- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #5999 üzenetére
éjszakai vagy s?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #6002 üzenetére
Ha kellettek az S alkalmazások miért nem csak kernelt cseréltél?
Most azzal próbálkozok, hogy gyári rendszer alá bebiggyesztem ezt a csudafrankó kernelt.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kozi71
senior tag
Na ismét megrendeltem a telcsit. Remélem ezt nem akasztja meg a Paypal...
Ma megérkezett a flip tok. Hát le a kalappal a németek előtt. A csomagolást sem bízták a véletlenre.
Buborékos borítékban, másik zacskó. Abban a bőr tok egy takaróval lefedve nehogy sérüljön a külseje.
Dögös cuccnak tűnik. Egy komplett műanyag hátlap van bele ragasztva a tokba, abba csúszik bele majd a telcsi.[ Szerkesztve ]
high tech, low life
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #6005 üzenetére
felraktam ezt a csoda frankot 33 alá a boot képernyő akad...
-
Bilux
veterán
Egy 33-as gyári boot.img kéne nekem
-
Bilux
veterán
válasz torrente777_ #6008 üzenetére
-
heidrich
senior tag
Na kibonttam a készüléket valami istenien fergeteges a cucc. Köszönöm mindenkinek a segítséget a rendelés menetében, mert lehet, hogy magamtól nem mertem volna ilyen módon megrendelni. (mailboxde)
Amitől féltem az a gyengébb hálózati vétel es a kijelző. Térerőben ugyanazt hozza mint a iPhone 5S-em, egyből fel is állt szépen LTE-re. Hangminőséggel sincsen semmi gondom talán egy picipicit hallkabb a beszédhangszóró mint amit megszoktam de nem vészes.
33R volt rajta alapból, semmilyen sárgásodás nincs alul, 5 ujjal tökéletesen leköveti az ujjam Antutuban. Most is a telóról pötyögök tökéletes az érzékenység.Most nyomkodom ezerrel majd ha kérdés van esetleg még írok. Gondolkozom felnyissam-e a bootloadert gyors a későbbi kellemetleségek miatt, hogy wipeolni kell ilyen esetben.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Vagany
őstag
Én felraktam a TWRP recovery-t, telepítettem a TWRP managert (ehhez kellett a BusyBox is) és ezzel mindíg mehet fel a legfrissebb TWRP illetve bármilyen zip, akár a franco kernel is, a lehető legegyszerűbben, pár érintéssel automatikusan.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
-
Bilux
veterán
válasz Oppenheimer #6017 üzenetére
soon
-
senior tag
válasz Oppenheimer #6017 üzenetére
Gondolom, "Son", ami most már "Soon", de már meg is jött, szóval lehet törölni.
-
senior tag
válasz micafighter #5993 üzenetére
Köszönöm, privát ment az 1-2-3 helyezetteknek!
-
yotzo
csendes tag
válasz vinpilu #6020 üzenetére
Én is küldtem még délelőtt a listáról mindenkinek, az első öt vissza se jelzett még, a többiek kb a "már folyamatban" vagy a "most nem alkalmas" allapotban vannak. Már azok közül, akik visszajeleztek. Eddig pedig csak olyanok jeleztek vissza, akiknek (épp) nincs szükségük meghívóra.
Nem fikázni akarok, de ez a lista így nem túl jó. Ezzel kapcsolatban az lenne a javaslatom, hogy
a.) legyen egy inaktív oszlop, ahol jelölni lehet aki nem kér _még_ vagy
b.) elrejteni a sorát, akinek pl kis időre van még szüksége összegyűjteni a pénzt.
Így nem kellene lekerülniük a lista éléről, mégse kellene fölösleges köröket futnia a felajánlóknak. Nyilván ez micafighterre még több terhet róna, hacsak nem veszi át tőle valaki és/vagy segít neki karbantartani. -
Oppenheimer
nagyúr
Szerintem legegyszerűbb és egyben legjobb megoldás (KISS principal) az, ha mindenki benyögi a topikba, ha meghívója van, és aki(k) először írnak neki privátot, azok kapják meg. Így mindig azok jutnak telefonhoz akiknek tényleg kell a telefon, és épp van is rá pénzük. A listán lévő emberek nagyja nyilván leszarja már az egészet.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
yotzo
csendes tag
válasz vinpilu #6023 üzenetére
Mindenkinek írtam, aki legalább egy ideiglenes emailcímeg hajlandó volt megadni, most épp a 18. helyezettnek is újra, mert a PH!s adatlapján rossz volt a cím
Szerintem azokkal a sorbanállókkal szemben lenne unfair, akik nem tehetik meg, hogy a ph-t bújják naphosszat, és csak az alkalomra várnak mikor esik be egy invite. Erre pontosan jó volt a llista. Tény, hogy itt sincs már kapkodás egy-egy invite után, de pl hupon többen phról se tudnak, meg a oneplus magyar fórumot se nézik.
[ Szerkesztve ]
-
pitama
tag
Na mesélek egy kicsit.
2 hete jeleztem az oponak, hogy rossz az adapterem. Aznap visszaírtak, feltettek pár kérdést, kértek képeket. Azonnal válaszoltam nekik, majd 2 hétig semmi. Most hétvégén írtak, mondták, hogy kapok egy adaptert, a meglévőt nem kell visszaküldenem, RMA-ban benne is van. "Megrendelném" de ugye itt se tudok Magyaroszágra kérni. Most írtam nekik, hogy ide rendelném, de megint nem válaszolnak. Most rendeljem mailboxde-re?
Plusz furcsaság. RMA-ban "OnePlus One Sandstone Black 64 GB" néven fut . Most egy másik telefont tettek be nekem véletlenül?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Oppenheimer #6031 üzenetére
-
izisz
senior tag
válasz Oppenheimer #6031 üzenetére
Nem akarnek itt en vitaba bocsajtkozni, de amennyire meg tudom itelni, semmi kulonleges nincs az opo adapterben. 5V/2A oszt kalap kabat. Ilyen adaptert meg szerintem itthon is kapsz (az mas kerdes h ebay valoszinuleg olcsobb, bar neha lutri is h tudja-e a rairt specifikaciot, vagy legyúl a nádas otthon ha sokaig be van dugva)
En meg par honapja leltem ósan polcon 2usb portos 2Aes adaptert. Ócó volt de cserebe jol teszi a dolgat. (pontos arra mar nem emlekszem) -
Oppenheimer
nagyúr
-
heidrich
senior tag
válasz mgTerminator #6028 üzenetére
szeptember 12-én gyártották. semmi gondom nincs vele, tökéletes a készülék.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Reggelt,
Az első három embernek küldtem privit meghívóval kapcsolatban. remélem aktuális a lista.
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Keresztapper
senior tag
válasz Oppenheimer #6035 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni én is. Vettem az eBay-en olyasmi kábelt, mint ami gyárilag is jár hozzá, csak hosszabb valamivel, és ezzel legalább kétszer annyi időt vesz igénybe a töltés, mint a gyárival. Mondjuk nem zavar a dolog, sőt.
http://palscoffeetech.com/
-
kóóó
aktív tag
-
didro88
tag
tudtok helyeket Londonban,ahol lehet opo-hoz tartozékokat venni?
-
MartOOn
addikt
válasz Oppenheimer #6035 üzenetére
Oppomart - on lehet kapni adaptert es kabelt is. Origit. [link]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kano
nagyúr
válasz mgTerminator #6045 üzenetére
Nekem sincs földelési hibám és az enyém kb. júliusi teló.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bdavid94
tag
válasz mgTerminator #6048 üzenetére
eddig lekopogom nekem sem sikerült előidéznem a földelési hibát, az enyém augusztus 21.-én lett gyártva
-
didro88
tag
válasz mgTerminator #6048 üzenetére
07.05. semmi hiba,kijelző alja volt sárga már az sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest