Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
üdv
érdeklődnék hogy van-e ennél a telónál dupla koppos ébresztés,illetve a képernyő a home gomb hosszan nyomásával ki lehet-e kapcsolni ?
-
chipesz
őstag
válasz chipesz #1255 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de lehet hogy megvan a megoldás. most legalábbis mentem pár métert és számlálta.
Nem tudom van-e kevésbé körülményes beállítás, de ezt csináltam:Settings > Battery > 3 pötty - Battery usage > Samsung Health > Battery optimization > (Itt újra megjelenik egy app lista, elég bugyuta szerintem, ha konkrétan ezt választottam ki) Lenyíló menü All apps > Samsung Health > Don't optimize.Igen, van gyorsabb: Settings > Keresőbe Battery optimization és a fent leírt mód.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
DNG mentésére továbbra sincs lehetőség? Foglalkozott valaki ezzel a témával?
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Használ valaki gmail.hu-s e-mail címet? Megpróbáltam az alapból telepített Gmail-ba belépni ilyen címmel és nem sikerült. Tud erre valaki valamilyen megoldást? -
chipesz
őstag
válasz Chris0321 #1259 üzenetére
Szia!
A gmail.hu-nak nincs köze a gmail.com-hoz, így ne gmail fiókként próbáld meg hozzáadni, hanem az Other (Egyéb) fióktípust válaszd ki, így sem megy? Én egyébként nem a gmail appot használom, hanem az Outlook-ot, nekem az jobban bejön.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
vittgen
senior tag
válasz Wiz Khalifa #1262 üzenetére
Így vetted ki a dobozból???
-
atosan
veterán
válasz Wiz Khalifa #1264 üzenetére
Ha solgáltatói, akkor 3 napon belül kötelesek cserélni szó nélkül.
Maine coon
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem szolgáltatói de nem is érdekel a dolog. Már megszoktam.
Eddig minden telefonom ami nem iPhone volt az már a dobozból kivéve fura volt. Inkább ennyike kis szépséghibája legyen a tok úgy is takarja majd mint hogy a kijelzővibráció vagy esetleg valami más.
Smoke some weed nigga!
-
psg5
veterán
Ez nem igaz.
151/2003 Korm.rendelet:
7. §12 Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.Vagyis csak ha minőségi hibája van és akkor is csak akkor ha az miatt nem lehet használni...
Ja és semmi köze ahhoz hol vette.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
vittgen
senior tag
Megérkezett a Wish-ről rendelt 600 forintos kijelzővédőlap!
Se nem fólia,se nem üveg!
Tökéletesen passzol! A szilikontok fölé alig emelkedik és nincs kilógása egyik oldalról sem!
Könnyű volt feltenni...
Kíváncsi leszek meddig bírja...[ Szerkesztve ]
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
A Nokia 7 Plusban hol találom a "telefon-kezelőt"? Gondolok itt arra, ahol be tudom zárni a háttérben futó alkalmazásokat, ki tudom a memóriából törölni a felesleges fájlokat és egyéb szemetet.
A Huawei / Honor telefonokon belül erre van gyári app, telefongyorsításra, tárhelytisztításra és energiakezelésre.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
nagyúr
-
Szabcsizz
őstag
válasz DroiDMester #1278 üzenetére
Plusz egy.
Nem szabad ezeket a szemeteket használni. Az Android már elért arra a szintre, hogy ne legyen szükség ilyenekre. Nem véletlen az, hogy az Oreoval kivették a cache fájlok törlésének lehetőségét is. -
vittgen
senior tag
DroiDMester,Szabcsizz...
Öööö...teljesen igazatok van!
Szerintem én is csak megszokásból tettem rá... valószínű nem is kellene!
Ma már az Android ezen appok nélkül is képes kordában tartani a szemetet!![ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz #32839680 #1282 üzenetére
És még nem is csináltam semmit csak bekapcsoltam, feltettem az appokat amiket használnék.
Mondjuk első indításkor leszedett 411mb frissítést és utána meg egy 89mb-ost.
Amúgy akkor van gáz ha a telefonra teszek bármilyen zenét amit szeretnék használni csengőhangnak. És amint rámegyek a +-ra hogy kiválasszam akkor össze szakad az egész. És onnantól kezdve bármikor a gyári csengőhangokba is be akarnék menni egyből összeszakad. Ha kitörlöm a zenéket helyre áll. Amint vissza teszem akkor megint a + után ugyan ez a macera kezdődik.
Smoke some weed nigga!
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #1283 üzenetére
és milyen zenéket másolsz fel a telóra? milyen formátumban vannak stb....
-
Wiz Khalifa
veterán
-
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Tegnap ên is beléptem a klubba. Nexus 5 X-et váltott.
Egyenlőre mêg ismerkedünk. Tetszik. 😁Kérdésem: a Google camera hogy vált be? Tényleg jobb? Valamilyen, talán cseh oldal volt itt belinkelve. Ez biztonságos? Érdemes használni?
MM-ben vettem. A gar papír pecsételésnél mondta a srác, hogy az 1 év gari adott, a +1-re a Nokia oldalán kell regisztrálni. Próbáltam megadni az imei számot, de túl hosszú volt. Ha 1 számjegyet visszatöröltem, akkor aktív lett a lemérdezô gomb, de nyílván így nem fogadta el a számsort.
Mit tudtok erfôl?
-
atosan
veterán
válasz Wiz Khalifa #1281 üzenetére
Hát ezt sajnálattal hallom. Nekem is az elsők közt van a saját csengőhang beállítás, de nem találkoztam ilyennel.
Maine coon
-
vittgen
senior tag
válasz Wiz Khalifa #1283 üzenetére
Ott valami hardver hiba lesz....
Amikor megvettem az elsők között volt,hogy saját csengőhangot állítsak be!
Problémamentesen működik azóta is.... -
Wiz Khalifa
veterán
Érdekes hogy ismerős csengőhangját este ahogy átküldte BT-n, be tudtam állítani. Viszont ami nekem van 2 zene azon így kiakad. A fájl nem sérült mert más telefon be tudja állítani stb... Szóval a bibi előttem van csak nem tudom miért.
Mind1, átkonvertálom stb... hátha jó lesz. Vagy esetleg a hossza lehet a gond? Mert az enyémnek 20-30mp a hossza míg ismerősének rendes szám volt.
Smoke some weed nigga!
-
atosan
veterán
válasz Wiz Khalifa #1289 üzenetére
Szerintem az sem lehet gond, igaz nekem is teljes szám van beállítva. Próbáld meg ugyan abból a zenéből a teljeset beállítani.
Maine coon
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #1291 üzenetére
kódold át 320.kbit CBR formátumba és jónak kell lennie! Valószínű valami buzi formátumba van, ahogyan már korábban kérdeztem de nem válaszoltál rá csak annyit hogy MP3 de ebből létezik kismillió formátum!
a fájl hossza lényegtelen, lehet 1.másodperc is de lehet 1.óra is ez nem okoz gondot a telónak.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz DroiDMester #1292 üzenetére
Nevetni fogsz de már megy. Reggel leszedett egy 90-100mb körüli frissítést a teló és azóta megy a dolog.
Smoke some weed nigga!
-
addikt
Hi
A navigációs gombok eltüntethetők vagy mindig látszanak?iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Akinek van osszehasonlitasi alapja es/vagy hasznalta mar napfenyben: mennyire lathato eros napfenynel kijelzo, mennyire jo ugy a fenyereje?
BT kihangosítót kocsiban hasznal valki? Gordulekenyen mukodik?
Ja es gesztusvezerles elerheto? Jol olvastam hogy nem? ( nem hianyozna csak kerdem)
Es a led hianyat a display-on lehet potolni es azon el lehet erni hgy allando legyen a kijelzes?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
atosan
veterán
Szia,
Fényerő nem rossz, nekem napsütésben is renben van. Sokkal jobb mint a Huawei Mate 10 lite-on, nem roszabb mint a Galaxy A8 2018-on. (Ezekhez tudom viszonyítani)
BT-t csak a Mi band 2-vel használom, hiba nélkül.
Gesztusvezérlés Oreón nincs. Android P-n így alakult eddig: DP2-őn csak az volt, DP3-on nem volt, DP4-en ki-be kapcsolható.
AOD nálam megfelel led pótlásának. Oreón ha felemeled akkor villan, vagy ha jön értesítés. Android P-n fene tudja hogy lesz. Előző betán be lehetett kapcsolni állandóra, mostanin megint csak a fentebb említett módszerrel működik.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
psg5
veterán
Köszi!
Ezek kb rendben vannak.
Valahol olvastam, hogy a réznél vághat a széle. Ez megállhatja a helyét?(#1298) atosan: nem a duplakoppra értettem (mondjak az jó hogy van az mindig is tetszett) hanem mint ipad-en nem a visszanyíl meg a home gomb működik, hanem ujjmozdulatokkal előhívhatóak ezek a funkciók.
(#1300) atosan: Ok, ez megnyugtató
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest