Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
Gondolom ti is emlékeztek minden olyan cikkre, ahol a kínai belpiacos Le-Yung Pro Mi 4 telefon szabadalmi iroda által kiszivárgott specifikáció pletykáiról volt szó. Vagy pedig az elmúlt 2 év összes középkategóriába pozicionált megjegyezhetetlen sorszámozású HTC készülékének minden apró különbsége eszetekbe jut.
Nálam meg ez a Blackberry jutott a "na még egy billentyüzetes BB, lapozzunk" kategóriába. Attól még igaz, hogy kvázi minden nap itt vagyok, max a cikkek 60%-át olvasom át csak alaposan.
-
Aron1988
tag
válasz
Ceftriaxone #60 üzenetére
Rákerestem erre a PRIV-re.. egy részről életemben nem hallottam róla, pedig napi szinten olvasom a mobilarenat, mellesleg 279.900 FT. Már értem, miért történnek a dolgok..
Ahmed GSM-ben meg már hozzádvágnak egy LG G4-et 110ezerért, ami arconpörögve alázza a Privet.
-
Aron1988
tag
Az az, pont egy ilyen kép ugrott be nekem is a cikk fotóját látva!! Szerintem is a marketingen csúsztak el leginkább, más nagyon nem volt náluk rossz..
tom_87, balaaazs, Peti78 Nem akartok avatárt cserélni? Tudom, hogy a választékból ez az egyedüli "jóképű average guy" kép, a többi meg ilyen "túltolt karakter arc", de már kezd kicsit bosszantani, hogy minden 8. ember a forumból ezt használja, amikor van 170 választható kép, azt alig lehet követni, hogy ki mit írt...
-
Aron1988
tag
A mellékelt fényképet, a hír tartalmát, és a Blackberry közelmúltját ismerve elmondhatjuk, hogy ez sajtótájékoztató helyett inkább egy halotti tor volt :/ Sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadai gyártó gyakorlatilag semmi konkrétumot nem mondott a barcelonai kiállításon.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elite: Dangerous
- Apple asztali gépek
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest