- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
psg5
veterán
válasz DroiDMester #1301 üzenetére
Persze-persze tudom csak olvastam egy kritikát róla, hogy kézbe véve csúsztatva vág a széle és furának tartottam, hogy de hogy.
RN5: Nem jött be a miui (de valszeg megtudnám szokni azért) és valahogy a képek melyeket készített sem győzött meg gyakorlatban főleg Nokia tesztképeihez képest (igaz azokat csak így neten keresztül láttam még) gondoltam hozzádobok még és keresek más alternatívát és egynlőre N7P ami szóba jöhet (hozzátéve még várok kicsit hogy flottámnál megjelenik-e végre ígéret van rá hisz akkor azért árban még jobb lesz
F.K.T.
-
nagyúr
-
psg5
veterán
válasz Chris0321 #1304 üzenetére
Igen emlékszem, de valahogy mégsem volt annyira meggyőző (mármint nem amit leírtál, hanem maga a telefon)
Azért mondom, hogy valszeg megszoknám a miui-t, tehát inkább akkor úgy mondom az összhatás nem volt annyira meggyőző.
Egyébként ki tudja lehet Xiaominál is kikötök azért egyszer. De RN5 topikjába nehéz beírni nem rommolásos kérdést, hogy választ is kapjon rá valaki és ez nem negatív kritika csak úgy mondom[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
ShadowX
őstag
Valaki aki a legkisebb P preview-n van és használt korábban hívásrögzítő appot tudna nyilatkozni, hogy még mindig nem működik?
-
addikt
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Lehet már a készülékre külső romokat tenni? Twrp-t backup/restore lehetséges?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szabi__memo #1313 üzenetére
Hogy lehetne? mikor senki nem tudja kinyitni a Bootloadert!
-
djculture
félisten
válasz DroiDMester #1314 üzenetére
Szerencsére, másképpen már szétbarmolták volna és menne a sírás hogy semmi se jó szar a telefon.
-
nagyúr
-
psg5
veterán
válasz DroiDMester #1317 üzenetére
Lehet rosszul ertem de kollega lehet arra is gondolt hogy pl pont a redmi note 5 topikjaban is mas nincs csak roommolas es nem egyesetben azt olvasni hogy melyik rom mennyire nem jo vagy mennyire lassit laggol nem indul stb. Ez olyan mely viz már hogy egy atlagfelhasznalot elriaszt a telefontol, hiaba mondod hogy de jo telefon. Nos ilyen ertelemben szerintem is szetbarmolhatjak. Fenntartom a jogot hogy rosszul ertettem kollegat.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
nicu71
addikt
srácok,ha be van üzemelve az ujjlenyomatolvasó,akkor hogy lehet felébreszteni dupla koppal a kijelzőt?tervezek egy ilyen telót beszerezni de a munkám miatt fontos hogy a a kijelzőt pillanat alatt az asztalon fekve fel lehessen éleszteni/viszont a biztonsághoz is ragaszkodnék
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Chris0321
addikt
-
vittgen
senior tag
Azt mondja már meg nekem valaki,hogy a ROOT-olásra,ROM cserélésre,Flash-elésre miért van szükség egy új,jól működő telónál??
Csak a kísérletezés??
Vagy a teljes rendszergazda jogok miatt??
Mi a f@sznak kell belenyúlni egy tökéletesen működő rendszerbe??
Aztán meg jön a sírás,hogy nem jó a telefon.... -
Szabcsizz
őstag
válasz vittgen #1322 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy mindenkinek mások az igényei! Különben meg, aki magától megoldja a TWRP/ROM telepítést, bootloader nyitást, az valószínűleg már van annyira jártas, hogy nem fog elcseszni semmit. Általában azok baszkurálnak el valamit, akik nulla tudással nekiállnak, esetleg a kezdők.
-
psg5
veterán
válasz DroiDMester #1301 üzenetére
Nos most üzentek flottámtól, hogy biztos nem teszik bele a Nokia 7 Plust...áááá már a kezembe éreztem, viszont így hogy nem 85k ban kell gondolkodnom akár újra szóba jön a visszaküldött Note 5 is mondtam én, hogy lehet mégis lesz egyszer Xiaomi...
Az a baj, hogy gsmotthonnál jó áron van Nokia annyi még beleférne rádobni, de az már gyanúsan occsó...[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Wiz Khalifa
veterán
Hm. A bing mai napi háttere majdnem olyan mint a gyári háttérkép a Nokia 7 Plus-on.
Nokia 7 Plus Wallpaper vs Bing Wallpaper.
Tudom különböző de hasonlít.
Smoke some weed nigga!
-
khalox
őstag
válasz vittgen #1322 üzenetére
Egy jól működő telónál nincs ok erre, nyilván.
A gyári szoftver cseréjére akkor van szükség, amikor a gyártó már nem támogatja a készüléket és nem ad ki hozzá frissítést - pl. kijött az Android P - így feltelepíthető olyan telefonra is, ahol az utolsó támogatott verzió mondjuk még csak nem is a 8-as, hanem a 7-es. És akkor örül a paraszt, hogy szép új rendszere van.
Örül a gyártó, mert minimális hozzáadott érték mellett is viszik a cuccát, örül a júzer, mert nem unatkozik .Mindössze csak annyit kell tennie a "gyártónak", hogy kinyitja a bootloadert, és a többit rábízza a lelkes amatőrökre - hadd kísérletezze ki ingyé helyettük, mi hogyan működik.
Közben meg végig megy a sírás, hogy ez nem jó, az nem jó (ld. A1 topic). Én biztos nem fizetnék százezreket, hogy béta teszter legyek (déjà vu, egyszer már a Wayteq tabletek kapcsán is írtam ilyet évekkel ezelőtt).
A másik, amitől falra mászom, amikor azt írja, hogyaszondja' neki a stock droid "unalmas"... hát fákklya, ha valami műxik, akkor mi a francé' elrontani. Meg amúgy is mi a tök legyen már izgalmas egy telefon operációs rendszerén. Működjön ahogy kell, oszt' jónapot, A többit bízzuk az időmilliomosokra,
-
fil
őstag
Nézegetem ezt a telót, mint lehetséges utódját a mostaninak.
A témaindítóban azt olvasom ,hogy
"...A hátlapra tett ujjlenyomat-olvasó gyors és pontos, de csak feloldásra használhatjuk..."
Ezt hogy értsem? Mi másra való? Az appok pl. banki appok nem talán használhatják?[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz Wiz Khalifa #1332 üzenetére
Beállítások/Rendszer/Gesztusok és ott megtalálod a többi gesztus között.
-
fil
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Megnyugodtam
-
tamas.nemeth
csendes tag
Ma kijött az augusztusi patch. Az egész telefon gyorsabbnak tűnik, főleg a multitasking képernyő
-
ZsyfKo
senior tag
Hali. Vettem egy 64Gb-os kártyát és ez komoly hogy csak fat32es formátumot képes kezelni? Tud valaki valamit róla hogy lesz e legalább exfat kezelés? Komolyan 256gb-ig bővíthető, ki a t.köm formázza fat32re?
OnePlus 8T
-
nagyúr
-
ZsyfKo
senior tag
válasz DroiDMester #1339 üzenetére
Nincs korlátlan netem így streameket szoktam lementeni.
OnePlus 8T
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz DroiDMester #1339 üzenetére
Na ez fasza infó... Így akkor nem is veszek SD kártyát. Minek? Filmeket tároltam volna rajta. Amiből a legkisebb is 5GB...
Smoke some weed nigga!
-
nagyúr
-
Croft-21
őstag
Ma a telefon felkínálta, hogy ha otthon vagyok, akkor nem zár le, feloldva marad. Így nem kell mindig ujjlenyomatozni, csak felhúzni a képernyőt. Na ez működött is kb 2 óráig
Most újból kéri a pin kódot/ujjlenyomatot... -
mirci18
addikt
Volt már róla szó hogy ki milyen üvegfóliát vett a telefonra.
De eddig ahogy olvastam vegyesek a tapasztalatok.
Ti melyik tipust ajánljátok a legjobban?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
( V )
veterán
Megjött az Augusztusi update
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest