Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szifi
csendes tag
Sziasztok. A vissza gomb átrakásával a jobb szélre próbálkozott már valaki pie alatt? Uazzal a móddal megy, mint oreo alatt (parancssor)?
-
Croft-21
őstag
Nektek mennyi idő volt a pitére frissíteni? Nekem meglepően hamar, kb 5 perc alatt meg lett. (Olvastam, hogy valakinek másfél óra volt.) Viszont az újraindításnál egy pillanatra felvillant az értesítéseknél, hogy nem sikerült a rendszerfrissítés, koppintson ide a részletekért... és mire oda koppintottam volna, eltűnt. Gyorsan megnéztem a Rendszernél mit ír, android verziója: 9 Tehát akkor elvileg minden rendben.
-
harry3
őstag
válasz Croft-21 #2760 üzenetére
Az automatikus frissítés engedélyezve van a fejlesztői beállításokban? Ha igen, akkor lehetséges, mert a Nokia 7P támogatja a seamless updatet. Ennek pont az a lényege, hogy a háttérben letölti a frissítést, telepíti, majd amikor te úgy gondolod, hogy újraindítod a telefont, akkor már a frissített rendszer indul el.
-
bonyem
újonc
Sziasztok,
nekem is le van töltve a Pie, már csak az újraindítás hiányzik a telepítés befejezéséhez.
Tudok még valamit tenni, hogy maradjon a régi, jól bevált 8.1? Természetesen azon kívül, hogy nem indítom újra (ami előbb-utóbb elengedhetetlen). -
Wiz Khalifa
veterán
Reggeli agyfasz is meg volt.
Ébresztőt kikapcsoltam. Letettem a telót az asztalra. 2 perc múlva nyúlok érte, ujjlenyomatolvasó vagy 4x rezzent hogy feloldva de mégse. Kérte a Pin kódot. Beadom neki erre a kijelző kikapcsolt és ennyi. Megpusztult a teló. 10 perc után tért magához a nyomorékja. Még jó hogy direkt korábban keltem fel az új munkahely miatt. De földhöz tudtam volna vágni...
Elősször a recovery sem jött be. Azt írta nincs a készüléken se szoftver se recovery üzemmód...
Smoke some weed nigga!
-
vittgen
senior tag
válasz Wiz Khalifa #2771 üzenetére
Szerintem te kifogtad a HMD Global egyetlen,gyárilag szar telefonját!
-
MODERÁTOR
-
-Skylake-
addikt
válasz vittgen #2772 üzenetére
Nekem 3 napja volt egy ilyen, hogy rezgett a feloldasra meg minden, de egyaltalan nem volt kep. Addig nyomkodtam meg sikerult valahogy ujraindulnia, ugyhogy ez nem egyeni hiba lesz. Szivesen falhozbasztam volna amugy.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
pikszel
addikt
Pont egy korábbi kérdésekm irányult effelé, hogy van-e olyan tulajdonsága ennek a "telefonnak", miszerint földhöz kellene vágni. Erősen gondolkodóba estem, hogy kell-e ez nekem. Egyetlen telefonom volt, ami erre késztetett, egy LG GT540, de az mindig túlélte, sőt még most is elindul, de minek. Ez a cucc ezt tuti nem élné túl.
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
-Skylake-
addikt
válasz pikszel #2775 üzenetére
Osszessegeben nem rossz keszulek, igazabol szerintem nyugodtan szamitasba veheted ha fedi az igenyeidet. En ma mar nem ezt vennem, de nekem szoftveres es nem hardwares problemam van vele.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
válasz juve600 #2777 üzenetére
Az, hogy en kicsit mashogy ertelmezem a "choose android one for a pure android experience" mondatot mint ahogy azt a nokia ertelmezi. Amikor en alltam valasztas elott akkor vagy ez vagy samu a8 2018 volt a ket lehetoseg es tulajdonkepp felaldoztam az oled kijelzot es a vizallosagot a tiszta androidert. Ami tiszta is, csak ezt mar kezdem inkabb kinnak erezni mintsem egy elonynek. Azt hagyjuk, hogy az augusztus elso heteben mar elerheto android 9-et van aki meg mindig nem kapta meg otan (igy laza negyed evvel launch utan) , de ahogy maga a natur droid viselkedik az szerintem tobb mint kifogasolhato.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Ez jo kerdes, pont veled fejtettuk ezt 1-2 hete es nekem szintugy nincs ilyen opciom. De ez csak 1 a sok kozul igazabol. Nem kell messzire menni csak a home screenig, szoval ertitek, az hogy az idojarast teljesen random irja ki, neha van neha nincs (nekem most epp 3.napja nincs) , teszi ezt gyakorlatilag az android !referencia! rendszere, na az mar valami. Szoval ezek olyan hibak amit nemhogy egy one telefonnak nem nezek el, hanem egyiknek sem. Az meg korantsem erdekel, hogy ez a google launcher hibaja, igy csak meg nevetsegesebb az egesz.
Szerk : tenyleg nem mondhatom hogy rossz ez a keszulek, mert nem az, en nem tervezem most cserelni meg ilyenek, csak engem 5+ev samsung utan, mikor mar a falat kapartam a samu fele droid hulyesegeitol, kicsit sziven utott hogy ez a droid lenyegesen szarabb mint a samsung kokanyolasa es az egyetlen elonyet , hogy instant frissulhetne is elveszti, mert negyed eves ciklus az inkabb egy jo poen mintsem egy elony. Oktober 24.en szeptemberi secu patchen vagyunk egy android one rendszeren. Erzitek mit akarok mondani ?
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
hogy legyen mellette is vélemény, én most is ezt venném, sőt, ha tehetem, a következő is AO vagy ilyesmi telefon lesz.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
vittgen
senior tag
válasz Viktor0610 #2773 üzenetére
Na most mi a gond??
Nekem a május 10-ei bekapcsolása óta semmi gondom sem volt vele!! -
pisti525
csendes tag
Sziasztok!
4 napja vettem egy Nokia 7 Plus telefont, semmi baj vele, teszi szépen a dolgát, DE, a kamera pro módban, a 4 másodpernyi expozició időt nem lehetne kitolni? Kamera képes lenne rá, a hivatalos Nokia forumon még nem hagyták jóvá a kérdésemet.
-
( V )
veterán
+1 bug Pie alatt: a feloldás mintával / minta elrejtése opcióval a minta továbbra is látszik némelyik feloldásnál.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest