- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
baandii
senior tag
válasz petipetya #34374 üzenetére
úgy látszik csak nálam nem akar ez az értesítés működni...ma egész nap nem volt a kezemben a teló az asztalon volt itthon. most beléptem a gmail-be a gépen és látom hogy 15:14kor kaptam egy emailt. persze a teló nem jelzett de ahogy az előbb a kezembe vettem egyből jött az értesítés.
a legújabb los és gapps van fent, ráadásul mindig twrp-ből rakom fel a őket hogy minél tisztább telepítés legyen. elég bosszantó, na de hátha a következő frissítéssel javul.... -
fricci
tag
válasz Lacika0002 #34349 üzenetére
fura hogy nálatok nem jön ez a wifi, én tegnap RR-el és Lineage OS-el is tapasztaltam. A Nitrogen továbbra is rendben van.
Wifi jelerősség maximális de megáll minden kommunikáció, weboldal nem jön be, messenger kapcsolódni próbál, stb. Telo restart után ok...
-
kano
nagyúr
válasz fricci #34406 üzenetére
Nem router gond lesz ott?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz fricci #34408 üzenetére
Nekem is most LOS van fent, de nincs gondom vele.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
válasz fricci #34408 üzenetére
Hétvégén hyperUnicorn-ról visszatértem én is RR-re, nekem is feltűnt, hogy néha kellett a wifi-nek egy ki/be kapcs, hogy normálisan tudjon működni.
Tetszik a RR testre szabhatósága de ha nem javul a wifi bug akkor megy vissza a hU vagy a NOS.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
A MESTER romját nem próbálta valaki (Lag Free)?
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34412 üzenetére
Ráadásul az új TugaPower is állítólag megint rendben van (N21). Jó lesz ez.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34415 üzenetére
Ami nekem tetszik, hogy alapból lehet módosítgatni a kijelző szaturációját, stb, továbbá van beépített hívás rögzítő is. Viszont a 18-19-20-ban mindig valami nem működött normálisan.
A 21-ről írták, hogy most OKnak néz ki, remélem, hogy az N22 is jó.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
baandii
senior tag
akkor vmi hozzáértő tudna abban segítene nekem hogy gyári kernelnél hol lehet kivenni a doze funkciót
-
Obyboy
addikt
válasz Obyboy #34416 üzenetére
Az N22-t kétszer is feltoltam teljes wipe majd OpenGapps de bootloop lett a vége. Az N21 hasonló telepítéssel simán felment. Csak kimaradt a superSU telepítés Nem szántam rá az időt az új telepítésre + appok visszaállítására inkább visszatoltam a RR nandroid mentését.
-
ananasz1
tag
Ha valakinek éppen ez hiányzott: multirom nougat
It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
Obyboy
addikt
OnePlus3T nyereményjáték: #LICKOFLOVE
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #34428 üzenetére
Elég ocsmány szerintem is....
-
Obyboy
addikt
válasz RetepNyaraB #34428 üzenetére
A napisz@ron én is jobban el tudnám képzelni ezt a videót mint a OP hivatalos oldalán.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34430 üzenetére
Egész jó az új LOS, még nem volt random reboot. Igaz, hogy az előzőnél is csak 1.
-
Obyboy
addikt
Én pont most tértem vissza NOS-ra. Tetszik a resurrection és a hyperUnicorns testreszabhatósága de mindkettőben akadozik a wifi. Lehet hogy a dirty flash-eknek köszönhető de akkor is zavaró, a NOS-nál nem volt ilyen baj így most azon folytatom. Lehet teszek majd még egy próbát a tugapower féle ROM-mal.
[ Szerkesztve ]
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Legfrissebb OTA-n elérhető (6.0.1) verzió van a telefonomon. Az alábbi videón 0:39-nél látható képernyő feloldás beállítható a telefonra?
Link
Köszi![ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Ozsi009 #34434 üzenetére
Nem, ez 4.4.x alatti képernyő feloldás volt még (bár lehet, hogy valamilyen appal igen).
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34436 üzenetére
Éppen most akartam írni ugyan ezt. Szerintem elég az N21-ig menni, az N22 elég problémás lehet...
-
petipetya
nagyúr
Nálam a legutolsó fent lévő NOS alatt volt random restart - ez a legelső LOS debütálása előtt történt.
Amióta a LOS van fent, azóta nincs restart - csak a heti frissítések során szoktam újraindítani a telót, közöttük simán elketyeg a készülék minden gond nélkül. A rendszer pedig villámgyors és egyszerű.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #34438 üzenetére
Nekem valami VIBER+NET+AQUA MAIL kombó alatt volt egy restart. Mintha a Viber dobta volna, de nem százas...
A legújabb LOS-sal nekem sincs gondom. Gyors és jó.[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz petipetya #34438 üzenetére
Amardeep (a NOS fejlesztője) ha jól értelmezem a telegram chatet váltott OPO-ról talán OP3T-re. Azt írja, hogy néhány hónapig még biztosan fejleszt OPO-ra is de szerintem szépen lassan elmaradoznak majd a frissítések...
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #34440 üzenetére
Nagyon gondolkodom, hogy rendeljek-e egy 128-as 3T-t megint. Viszont nem győzött meg a 3T és ráadásul áprilisban jelentik be elvileg az OP5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Hétvégén láttam pont egy kis gif-et az eddigi OP készülékeke bejelentéséről. Az OPO is áprilisban (2014.04) jelent meg, az OP2 2015.07 az OPX 2015.10 az OP3 2016.06 az OP3T pedig 2016.11. Ha nem akarják ideje korán kifuttatni az OP3T is mint ahogy az OP3-at sikerült akkor nem hiszem hogy már áprilisban jön az OP5. Főleg ha SD835-öt akarnak beletenni és tényleg igaz, hogy a samunak elővásárlási joga van rá. Bár ha jól tudom a samu gyártósorain fog készülni a SD835 így hihető, hogy a saját készülékeik igényeit akarják vele kielégíteni első körben.
-
grizlisandor
veterán
Frissítéskor a TWRP-ben láttam pár piros sort(katt) van jelentősége?
LineageOS frissítéseknél miért maradnak ott az OTA-n letöltött frissítések telepítési lehetősége, frissítés után is?
Van nekem egy MiBand-em és a hozzá tartozó(katt) program, a Mi Fit előző romon is futott végig, de itt még a jelenleg is fut értesítés is itt van. Hol tudom én ezt a ráadás értesítést kikapcsolni?
LOS ROM nálam stabil, nincs akadás, se random reboot.
-
ikaros13
aktív tag
válasz grizlisandor #34443 üzenetére
"Frissítéskor a TWRP-ben láttam pár piros sort(katt) van jelentősége?"
Nem, nincs.
Először én is megijedtem tőle, de nem befolyásolja a működést.lateralitási kvóciensem: -100
-
baandii
senior tag
válasz grizlisandor #34443 üzenetére
nálam is ugyan ez a két piros sor van LOS frissítés telepítésénél, nem befolyásolja a működést ahogy a kolléga is írta
-
sandrik
csendes tag
Üdv! Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy nálam a voda 4g-lte a IV.ker. közepén? Már 1800-on megy itt elvileg és mégsincs. A SIM kártya kb 3 hónapos. Csak H+ van. Nitrogen OS. Köszi.
-
kano
nagyúr
Akinek WiFi gondjai vannak cseréljen modemet, az állítólag megoldja.
-
scope2007
addikt
NitorgenOS alatt nekem mintha erősebb is lenne a wifi xD
Ez lehet hülyeség, de egyik szobában sosem tudtam wifizni másik romokkal, ezzel valamiért van kapcsolat
Fene érti ezt, router ugyanaz és ugyanott vanCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
RetepNyaraB
veterán
Nade mire cseréljem; vodkára? 🤣
Van linked ajánlott modemhez?Egyébként van új unikornis. Pár hete van benne egykezes mód, de sajna csak szoftveres gombokkal lehet előhozni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs