- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Ha megnézed, amit írt, az mind úgy van, 3 év és kuka.
Nekem sincs mellette fényképezőgép, csak ez. De attól még nevetségesen drága, és ha belenézel egy-két, 60—80 ezer ft.- os Xiaomi fórumába, látni olyan képeket, hogy nehezen magyarázható ez az ár, nincs akkora előrelépés.
Persze mindenki azt vesz amit akar, én már csak (technikai) érdekesség szintjén figyelem ezeket, ilyen összeget nem adnék értük. -
-
Dare2Live
félisten
"Természetesen az előre beállított és tervezett képekhez a DSLR még mindig jobb"
Szerintem fordítva. A tervezett, beállított, sok fény van nincs mozgás képeknél sírosan de jó lehet a mobil. Ott is rohadtul látszik de a legkevésbé.
Ellenben amint nem ideálisak a körülmények pl nincs elég fény elhasal. Bemozdult a gyerek vagy/és zajtenger+vízfestmény vagy/és totál kontrasztvesztés, nagyon szűk dinamika... beüt.
Ez van.A mobil nagy előnye a mindig ott van. Tényleg problémás egy nagy vázzal+obival rohangálni. De amikor magammal viszem azok a képek vannak kint a falon. És 10*15ben is ordít a difi. nem nekem. Anyós/apósnak is.
-
Schuler888
senior tag
válasz
MarkCsiha461 #42 üzenetére
Tedd a laptopot zsebre es fenykepezz vele. Bena osszehasonlitas...
komolyan neha meglepodok hogy telekommunkacios forumon a mai okostelefonokat sima telefonokhoz meg laptopokhoz hasonlitanak...
-
Az s7e-m képei elég gázak, ha a telefonnál nagyobb kijelzőre kerülnek.
#42:+1, nekem is valszleg egy oneplus 8 lesz az s7e utódja. 400€ körül volt az előd 7es black fridaykor, kb következő BF-kor fogok telefont cserélni. Az s7e már törött, akksiideje csökken, gps késik (nagyon "érdekes", a kiadáskori rommal tökéletes volt a gps).
-
MarkCsiha461
tag
válasz
Schuler888 #39 üzenetére
Ha mobil PC-t akarok, akkor vagy egy laptopot veszek, vagy egy olyan telefont amin hosszú támogatás van, pl. OnePlus vagy iPhone-t.
-
válasz
t72killer #40 üzenetére
Sok családi fotó van kint a falainkon, de a jelentős részük már olyan, ami mobillal készült (és A/4-ben vagy 15x20-ban van előhívva). Egyre ritkábban jön elő a komoly kamera, mert egyszerűen nincs kéznél.
Természetesen az előre beállított és tervezett képekhez a DSLR még mindig jobb, de azt nem viszem ki magammal a játszótérre. A négy fő helyen pedig most épp csak olyan fotó van, ami mobillal készült.
Gondolom, te is ismered a következő mondatot: a legjobb fényképezőgép az, amelyik éppen nálad van. -
válasz
Schuler888 #39 üzenetére
Ami kb egy egér vizuális igényeit elégíti ki és legkésőbb 3év után kukázhatod akkor is, ha nem tört ripityára a jajjnenyúljhozzámkijelző?
-
Lehet vele menőzni a csajoknál. Bár sztem ha lezuhanyzik az ember, azt jobban díjazzák.
Viccen kívül: a lényeg lemaradt: a szenzorméret sem egészen az a hangyanemiszerv-kategória már, és emiatt - csakis emiatt - a korábbi telókamerákat körbe fogja h.gyozni.
Ja, és akinek ilyen kamera kell, az tudtommal töredék áron már egy ideje megkaphatja sajnomisanyinál... 2020at írunk, nehogymár 300++eFt-ot kelljen fizetni egy telefonért....
-
Schuler888
senior tag
válasz
MarkCsiha461 #36 üzenetére
Csak abban mondjuk fele annyi szenzor van, persze h elfert negyzet alakban, de attol meg kb egy csodalkozo robot kinezete van
-
MarkCsiha461
tag
válasz
Schuler888 #32 üzenetére
Nekem a Pixelé jobban tetszik, mert négyzet nem ilyen batár nagy dominó.Ha középre rakták volna lehet szép lenne.
-
törölt tag
válasz
#95462144 #34 üzenetére
Még abban a tweetben is azt írják, hogy ugyanakkora, amit linkeltél.
Tudtommal annyi a különbség, hogy 9 in 1 pixel összedolgozást fog használni, magyarul más "mintázatú" szűrő lesz előtte...
Ez is ilyen urban legend, hogy tesztként került a Xiaoimiba. Az S20 szenzorát a kezdetektől fogva Nona-Bayer szűrősre szánták, a Quad-Bayeres szenzorral, ami a Xiaomiban van, mégis mit teszteltek?
-
törölt tag
válasz
#95462144 #31 üzenetére
Hol írják, hogy nagyobb? Én 1/33"-t láttam mindenhol.
SoC amúgy tudod milyen kevés helyet foglal? Ha abban telefonban el bírták úgy rendezni a kamerákat, akkor itt is el tudnák.
ToF, macro kamera, vaku mind olyan, hogy elférnének a telefon síkjában is, a többi lencsétől külön. Nem indokolja semmi, hogy ilyen széles kegyen a kamerasziget, csak a divat.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Ugye nem lesz ilyen ocsmány a hátulja?
Az iPhone-nál nem zavart, nem érdekel, ők mit csinálnak, de hogy nézhet már ki így? -
jacis
nagyúr
Külön fájó pont lesz majd, hogy ezen sem lesz már jack csatlakozó
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #18 üzenetére
Mert az nem Quad-Bayer/Nona-Bayer szűrős és nincs szüksége hibrid zoom-ra.
-
osszaki
tag
Az a szörnyű gusztustalan, hogy a Samsung a top galaxykba nem rak 2 sim foglalatot, +1 sd kártyát. Vagy, vagy. De egy közepes samuba találhatsz ilyet. Szerintem ez nonszensz...
-
GSP
aktív tag
válasz
Plazmacucci #17 üzenetére
Oh elnézést a kérdésért, majd utána nézek.
-
-
dementor
senior tag
válasz
Plazmacucci #14 üzenetére
Az árát leszámítva meg lehet érteni, hogy kívánós az eszköz.
-
GSP
aktív tag
Mit lehet csinálni egy 108 Mpixeles telefon kamerával?
-
-
dementor
senior tag
Sajnos szinte biztos, hogy 400 lesz az árcédulán. A legszörnyűbb az egészben, hogy a fiam kinézte magának. Lehet felmondok
-
Almonen
aktív tag
válasz
MarkCsiha461 #1 üzenetére
Én ezért hagyok most ki egy generációt az S10+ után, hogy jobban kiforrjon ez a kamera sztori is, max a Buds-t cserélem le újra meg a Galaxy Watchot (szintén tökéletesen működik még mindig mindkettő persze, ez nem Apple)
-
Aryon87
félisten
Na ennek a bemutatójára kíváncsi leszek.. De valami azt súgja, nagy meglepetés nem fog érni.. Bár csoda lenne ha szám tátva maradna, amit kétlek... de az a bizonyos szervméregetés beindult..
-
leslien
nagyúr
válasz
nem kell itt komolyan venni semmit... ezek csak találgatások...Sony imx 555 vmi nem stimmel... egyébként a Snapdragon és a Sony imx jól kijönnek egymással...
-
gyurma888
aktív tag
Xiaomi Mi 10 meg fele ennyibe fog kerülni...
-
törölt tag
sztem is az ultra ha lesz ilyen 400k felet lesz ,nem kell megvenni ennyi.
-
törölt tag
válasz
MarkCsiha461 #5 üzenetére
Az ultra szerintem 4-essel fog kezdődni. 380 a ➕ lesz inkább...
-
jacis
nagyúr
Az ultra erős ajánlat lesz. Várom már a bemutatót.
-
doooo
veterán
válasz
Az is megy beléjük állítólag... Bár nem nagyon lehet semmit sem elhinni ennek a számtalan pletykának... majd kiderül a bemutatón. Sokszor volt már, hogy lettek meglepetések a végén, pedig mindenki biztosra vélte az egészet a pletykákra alapozva. Persze a melodráma, mint "soha nem volt olyan, hogy abszolút csúcsba abszolút csúcsot raknak"... azért felesleges. Az i11 Pro Max-ba nem raktak nagyon mást, mint a másik két verzióba, főleg nem a Pro-ba, mégis rádobtak jó pár ezer forintot az árra. Persze az nyilván abszolút megfelel.
-
MarkCsiha461
tag
Igazából az utóbbi években kevés volt olyan pofátlan dolog, mint most az, hogy a Samsung csak csúcs-csúcsmodelljébe (Jesszusom) rakja bele a 108 megapixeles kamerát, a sima S20-nak meg S20+-nak legalább egy 64 megapixeles mehetett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- RAM topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest