOT-óta mélyrepülésbe kezdett az RR ROM, alig van meg a 3 óra SOT... így hétvégén megy fel helyette a hyperUnicorn."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34195 üzenetére
Szerintem még mindig a NOS lesz a legjobb üzemidőben (még a kernelt finomhangolva is).
Én most ugye 6.0.1-et vagyok kénytelen használni a Gránit app miatt és jelenleg Tuga romja megy. Nem rossz, azt kell mondjam.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
A NOS-ról van a full nandroid backup így azt bármikor vissza tudom tolni. De most elkapott a kíváncsiság, hogy más ROM-okat is kipróbáljak így kap egy esélyt a hyperUnicorn is. Ha nem válik be akkor visszatolom a NOS-t és kész. Testreszabhatósága miatt bejön a RR ROM de mivel nincs meg a 3 óra SOT nem szimpi.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Obyboy #34197 üzenetére
Nagyon el van kúrva a g services és a rom kapcsolata jelenleg, ezt az összes mostani nugáton látom (lineage-et nem próbáltam még). Az ébrentartás oroszlánrésze így jön össze. De miért, mikor pl. a Mi3 topikban nagy orvendezes van a remek sot-ok miatt nugáton is... Pedig ott folyton gondok vannak
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #34198 üzenetére
Várjál már egy kicsit kolléga.
Slim gappsot használj és amikor az elején mész végig a gapps varázslón minden nemű adatot tilts le (pontosabb helymeghatározás, stb.). Mindent!!!
Majd utána ezeket tudod engedélyezni a beállításokban is.
Én így szoktam és nekem nincs gondom a GS fogyasztással.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Oké, legközelebbi próbánál így lesz
Most dynamic gapps van fent xda-ról, mert azt hittem segít. Nyomj linket lécci a slimről, már nem találom. Ez a SettingOut-féle, nem? Legutóbb azzal el se indult a gép, illetve örökké forgott a "mindjárt kész vagyunk" felirat
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest