Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Yettel topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
chipesz
őstag
válasz Wiz Khalifa #2643 üzenetére
De ki lehet kapcsolni itt:
Settings > Apps &
Notifications > Advanced > Default apps > Assist & voice input > Assist app > None[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
Nekem amúgy olyanokat csinál, hogy az egész képernyőn feketeség villan be, nem tudom leírni jobban. De ma durvább volt, miközben gépeltem elsötétült az egész (de fel volt oldva, mert világított). Képernyő lezárás és feloldás ilyenkor. De azt is csinálta hogy eltűnt a navbar, meg az állapotsor. Újraindítás egyelőre megszüntette, de azért aggasztó.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
nicu71
addikt
válasz chipesz #2656 üzenetére
Neked is meg akinek problémája van: kell neki egy kis idő mire mindent beállit magának ,esetleg ujrainditás plusz minden alkalmazást be kell neki frissitenie .Ajánlott egy teljes hard reset /telefon alapállapotba állitása.
a kereső sáv nem eltüntethető,de személyre szabható : Home gomb hosszan nyomva -hamburgermenü jobb szélen alul -modul személyre szabása ,lehet mindenféle szinű és teljesen átlátszó is .
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
batka460
csendes tag
válasz vittgen #2652 üzenetére
Kár, mert nekem volt egy időjárás appom amit szerettem, egyszerű letisztult volt, ott volt felül...ez annyira nem jön be a keresőt meg soha a büdös életbe ebben a formában nem használtam sosem volt kint...kár, hogy ez így rá van erölretve az emberre,hogy eltüntetni sem lehet
[ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
...azért idő kell,hogy megszokjam a Oreo 8.1 után ezt a 9 Pie-t,deee menni fog.
Tetszik benne,hogy végre látható méretű a dátum,menő a gördülő lista a hangerőszabályzóknál,észrevehetően gyorsabb....
Kíváncsi vagyok,hogy a kamera szoftver mennyit változott,nekem fontos lenne a minőség javulása....
A fotós topikokban méltatlanul kevés a NOKIA 7 Plus fotó...
Én próbálom tartani a mundér becsületét,de magasról lesz@rják ájfon,sziaomi meg samu telefonosok.... -
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Tegnap nálam is elérhetővé vált a 9.0-ás verzió. Egy kissé még szokatlan, de azért jó lesz ez.
A Google sávot és az időjárást nem lehet eltávolítani. Vagy csak én nem jöttem rá. -
-Skylake-
addikt
válasz Chris0321 #2663 üzenetére
Ez teljesen random, szerintem senki nem fejtette meg meg. Itt a topikban senkinek nem mutatja statikusan, neha van, neha eltunik. Nekem tegnap reggel meg volt, mert emlekszem hogy lattam, most felkeltem reggel es megint nincs. Tok random.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
válasz vittgen #2660 üzenetére
"A fotós topikokban méltatlanul kevés a NOKIA 7 Plus fotó...
Én próbálom tartani a mundér becsületét,de magasról lesz@rják ájfon,sziaomi meg samu telefonosok...."Azert ebben nyilvan az is benne van, hogy lenyegesen kevesebben hasznalunk N7+ mint ahanyan itt samsungot/iphonet/huaweit.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
vittgen
senior tag
-
Lozi8
tag
Sziasztok. Nincs dupla koppos ébresztés? Vagy csak én bénàzok?
-
Lozi8
tag
Egyre jobb, töltés közben, 2 oldal volt megnyitva , megdöglött a teló, semmire sem reagál...örülök...na most visszaadta a kezdő oldalt, pinkód lehetőséggel, de a számokatnem engedi beírni...
-
Lozi8
tag
Kikapcs gombra beadja oldalt, a kikapcs, újarindít és képernyőfotó lehetőséget, de hiába tapizom, halott...
-
Lozi8
tag
Ja és a teló hívásnál kicsörög, de nem tudom felvenni....1 móka-kacagás....
-
( V )
veterán
mondjuk a Futásidő-t nem tudom miért kellett eltűntetni a beállítások / rendszer-ből... nekem hasznos volt
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
MODERÁTOR
-
Lozi8
tag
Nem magyarosan fogalmaztam, viszont ilyennel én még nem találkoztam, pedig volt már egypár telóm...
-
Neonflake
tag
Reggel óta jól remekel a Pite. A képernyő nem reagál érintésre (ismert hiba), eddig nem jött elő.
-
juve600
nagyúr
októberi frissítés is kint van már [link]
-
vittgen
senior tag
Szóval akkor jól üzemel a 9 Pie??
Hamar meg lehet szokni! És jóóó.....Más:
A böngészési előzmények törlésének a felülete tisztára olyan,mint a réges-régi WP-nál.
Elő is vettem a még mindig működő NOKIA Lumia 530-as telómat...és tényleg az a mód...modernebb kivitelben!
Nekem teccik!! -
vittgen
senior tag
válasz Chris0321 #2692 üzenetére
Szia Chris...
Íme a különbség a NOKIA Lumia 530 és NOKIA 7 Plus között!!
Érdekesség:
Ezt a fotót egy N Lumia 735-tel csináltam.
Per pillanat 2 db működőképes Lumia van a családban...[ Szerkesztve ]
-
vittgen
senior tag
válasz Chris0321 #2694 üzenetére
Nekem a 6"-os 7 Plus-t éppen átéri a kezem...szóval nekem egykezes teló... Ideális méret,mert a szemem meg sajnos már nem az igazi!!
A Lumiát a párom használja...,ezt a 735-öst nemrég vettem! ( 9000-ért!!! )
Pár évvel ezelőttig én nagy WP fan voltam. Amikor lecseréltem az utolsó Lumiámat azt a párom vette át...
Volt neki is Androidos telója,de a WP jobban tetszik neki!
Ez van... -
Draken
őstag
Talált már valaki olyan üvegfóliát, ami a teljes kijelzőt lefedi, bevált és nem törik 2 hónapon belül?
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Majd belekerül a Digitális Jólét programba
Most visszaraktam hagyományos gombokra, kikapcsoltam a gesztusvezérlést. Nincs magával gond. Csak lehetett volna egyszerűsíteni is. Pl. Én jobban szeretem, ha az appok menüje egyből feljön lentről. Nincs még ott előtte Futó appok listája.
Life is better with a Titan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest