Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eversmann
aktív tag
Egy érdekes jelenség nálam. Nem 7 Plus specifikus. Már a N6-nál is jelentkezett, szerintem android betegség (Oreo) Egyedi csengőhangot akarok megadni, és mindig "leáll az alkalmazás", és csak akkor jön elő a beállítás, ha törlöm a fájlt. Bezzeg, ha a belső társhelyre teszem, ott nincs ilyen probléma
[ Szerkesztve ]
Life is better with a Titan
-
atosan
veterán
-
Inclitus_pv
tag
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
-
nicu71
addikt
válasz Inclitus_pv #1354 üzenetére
most már teljesen meg vagyok győzve hogy nekem KELLL.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
( V )
veterán
válasz chipesz #1349 üzenetére
Attól még örvendetes hogy ilyen jól tartja a biztonsági frissítések ütemét is és nemsokára a P is itt lesz
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Bagoly01
senior tag
Nekem is egyre jobban tetszik ez a telefon. Xiaomi A2-őn, és most már a 7 plus-on is gondolkodom. 96 ezer környékén láttam a Partnero oldalán 7 plus-t nem tudom érdemes onnan rendelni. Néztem a GSM aréna kamera összehaonlítást, ott mintha jobb lenne a 7 plus.
[ Szerkesztve ]
-
-
Draken
őstag
Lassan én is csatlakozom hozzátok egy Nexus 6P után. Gondoltam rá, hogy megvárom a frissített verziót, de mire az nálunk elérhető lesz/megjelenik.. év vége-köv. év eleje.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na jó ez a telefon nem szeret.
Az előző telómat sose ejtettem le stb... ezt meg tegnap leejtettem, a védőüveg összetört. Kicseréltettem, ma meg megint leejtettem de kis tócsába.
Az üveg alatt van egy kis víz, meg megtört a széle megint az új üvegnek, illetve a keret jobb széle is megsérült. Nagyon örülök neki.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
batai15
félisten
Helló, Google camera gyárilag fut, vagy garancia vesztes nélkül megoldható?
-
chipesz
őstag
Most Android 9 Beta-n vagyok, amíg 8.1-en voltam, felváltva használtam a kettőt. Lehetett vele jobb képeket lőni, a kétszeres optikai zoom nem volt benne ha jól rémlik, így azt a gyári kamerával használtam.
(#1373) Draken: Playből nem telepíthető, úgy tudom csak Pixelekre van. Ha a többi alkalmazás alatt a Google appokat érted, azok telepíthetők, gyárilag is rajta van elég sok (Calendar, Google, Photos, Chrome, Lens stb.).
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
atosan
veterán
válasz Wiz Khalifa #1368 üzenetére
Szerencsére még nem jártam így, de több helyen olvastam, hogy rizsbe kell tenni, felszívja a nedvességet.
Draken Portolt google kamera megy, normál apk telepítés.
Innen lehet csemegézni.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Eversmann
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #1356 üzenetére
Jah, igen. Elfelejtettem írni, Ringtones mappába tettem a belső tárhelyen, és úgy megy.
Life is better with a Titan
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem kell rizsbe tenni mert nem olyan tócsa volt. Kocsimosás közbe kicsúszott a zsebemből és belecsappant a habos vízbe. Szerencsére annyi habból állt hogy felfogta az esés nagy részét és olyan vékony víz volt hogy a telefon épp hogy érte. Szóval csak az üveg alatt van egy kis foltba. Az meg majd kimegy alóla a nagy melegben.
Smoke some weed nigga!
-
atosan
veterán
válasz Wiz Khalifa #1377 üzenetére
Ahogy még fentebb írtad, lehet hogy a telefon nem szeret, de Fortuna keze is benne van ezek szerint.
Maine coon
-
ZolkoW
őstag
arra gondoltam, legyen ez az amatőr kérdések órája. az adb-hez fastboot mód kell? és kell hozzá nyitott bootloader? ha azt mondja az adb shell parancsra,hogy closed, az azt jelenti, hogy zárva a bootloader,és azért nem tud csatlakozni?
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
chipesz
őstag
Nem kell hozzá semmi. Én az xda-s Gesture Navigation appot próbáltam ki, ahhoz kellett adb, simán leszedtem gépre a drivereket, engedélyeztem az USB debuggingot, összekötöttem mtp módban a telefont a géppel és működtek a parancsok. Mások a navigációs gombok sorrendjét cserélik adb paranccsal, bootloader Nokia 7 Plus-on nem nyitható, tehát az egyébként sem lehet probléma.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
DJosef
őstag
Üdv!
Jelenleg egy iphone 7-et használok amivel nincs is semmi bajom. Viszont nagyon tetszik a 7plus és a 8 Sirocco is. Egyedül az Android amitől kicsit tartok. Az iPhone-ba az iOS ami marasztal. Szóval tartalom vagy forma a dilemmám. ☺️Forget about it
-
Wiz Khalifa
veterán
Szia!
Én egy iPhone 8-at cseréltem le erre a készülékre. Nem bántam meg mert középkategóriás telefon létére penge. Igaz egyszer-egyszer vannak furcsaságok (megakad egy picit stb...) de ez iOS-en is jelen volt már az utóbbi félévben.
Sok dolgot amit megszoktam iOS-en itt furcsállom hogy nem úgy van de mindenre van alternatíva. Kamerában (főleg videózásban) az iPhone pengébb volt. Viszont a két készülék kategóriája is más és az iPhone egy 100-assal többe is kerül.
Összegezve nem bántam meg, régen is tesztelgettem Androidot de most ez megfogott hogy teljesen mókolás mentes és végre jól fut. Mert iPhone 5s után mikor egy Galaxy S7-et vettem azt pl kinyírtam egy hét alatt. Lassú volt, hülyeségeket csinált az Android stb... de ez nem. Mostanság sok apró hülyeség volt/van iOS-en ami sajnos szerintem egyre több lesz. Így kijelenthetem hogy ha nyitott vagy egy új rendszerre akkor tetszeni fog teljes mértékben.
Fotót amúgy szépet csinál ha jól beállítgatja az ember az appot, de a videózás az nagyon tré szerintem.
Ennyit tudok hirtelen. De ha bármi van kérdezz és ha tudok válaszolok.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
DJosef
őstag
válasz Wiz Khalifa #1386 üzenetére
Videót ritkán csinálok, fényképet gyakrabban. Fórum, Zene, és telefonálás a három fő csapás irány. Játszani szinte soha nem szoktam. A naptár alkalmazást használom családi megosztásban iOS-en de erre működő alternatíva a Google naptár. Minden más meg van androidon is.
Forget about it
-
psg5
veterán
Bár iphone om sosem volt, de tobb mnt egy eve hasznalok Ipad 9.7 (2017) et.
Ilyen minosegu, sebessegu megbizhatosagu tabla ilyen aron sem droidban sem winesben nem volt es nem is bantam meg, de nekem nagyon hianyzik tobb minden funkcio ios-ben ami a droidos telefonomon megvan. Imadom a padet de ha azt mondanak hogy athuzzak droidra de a vas marad, nem gondolkoznék. Hozzateve hogy funkcio szerint nagyon masra hasznalom Ipadet mint a telefont.Szoval en meg ios tol tartottam. Igazabol mindegyiknek megvan a maga elonye hatranya deszerintem droidon mindent megtalalsz sot szerintem tobb funkciot is mint ios en. Forditva nekem tobb bosszusagom akadt, igaz megszoktam ios - ben levo szamomra korulmenyesebb funkciokat de padnél boven karpotol a vas a minoseg.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Nekem a mostani LG V10 elott volt Nokia Lumia 735. Bar alsobb kategoria, de minosegben kepben teljesen jo volt. Amiert en nem nosztalgia miatt jonnék 7pluszra ( tudom te nyilvan a joval regebbi nokiakra gondolsz, nekem olyan nem volt) na az a windows op rendszer. Az elejen szuper volt a vegen fos. Ugyhogy nekem meg pont nincs Nokiaval jo elmenyem, de azert sok minden valtozott Lumiak ota.
Ja es Iphone ok nem olyan nagyok. 7+ viszont nem kicsi ezt vedd figyelembe. Nekem pont jo a meret V10 sem egy pici darab es ez jott be. Nehezen tudnek most mar kisebbel mit kezdeni. Csak mondom mert tudom 4.7 vagy 5" utan nagy tud lenni egy ekkora. S még autostarto sem mindegy milyen van
F.K.T.
-
psg5
veterán
F.K.T.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #1394 üzenetére
Főleg hogy már a gyártónak alig kell valamit hozzá csinálni
-
psg5
veterán
-
stingy2
senior tag
Megjött az IMAK üvegfólia. [link]
Tökéletesen illeszkedik, ezt érdemes megrendelni.(eddig Hatoly 5D volt rajta, nem ajánlom senkinek...)INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest