Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hogy bírja a Xiaomi 17T Pro az egész napos városnézést?
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Xiaomi 17T - T-modell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Jó hírdetés, ha ötnél többen lennénk akkor az 54$ annál több felé oszlana el, mert öt rendelés fölött már nem változik tovább. Lehet hogy engem is érdekelne, de még nem 100%.

Ha még nem is biztos, de feliratkozhatnál a hidetésnél.
Hátha lenne még jelentkező. -
llaszlo
veterán
Jó hírdetés, ha ötnél többen lennénk akkor az 54$ annál több felé oszlana el, mert öt rendelés fölött már nem változik tovább. Lehet hogy engem is érdekelne, de még nem 100%.

OK, én a jövő héten megrendelem az enyémet, akár lesz valaki aki még rendel, akár nem.
Tényleg! Kéket sehol sem lehet venni? Mindenhol csak fekete, fehér, meg szürke van.
-
tupacamaru
veterán

-
llaszlo
veterán
Érdekes hogy csak a német raktárból van ilyen jó postája, az EU-s raktárból már nem. Kellene csinálni egy csoportos rendelést azokból a cuccokból amik vannak a német raktárban. Minimum 5 rendelés kellene. (Fekete Mi3, Redmi Note, Redmi 1S és Red Rice) Így 11$ lenne a pk és az ár pedig mint a weboldalon és erre már nem jönne rá semmi csak a helyi pk. És legkésőbb másfél hét múlva itt lenne.
Én már írtam egy ilyen hirdetést. [link]
Nem feltétlen kell öt rendelés. Már kettőnél is nagyon jó az ár. Háromnál meg már minimális a különbség a többihez képest. -
tupacamaru
veterán
Ha öten rendelnénk akkor 72k+a helyi pk-ra jönne ki egy teló, egész jó ár.

Érdekes hogy csak a német raktárból van ilyen jó postája, az EU-s raktárból már nem. Kellene csinálni egy csoportos rendelést azokból a cuccokból amik vannak a német raktárban. Minimum 5 rendelés kellene. (Fekete Mi3, Redmi Note, Redmi 1S és Red Rice) Így 11$ lenne a pk és az ár pedig mint a weboldalon és erre már nem jönne rá semmi csak a helyi pk. És legkésőbb másfél hét múlva itt lenne.
-
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
-
llaszlo
veterán
Azért kicsit elbizonytalanodtam.
Tuti nem megy rá áfa?
Tudom, hogy Duty free, de nem számolhatnak fel semmit sem?
""4-9 working days delivery, duty free. Shipping by DHL for orders with phone. Only accessories sent via Post brief or DHL."" -
llaszlo
veterán
Ha a német raktárból rendel, ahol csak fekete van, akkor egy rendelése esetén 38$ a pk, ha kettőt rendel akkor 44$ ami ugye feleződik. Öt vagy afölötti rendelésnél pedig 54$ a pk, ami oszlik 5 felé. Legalábbis nekem ezt mutatja.
Ezt eddig nem vettem észre, hogy csak fekete van. De nekem nem gond.
-
tupacamaru
veterán
-
virkir
veterán
Ha a német raktárból rendel, ahol csak fekete van, akkor egy rendelése esetén 38$ a pk, ha kettőt rendel akkor 44$ ami ugye feleződik. Öt vagy afölötti rendelésnél pedig 54$ a pk, ami oszlik 5 felé. Legalábbis nekem ezt mutatja.
Hupsz ezt benéztem én csak az EU raktár szállításával számoltam.
A német az tényleg osztódik egészen 5,40$-ig -
tupacamaru
veterán
-
virkir
veterán
Sokat nem fognál rajta mert 10 darabnál is 30 dodo/darab a szállítási költség.
Nem csak egyszer kell kipengetni a 48-at sajnos.
Miniről mire ideér DHL-el tréfával lesz cirka 90 innen meg tisztán 82. -
llaszlo
veterán
Valaki rendelne mostanában ilyen telefont?
Keresek valakit vagy valakiket akik még rendelnének. Ha többen vennénk, akkor olcsóbb a posta, azt szétosztanánk. A xiaomishopban most 310USD+posta a 16GB-os verzió Németországból rendelve. ÁFA már nem jön rá. 1 hét alatt itt van.
-
vfeco
aktív tag
A Mi3-at honnan lenne érdemes most rendelni?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
diewelt
csendes tag
nem vágom....mi a baj vele ??
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
diewelt
csendes tag
holnap reggelig 70% akció : http://m.aliexpress.com/item/1892425907.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
-
llaszlo
veterán
Kvázi sehonnan csak Kínában. Ráadásul ha még rászámolod a szállítási költséget, meg még mindenre az áfát, akkor már ott vagy, hogy kb 380 vagy akár 400USD az ára. Nem tudom, hogy oda ahonnét mi rendeljük lehet-e még jelentkezni. Tegnap volt a határidő, de kérdezd meg a linken CoolBoy-t.
-
Deneus
csendes tag
Csak egy kérdésem van: Hol lehet ennyiért rendelni? Nem baj ha külföldről...
-
llaszlo
veterán
-
forzaroma
tag
Xiaomi EU Warehouse DHL 2 nap Bár ha innen rendeled, akkor DHL felárral, mindennel több, mintha Kínából vámmal.

#erkxt: Antelife-on alig drágább.

Jól értem, hogy ~360$ áron a Mi3 megvan szállítással együtt, ÁFA mentesen?
-
llaszlo
veterán
Még lejjebb ment az ára. Már a 64-es is szállítással együtt 100e alatt van a 16-os meg kb 87e. Na még egy picit essen és már rendelem is.

-
llaszlo
veterán
-
törölt tag
Persze. Én sem itthon venném, de sokaknak csak a hazai beszerzés a lehetséges alternatíva. Egyébként muszály szállíttatni, vagy lehetséges személyes átvétel is?
-
llaszlo
veterán
Hát épp ez az. Hol van itthon az a máshol, ahova bemegy az ember és megveszi, számlát kap róla és ha gondja van, akkor visszaviszi? Ha lenne az a máshol, akkor náluk sem ennyibe kerülne. Épp ezért kisebb nem lesz a haszon, mert adhatják a kint már olcsóbb ár ellenére is az eredetin. A már olcsóbb készletnél meg kitalálják, hogy tartják -e a régi árat, vagy engednek. Ha tartják, akkor bizony nő a haszon.
EUn belüli vásárlasról volt szó és nem Mo-ról. Itthon is követni fogják az árcsökkenést, de persze nem lesz 100 alatt, ahogy az EUs rendelésnél. Nekem bőven megér -35-40e-et ez a kis kellemetlenség.
-
törölt tag
Hát épp ez az. Hol van itthon az a máshol, ahova bemegy az ember és megveszi, számlát kap róla és ha gondja van, akkor visszaviszi? Ha lenne az a máshol, akkor náluk sem ennyibe kerülne. Épp ezért kisebb nem lesz a haszon, mert adhatják a kint már olcsóbb ár ellenére is az eredetin. A már olcsóbb készletnél meg kitalálják, hogy tartják -e a régi árat, vagy engednek. Ha tartják, akkor bizony nő a haszon.
-
llaszlo
veterán
Miért lenne több a haszon? Addig amíg a régi készletet el nem adják, addig kisebb. Ha meg megjön az új, akkor ha csökkentik az árat, ugyanott vannak, mint előtte. Ha nem, akkor lesz nagyobb. De kénytelenek lesznek, mert máshol is csökkenteni fogják az árat.
-
törölt tag
-
loosht
senior tag
-
törölt tag
-
llaszlo
veterán
-
törölt tag
-
llaszlo
veterán
Aha, tehát a 33USD az sima szállítás. Már csak az a kérdésem, hogy vajon az ár fog-e még lejjebb menni? Mert, hogy kint lecsökkentették az OK, de az még nem biztos, hogy az itteni árakon is meglátszik.
-
törölt tag
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Ja,a magyar Xiaomi shopban is árat vágtak...

A hülyének is megéri,egy 72 ezres készülékért 150000-et fizetni,nem igaz?
Szerinted ők már lekövették az árváltozást??
Nem gondolod, hogy kell pár hét, mire itthon is olcsóbb lesz?skyline_r33
Erre, hogy hogy nem jön áfa? Honnét küldik? -
törölt tag
-
1697
tag
-
törölt tag
Hamarabb fog kifutni és befejeződni a gyártás. Ha megnézed a Lenovo P780-as se ment egy bizonyos ár alá.
Meg szerintem 20$ már nem mérvadó, ha valaki telefont vesz: Az cirka 4500 Ft, ezen ne múljon szerintem.
skyline_r33 Mi2S 240$ az inkább, és free shipping, oké, dobjunk rá egy áfát, akkor is best buy.
Nem mellesleg a Mi2S brutálisan gyors, rendkívül átgondolt.
Amit én linkeltem, arra nem jön áfa, kb ugyanott vagyunk. Mondjuk MI-2s (16 GB) speciel a hazai forrásnál is viszonylag tűrhető áron van. Valóban brutális gép lett. Akksija nem nagy szám, de ennyiért belefér.
-
Graphics
Jómunkásember
Azt várhatód hogy valaha ennyi lesz

Amikor a Hongmi megjelent akkor is 130$-al promozták! És amióta kint van most is csak 1-2 helyen van 160$-ért (220+-on nyitott ugye)
Szerintem a 16GB-osért ez a 330$-os ár is bomba ár!
Mi2S árzuhanását várom már nagyon 220$ alá
(a mérete nekem sokkal jobban passzol)Hamarabb fog kifutni és befejeződni a gyártás. Ha megnézed a Lenovo P780-as se ment egy bizonyos ár alá.
Meg szerintem 20$ már nem mérvadó, ha valaki telefont vesz: Az cirka 4500 Ft, ezen ne múljon szerintem.
skyline_r33 Mi2S 240$ az inkább, és free shipping, oké, dobjunk rá egy áfát, akkor is best buy.
Nem mellesleg a Mi2S brutálisan gyors, rendkívül átgondolt.
-
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten
-
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten

Amikor a Hongmi megjelent akkor is 130$-al promozták! És amióta kint van most is csak 1-2 helyen van 160$-ért (220+-on nyitott ugye)
(a mérete nekem sokkal jobban passzol)Az igazi best buy lenne annyiért.
Erős vas, és használható méret. 
-
Crytek
nagyúr

(a mérete nekem sokkal jobban passzol) -
DAVE_CH1
tag
Egyenlőre sehol nincsenek ezek az árak mint a cikkben. 16gb 270$ azonnal rendelős lesz!

-
batai15
félisten
akárhogy is nézem a xiaomi shopba 129k.. mondjuk így is sok .
-
wertigo1984
őstag
-
Cyberpunk
félisten
Jó ár.

-
Graphics
Jómunkásember
Csak a móka kedvéért írtam!

Az a 400$ alsó hangom már nagyon drága elég sok helyen már 360$ -ért átunnunk dobják.
Az már korrekt

Most ügyes voltál
. -
rajd
tag
-
carbapenem
tag
Jó volna tudni, honnan van a kép, (a proci a realisztikusabb leírásokban általában SD 8924 nem 8974),
A OnePlus One meg hol one még?, addigra remélhetőleg már lesz Mi3s -
Crytek
nagyúr
tegyük hozzá, hogy ez az ár a végfelhasználó közelébe se jut, ugyanis a Xiaomi mindig alacsony árral promózza a készülékeket...
Reklámnak jó, természetesen a készülék is jó, de kb nagyker ár.. Erre fixen lecsapnak a webshopok, és magasabb áron adják.
400$ alsóhangon a 16GB-os modell: 85 ezerről indul + ÁFA
@Crytek: Reptéren biztos nem fogják meg ezeket
... Max 1 vagy 2 db-ot esetleg ,amit át tudsz hozniCsak a móka kedvéért írtam!

Az a 400$ alsó hangom már nagyon drága elég sok helyen már 360$ -ért átunnunk dobják.
-
Graphics
Jómunkásember
tegyük hozzá, hogy ez az ár a végfelhasználó közelébe se jut, ugyanis a Xiaomi mindig alacsony árral promózza a készülékeket...
Reklámnak jó, természetesen a készülék is jó, de kb nagyker ár.. Erre fixen lecsapnak a webshopok, és magasabb áron adják.
400$ alsóhangon a 16GB-os modell: 85 ezerről indul + ÁFA
@Crytek: Reptéren biztos nem fogják meg ezeket
... Max 1 vagy 2 db-ot esetleg ,amit át tudsz hozni -
Crytek
nagyúr
Jó lenne ha valami Kínát választaná nyáron üdülési úti célnak és akkor jöhetne frankó nagy pakokkal haza!

-
banhammer
veterán
Jo lenne ha ide is jutna belole.
-
halkow
őstag
A mázlisták 60k
-
zdanee
őstag
Nocsak, közeledik az új zászlóshajó és a V6?

-
törölt tag
Bal felső sarokban tudod állítani a pénznemet.
Köszi! Droiddal próbáltam, de nem nyílt meg a lehetőség. Akkor valószínűleg böngészőbeállítás (vagy hiba) miatt.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Köszi a tippet! Azt nem értem, hogy a direct-eu opciónál miért dollárban vannak az árak. De mindegy, mert amire várok, az még egyik helyen sincs. Az eu -sban a Redmi Note -nál csak a specifikáció utal arra, hogy van egy másik verzió is. A másik linken már van "elite", de egyik sem WCDMA. Várás van.
Bal felső sarokban tudod állítani a pénznemet.
-
Crytek
nagyúr
Olyan oldal nem létezik telefonos verzioban mint az (csak mondok egy példát) argep.hu?
Tehát beírom mondjuk hogy Mi3 és kilistázza a boltokat ár szerint?Mert amennyi bolt van ember megörül meg van amelyikbe beragadtak az árak és 500$ meg ilyenekért adják ezeket.
Meg elég nagy a szórás a boltok között sokszor 40-50$ is lehet vagy több

-
Silentfrog
veterán
Ezért virágzik az,hogy bizonyos emberek bevállalnak minden ügyintézést,esetleges garanciális ügyintézést is,
a 60 ezres árhoz rávágnak +10 ezret és mindenki boldog. Boldog a vevő,hogy nem neki kell intézni semmit,boldog az aki elintézi hisz pénz csurog neki és boldog a gyártó is.
A Magyar állam meg max postaköltséget számolhatja el itt haszonnak.
Kíváncsi vagyok ezt mikor veszik észre és lép a tö@&@re a NAV.
-
törölt tag
Xiaomi EU Warehouse DHL 2 nap Bár ha innen rendeled, akkor DHL felárral, mindennel több, mintha Kínából vámmal.

Köszi a tippet! Azt nem értem, hogy a direct-eu opciónál miért dollárban vannak az árak. De mindegy, mert amire várok, az még egyik helyen sincs. Az eu -sban a Redmi Note -nál csak a specifikáció utal arra, hogy van egy másik verzió is. A másik linken már van "elite", de egyik sem WCDMA. Várás van.
-
vicze
félisten
Magyar forgalomba hozzák teljesen legálisan, így nekik a készülék kb. 110-120 között van mindennel együtt, a többi a haszon.
-
Crytek
nagyúr
64GB-osat nem igen látok sehol ilyen áron.
A 16Gb-os is legolcsóbban 340dolcsi amit találtam!Sajnos ez a EU warehouse is ki van találva a drága szállításával

-
MuzikJunkie
aktív tag

-
törölt tag
-
oszi666
őstag
Jonnek fel a kinaiak mint a talajviz
-
Kasya
nagyúr
Milyen elvont ember vallal be egy ilyet 150-ert, mikor annyi mas jobb alternativa van ezen az aron. Akar ceges, akar nem.
-
törölt tag
Ahh sooo! Akkor ez lenne az új Elektro-Lakatos.
-
ak76
senior tag
Te eztet' nem értheted (meg én sem) azé' adják több mint kétszer annyiért,mert hát support,meg magyarul van,meg ők intézik helyetted a...izé...mit is?
Csak a kilencvenes évek elejéről jól ismert Balatoni Magyar Virtus,
Welcome To Lehuzlakistan. -
gtamate2
veterán
13mp sony camer?
Legalább ne írták volna el, amúgy is elég nehéz egy ilyen "design" alapján komolyan venni. -
törölt tag
Attól még vicc, hogy a 64 GB-os verzióért ennyit elkérnek. Cserébe ők küldik ki Kínába, ha gariztatni kell. Ennyi a plusz szolgáltatás.
-
tothmaxy182
őstag

Ezt mégis hogy??? Van erre normális magyarázat?
(#7) Smithy87: Valahogy meg kéne bugáznod, hogy 60-ért vedd a telefont, de a számlát a magyar 150ezres árról kapd...
Lenne egy faxa telód, és még keresnél is rajta... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag

Tuti benéztél valamit. Az csak valami kódszám lehet, nem az ára.
Ennyire nem lehetnek éhesek. Az lenne a király, ha a Xiaomi -nak is lenne egy EU -s raktárbázisa, mint a Zopo -nak. Lenne rajta egy Belga vám +az ottani járulék és csókolom. DHL -el pár nap alatt itt lenne legálisan. -
erkxt
tag
Valaki linkelhetne egy helyet ahonnan ingyen postával meg lehet ennyiért venni a Mi3-mat
azonna eladom az sp-t 
-
Smithy87
senior tag
-
törölt tag
-
plejik
addikt
-
ak76
senior tag

-
MuzikJunkie
aktív tag
Hivatalos oldalon nem lett olcsóbb... mármint nekünk.

No nem mintha 339 dollárért nem lenne így is best buy Snapdragon 800-zal.
-
törölt tag
Ez az árvágás a minimum, amit OnePlus One érkezése miatt meg kellett lépnie a Xiaomi-nak.
-
törölt tag
Bizony felvehetné a versenyt, bár én a Note -ot várom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Computex 2026: szedd szét, javítsd, fejleszd!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512/12GB független
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Duel 2 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB natúr titán színben, 88%-os aksi, + Quadlock tok + kijelzővédő
- Eladó iPhone 16 fekete, szép állapotban
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 27% - AMD GAMING PC! Ryzen 9 7900 / RX 7900 XTX / 32GB DDR5 / 2TB SSD / X670 / 100w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! Akció! Asus Tuf Gaming F15 Gamer Notebook! I5 12500 / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Hátha lenne még jelentkező.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

Legalább ne írták volna el, amúgy is elég nehéz egy ilyen "design" alapján komolyan venni.