Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz Zoli1222 #28 üzenetére

Hát eddig nem igazán lehettél rendőrrel. Szerintem egy teljesen más hangulatot ad a játéknak az, hogy te nem versenyzel, hanem meg próbálod akadályozni az illegális futamokat rendőrként. Ez is oké, de hogy kipróbálhatsz rendőrként ilyen szuper sportkocsikat az sem semmi. Az, hogy helikoptert hívhatsz, emp-t lőhetsz, szöges útzárat eresztesz neked nem újdonság? mindezek szerintem új dolgok és egy egészen új hangulatot ad majd a játéknak. Főleg mikor multiplayer módban új játszhatsz a barátaiddal hogy rendőr kollégáiddal üldözöd a többi playert vagy éppen azon ügyeskedtek, hogy be tudjátok fejezni a versenyt, úgy, hogy a rendőr playerek ne üssenek ki...

Arra te gondolom nem is szoktál figyelni, hogy minden autós játékban másak és másak az autók hangjai... Általánosságban én egyfajta javulást vélek felfedezni, egyre élethűbbek és minőségibbek a motor, turbo és nitrohangok. Lesz benne Lamborghini Reventón, amit már nagyon régóta ki szeretnék próbálni egy autós versenyjátékban, persze annyira nem ismerek minden sportkocsit, de bízom benne hogy lesznek benne további új modellek.

• Dyingsoul

veterán

válasz Zoli1222 #21 üzenetére

Én a need for speedet régóta szeretem és szerintem mindig is arcade-ra volt kihegyezve az egész játék stílusa. Az a pár rész, amiben megpróbáltak valami újat csinálni, pont, hogy nem tetszett. Az NFS legyen NFS :K , ezért szeretjük sokan! Nem tudom, hogy Te milyen újításokat várnál egy Need for Speed-től, de talán bővebben ki is fejthetnéd. Egyébként nem tudom, hogy melyik videót nézted, de szerintem nézd meg újra, vagy nyisd ki a szemedet, vagy kérj meg valakit, aki elmagyarázza mi is történik, ha már Te nem tudod felfogni mi is történik a monitorodon a videó lejátszása közben. :U

Új hozzászólás Aktív témák