Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Csakénvagyok #20 üzenetére
"Nem védeni akartam a nácikat, csak rávilágítani arra hogy nem az ördög harcolt a mennyekkel, hanem két fél, aki nem is olyan sokban külömbözött egymástól."
Nem az ördög harcolt a mennyel, de azért elég nagy difi van egy 1940es évek beli Anglia és a Német fasizmus között.
-
dajkopali
addikt
válasz
tényleg off
az valóban csak az elmúlt egy-két évtizedben lett világos, hogy a szemben álló felek "terrorbombázásai" valójában nem különböztek egymástól, az "öld meg írmagját is" jegyében zajlott mind Coventry, mind Drezda elpusztítása (a Rubiconnak volt erről egy elképesztően magas színvonalú tanulmányokat közlő száma - ezt érdemes elolvasni, nem úgy, mint David Irving f*szságait)
ennek megítélése legyen mindenkire magára bízva
de Turinghoz kapcsolódva azért ne felejtsük el, hogy egészen más egy ország társadalmának összefogása egy honvédő(!) küzdelem jegyében, amikor a nagypolitikát egyébként leszaró emberek falujukat, házukat, szeretteiket igyekeznek megvédeni, mint amikor terelik őket valahová a világba homályos célokért meghalni
az angolok olyanok, amilyenek, de ebben nagyok voltak, ahogy az oroszok is, és mások is -
törölt tag
válasz
"nem az ördög harcolt a mennyekkel, hanem két fél, aki nem is olyan sokban külömbözött egymástól."
valami ilyesmire gondoltam én is.(#21) tomtyi
elragadott a lendület, és kimaradt:
"az eredeti görög forma kiterjesztése">ez alatt természetesen azt értettem, hogy a görög demokrácia igen kevesek egyenjogúsága volt. az athéni polgárjoggal csak mindkét ágon athéni származású, nagykorú, szabad férfiak rendelkeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest