Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz #32839680 #2255 üzenetére
Én is tegnap néztem, azt hittem csak a beta-ban nem volt, de utánaolvastam és sajnos Pixeleken van csak.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
tamas.nemeth
csendes tag
Valakinek érkezett már OTA?
-
Draken
őstag
válasz #32839680 #2261 üzenetére
a play-en elérhető rootless pixel launcher ugyanaz, mint amit apkmirrorrol lehet leszedni?
-
ptgmaster
tag
Jött egy frissítés a telefon appra, de a sötét mód ismét kimaradt.
Ami ami, az az!
-
BB0401
aktív tag
Sziasztok ! Hogy kell állítani, hogy mutassa az akut használó appokat ? Mintha a dev. optionsban kéne...
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Croft-21
őstag
Tudom, hogy most mindenki el van foglalva a Pie frissítéssel, csak szeretném megkérdezni, hogy az vajon miért van, ha csinálok a telefonnal egy printscreent, akkor azt csak tök szar minőségben tudom elküldeni pl Messengeren?
-
ShadowX
őstag
-
Drughi
addikt
válasz vittgen #2279 üzenetére
Kénytelen vagyok használni, mert van olyan ismerősöm, aki nem használ más platformot.
Pont emiatt kell a viber és a whatsapp is.Pedig alapból annak a híve vagyok, hogy egy célra egy app.
1 időjárás, 1 email, 1 böngésző stb...Sose halmoztam az appokat feleslegesen
szerk: És még az imesseg-et is használom másik telefonon, mert külföldön az az etalon...
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
én a Vibert kerülöm képküldés esetén, legalábbis ha az kell, hogy teljes felbontásban menjen át. nem emlékszem, hogy kerestem a beállítást és nem volt/nem találtam, vagy nem is kerestem, mindenesetre mail, oszt jóvan.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
harry3
őstag
Másnak szoktak eltűnni a szoftveres gombok? Már a második alkalmazás, ahol eltűnnek. Ilyenkor csak egy fekete sáv van, de maguk a gombok működnek. Csak az alkalmazás újra telepítése után javul meg.
-
( V )
veterán
No végül még a Huawei View 10 is leköröz minket? [link]
#firstworldproblems
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
harry3
őstag
Microsoft Edge és a Fitbit.
Amúgy a frissítéseket nézve örüljünk, hogy a 7P-t előnyben részesítik. Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a többi AO-os telefon mikor kapja meg. Az AO gyorsabb frissítéseket ígér, de azért nézve mondjuk a Sony-t, aki novemberre ígéri a frissítést... nekem így már nem olyan "faster". Igazából én ezt a AO-t is kicsit másképp képzeltem el.
-
( V )
veterán
válasz Eversmann #2294 üzenetére
kb
persze nyilván inkább csak szurkálódás, hogy mégiscsak android one telefonról van szó, de ezzel együtt is azért örömmel látni hogy a treble supportnak köszönhetően már nem kell a többi gyártó használóinak sem több hónapot (esetleg éveket) várni.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Intel fan11
őstag
Nokia 7 plus tulajoktól érdeklődnék. Mennyire vannak megelégedve a telefonnal? Ilyet szeretnék venni! Mennyire gyors és stabil a teló? Mennyire megbízható? Samsungba melyiknek felel meg a tudása?
Battletag: hojszi#2983
-
nicu71
addikt
Na én se birtam tovább,most volt időm egy kis kísérletezésre,feltettem az Sd kártyás recovery módszerrel a pitét.Minden oké pillanatok alatt megvolt ,egyedül a fix keresősáv idegesit.Nyomtam HR-t is ,már a gyors beállitás ,belakás alatt is nyilvánvaló a jobb akkukezelés ,remélem tényleg igy lesz.
intel fan 11
Itt nem nagyon vannak elégedetlen tulajok,én a magam részéről nyugodtan ajánlom megvételre a telefont,olyan mint a kezes bárány.Egyszerű ,gyors, baráti[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Dumi86
senior tag
Tudom 7-es Fórum ez,de valakinek nincs infója 6-os illetve 5 szériára(5.1 és 6.1re is gondolok) mikor jön a 9-es android? Nekem sima 5 van.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest