Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
Mivel nálam a lélektani határ 50 ezer körül mozog egy telefonért, ezért egy új iPhone SE lett a befutó (44K volt, szerintem ez nagyon jó ár érte). Sokáig szemezgettem a topik tárgyával, de aztán meggyőztem magam, hogy nem kell még egy tepsi, és a kamerás képességei sem győztek meg, pedig nagyon jól mutatnak a hátlapon azok a frontlencsék (a méretükre gondolok), de csodák nincsenek. Eleve egy Sony Ericsson P1i-t váltott, mint telefont Fényképezni, videózni, marad a Lumia 950, mivel szerintem nincs ami verné képminőségben, bár használni nem egyszerű.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
válasz #32839680 #3004 üzenetére
Óóó, én nem várok semmit a z SE képalkotási lehetőségeitől, sőt, a legújabb almák képe sem elégíti ki az igényeimet, a portrés bohóckodás eleve vicc, az meg pláne, hogy oda jutottak fejlesztésben, hogy egy csúszka személyében kidrótozták a DOF-ot a GUI-ra, ahol az f/2.4-es lencséhez f/1.4 rekeszértéket tudsz beállítani Mint írtam is, mobillal való fotózáshoz nekem bőven megfelel a Lumia 950. Ha portrézni akarok, arra van egy Sony Alpha 100 egy ilyen objektívvel.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pisti525
csendes tag
Kettő SIM kártya között hol tudok váltani, hívás és adatkapcsolatnál ?
-
Gregpowi
tag
Sziasztok !
Olyan problémával találkoztam Nokia 7 Plus-nál, hogy korábban 5G wi-fi hálózaton 200/200 mbit sebességet is elértem, most viszont csak 60/60 jön rajta.
Frissített ugye az android 9-re, de nme találok semmilyen beállítást, hogy miért csökkenhetett le a sebesség.
Valakinek valami ötlet ?
Köszi
-
Gregpowi
tag
Most reggel érdekes módon nekem is 200 fölé ugrott. Nem értem, de egyenlőre működik
-
ricsi8800gt
addikt
Nálam ez a dupla koppintás alvó képernyőn nagyon ciki,komolyan ököllel kell ütni a teló kijelzőt hogy fel éledjen,már újkora óta.Ha 1 ujjal akarom akkor nagyon erősen kell ütni,Nálatok ez milyen ?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #3012 üzenetére
Vastag üvegfóliával is két könnyed pöttyintés....
-
ShadowX
őstag
válasz ricsi8800gt #3012 üzenetére
Én inkább azt vettem észre, hogy mintha "kiürítené a memóriából ezt a funkciót" néha. Ha megy akkor gyakorlatilag könnyed (szinte semmi) koppintás és megy, de 15-ből egyszer sosem akar összejönni.
-
*Mukeey*
addikt
Pie update után egy teljes visszaállítás sztem megoldaná az ilyen problémákat. Főverzió ugrásnál én mindíg csinálok!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
atosan
veterán
válasz pisti525 #3018 üzenetére
Hoppá, az érdekes. Nekem ilyen. Volt utolsó frissítés után újraindítás? Esetleg Pie után fr?
Maine coon
-
vittgen
senior tag
válasz semetka #3023 üzenetére
Passz!!
Szerintem készüléke válogatja.....
Az elmúlt hónapokban annyi,de annyi negatívumot soroltatok fel a N7P működésével kapcsolatban,hogy csak na....
Én május 10-óta használom,de semmit sem tudok a negatív oldalra írni!
..de tényleg semmit!!
Van egy olyan érzésem,hogy ezzel a telefonnal megfogtam a kis szériás JÓ telefont!! -
semetka
őstag
válasz vittgen #3024 üzenetére
Nekem sincs semmi gondd, csak a Pie-t nem mertem még felrakni mert ahogy olvastam hogy sok mindent kiszedtek. Tegnap írták hogy a "ne zavarjanak" üzemmódot is kiherélték vagy mi én meg használom.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
chipesz
őstag
válasz pisti525 #3026 üzenetére
Semmit. Kénytelen leszel factory reset-et csinálni, bármennyire is nem tetszik. Ha van biztonsági mentés beállítva akkor visszahozhatod az appokat, beállításokat, sms-eket, hívás listát, szóval mindent. Ha a képeket nem mented felhőbe akkor előtte mentsd le valahova.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
semetka
őstag
válasz vittgen #3029 üzenetére
Konkrétan arra írták hogy mikor megnyomod mellette a nyilat beállítani, mikor kapcsoljon ki stb, azt a részt vették ki. Nézd már meg hogy neked megvan-e.
Ja meg az állandó google ami alul engem zavar, felül nem zavarna.[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
vittgen
senior tag
Csak érdekesség...
A dupla koppos ébresztő a régi WP telómon is működik.... / Lumia 735 / -
pisti525
csendes tag
Így jól vannak berakva a simek? Nem akkor sem jelennek meg.
[ Szerkesztve ]
-
pisti525
csendes tag
Ez a probléma akkor.. ez nagyon jó lesz, dualosnak írták , egyszer már voltak bent SIM kártya baj miatt, de akkor megyek mégegyszer. Telekomtol van a telo
-
pisti525
csendes tag
hát ezt elolvastam de ugy durván.. mindegy akkor
[ Szerkesztve ]
-
pisti525
csendes tag
Lehetőség van kettő Bluetoothos VR kontrollert a telefonhoz csatlakoztatni vagy csak egyet lehet? Nagyon szépen jeleníti meg a 360 fokos dolgokat és abszolút nem melegszik.
-
semetka
őstag
Nektek mennyire későn jönnek az értesítések? Egy csomószor akkor jön meg mikor feloldom a telót. Beállítás függvénye?
-
semetka
őstag
válasz vittgen #3047 üzenetére
Olyan mintha nem szinkronizálna a teló. Közben mikor feloldom és megjön ott írja hogy mikor jött az értesítés. Volt hogy 1 facebookoshoz 20 percet írt. Ha valaki ír Messengeren az is olyan soká csipog.
-
BB0401
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest