- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxgamer12
csendes tag
Ennek a hardvere és a felbontása milyen mert 69eft -ot megér?? Pls segítsetek
-
stbtamas
aktív tag
Valaki magyarázza el nekem, hogy ennek most mi értelme? Kb ugyan az mint a 7500, csak hízott pár millimétert és gyárilag ics-el jön.. Amúgy miért hízott?!
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
sid87
senior tag
Örülök hogy nem csak engem zavar. Szerintem hót' unalmas a samsung, ugyan olyan dizájnnal van 20 féle tab, telefon... Nulla ötletesség... Ez nagyon gyenge így.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
adrianv
tag
A samsung is a 1102382647368427-dik galaxy tabját adja ki.
Sorry for party rocking!!!
-
DeathAdder
veterán
Gondolom ez is tiszta ipad3 koppintás
-
kolosanyi
veterán
Értelmetlen. Minek ennyit kiadni? Jó értem én, hogy mindenkinek akarnak gyártani valamilyet, de ez már sok. Legyen azonos hardverrel mindegyik méretben 1-1 azt szevasz, mit kell itt hülyéskedni?
-
JSaN
addikt
Nagyon tetszik az elso kep.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
babosmiki
addikt
válasz Arthuro_Adam #11 üzenetére
Igen, a Note 10.1-ben a proci is erősebb.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
tjb007
nagyúr
Alibitablet No.2
Amúgy meg a 4210 -es Exynos van ebben is.
-
aljuzer45
csendes tag
Nos nem rossz paraméterek, minek a Bluetoth3,már van 4-es is,inkább USB3 kellen azt már ki lehetne használni,mert mid 1 BL 3-4 speci 10-14 Méter a hatotáv.
focsoro
-
aljuzer45
csendes tag
Nos nem rossz paraméterek, minek a Bluetoth3,már van 4-es is,inkább USB3 kellen azt már ki lehetne használni,mert mid 1 BL 3-4 speci 10-14 Méter a hatotáv.
focsoro
-
griiischdoov
tag
hát pedig srácok, szerintem az lenne a legmegfelelőbb, ha minden telefon egyedi dizájnt kapna, de többféle konfigurációval jelenne meg. Pl: egy S2 jelenjen meg két kijelző méretben, de azonos tudással, vagy egy nem dual core os csúcsgépnek is legyen minőségi anyaga (mondjuk erre ott a wave.) na akkor tényleg mindenki megtalálná a magáét.
ezzel együtt átformálnám az egész IT ipart
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz PR0JECTNR56 #18 üzenetére
Hát ja, úgy néz ki bele , nincs is bajom ezzel, csa biztos másnak is feltűnt , nem csak nekem
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
PR0JECTNR56
addikt
Még. Csak nézd meg mit műveltek le az elmúlt 10 évben. Ez alapján gyakorlatilag bármilyen szórakoztató elektronikai, kommunikációs vagy számítástechnikai eszközt képes megcsinálni a cég, amire csak igény mutatkozik és haszonnal kecsegtet. Anyagilag elég jól állnak, szóval a flood the market taktika simán belefér a keretbe.
-
AS
félisten
Most nézzük meg ujjlenyomat nélkül is
Video:
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
RaveForce
veterán
ha fejetlenségnek tartod, ahogy írtad, akkor azt..
sztem a samsungot ne sajnáld már h mi kerül pénzbe, ez a taktika jött be, ezzel éppen csak megsúgom, piacvezetők„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Graphics
Jómunkásember
-
PR0JECTNR56
addikt
Jó lesz ez, de koreai barátaink nem szeretnének egy ujjlenyomat-taszító réteget kifejleszteni az érintőpaneles eszközökhöz? Már csak a képet elnézve bőven lenne létjogosultsága.
-
RaveForce
veterán
Csak a szokásos fejetlenség,...
attól h te vmit nem látsz át, még nem fejetlenség
am a helyetekben én egy mikroszálas törlökendövel mennék csak ilyen helyre, az első kép nagyon guszta
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
barky
tag
Ahogy látom már egy bár ember kezében körbe ment (Amúgy nem rossz a kicsike )
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
Graphics
Jómunkásember
-
kiskaktusz
addikt
A samu a telefonok piacra fosása után a tabokkal is elkezdi? A minimális változtatások, de névbeli különbségek.. Áhh..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Graphics
Jómunkásember
Kíváncsian várom a tableten rajzoló emberkéket.., ennyi erővel a sima Galaxy Tab 2 is megkaphatta volna ezt, és akkor nem kell külön két tábla készítésével bajlódnia a Samsungnak, de majd meg lesz a sok erőforrás pazarlásnak is az átka
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
AS
félisten
Galaxy Tab 10.1 2 dizájnja az Német Galaxy 10.1 n re épül így apple nem bánthatja. Másik meg meg ics van rajta alapból és optimalizálva van.
Note 10.1 meg azoknak van akik szeretnek rajzolni kell nekik ez a + funkció.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Graphics
Jómunkásember
Galaxy Tab 2 , 10,1 col vs. Galaxy Note 10,1 col , valakiiii, mondja meg ez hol éri meg nekik?
Áhá lehet megvan, hisz az Alma a Galaxy Tab formáját perelte, nem pedig a Note-t , vezércsel
-
vendingo
veterán
Végre ebből már nem spórolták ki az SD foglalatot.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
AS
félisten
Ics-nek hála végre gyorsak a TV-s Samsung tabletek. ilyet csak Asus tud még produlálni..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G173RM 360hz
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 3440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Gaming 3 i5, 16GB RAM Gamer laptop
- Lenovo ThinkPad T14, i5 10310u / TOUCH 14.0" FHD IPS / 16GB DDR4/ 256GB NVMe SSD/ 100% akku
- Lenovo T570 i5-6300u
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest