- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
A gyakorlat azt mutatja, hogy 16GB-s kartyat barmikor lekezeli barmelyik keszulek, akarmennyire is meg van pakolva - viszont a 32GB ha fullon van, akkor lassulasra kesztetheti a keszuleket es az teljesen mindegy a lassulaskor, hogy Class 10, 6, 4 vagy milyen is a kartya!
Szoval 16GB class 4 es attol felfele az ok. A tobbinel mar lehetseges nemi ziccer. (nem biztos, de lehet)
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
kelly416
veterán
válasz Baranya24 #854 üzenetére
Baranya24 és Drenadar
Skacok! Tudjátok, hogy a WAREZ tiltott a fórumon? Nem akarlak riogatni Titeket, de lehet, hogy ezért bünti lesz. Ha mindenképpen ilyeneket akartok beszélni, tegyétek privátban.
Drenadar
Jobban jársz, ha beírod youtube-ra, hogy RAZR i game és megnézegeted a videókat, igenis játszogatnak eléggé komoly játékokkal. Az más más kérdés, hogy nekem néha a Cut the rope is túl sok, mert a saját ujjamtól nem látom, mit csinálok, ezért nem értem azokat, akik ekkorka kijelzőn irányítani és nézni is akarnak egyszerre főleg egy GTA-t vagy valami FPS-t, de ez legyen mindenkinek a saját dolga.
-
zsirfecske
addikt
ugye? de remélem nem vártad el hogy a razr i kikapcsolva is ébresszen, android miatt alapból kilőve
Halo:
nálam cl6 8gb van benne, de mivel mindent alapból telefonba ment még esélyem se volt kipróbálni, full üres. de miért lenne gond a cl10 32 gb-tal? ez nem defy amúgy én is szemeztem expansys-nál ezzel, mert 7,5k nettó körül adják, de hamar rájöttem hogy a régi jól bevált kártya ingyen se lesz kihasználva, akkor meg minek. a videó meg úgyis mindegy, a hd+ (1080p) beállításnak is menni kell cl6-tal (17-18 Mbit-es average video stream-et gyárt nálam).amúgy előbb fel akartam dobni valami 3d játékot, de az asphalt 6 egyedül ami megvan fullban playről, erre azt épp nem támogatja. ez az első eset. ja és az asphalt 7-nél ezt írja egy user (gondolom hamar javítják, ha eddig ment). megjegyzem a random választott Zombiewood meg defy-al nem kompatibilis. 1:1.
szerk.:
azt azért ne mondjuk már hogy játékra felejtős, a 400 mhz-en hajtott sgx540 azért galaxy nexus 308 mhz-éhez képest elég jó és azzal is el lehet lenni. ráadásul nálunk 32 nm-en és kicsit optimalizáltabb architektúrával jött ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
Baranya24
tag
válasz kelly416 #856 üzenetére
Köszi hogy szóltál... és 1000 bocs már most a staff tagjainak. Lehet valahogy törölni régi hsz-t?
Amúgy igazából pont arra céloztam hogy érdemes hivatalosan beszerezni a game-eket.
De azt akkoris állítom hogy necces xt890re csak ugy 1500ft-t fizetni egy olyan játékért ami lehet hogy használhatatlan. Érdemes utána nézni mindenképp.
Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
Drenadar
veterán
válasz kelly416 #856 üzenetére
Én nem szóltam hozzá warez témában, direkt. nem utaltam rá, és nem is reagáltam.
Szerintem a playben minden elérhető, illetve tapasztalataim alapján ha megveszek valamit és utána letörlöm, akkor a pénzt vissza is adják.... nagyon korrekt a google ilyen szempontból [Ha egyáltalán ez még így van]nem is értem miért kell nekem a játék, desire-en se játszottam sokat... csak tipikusan olyankor mikor várni kell valamire és az ember szétunná magát!
Más téma, és bocsi az OFFért, de tud valaki Ingress meghívót szerezni?
(Nem vagyok egy kreatív fajta, a G+ -os akciókat ne mondjátok ) -
honeker
őstag
válasz zsirfecske #858 üzenetére
csak ki probáltam ...a a motolux is android és mégis
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Keeperv85
nagyúr
válasz zsirfecske #858 üzenetére
Nem az Android miatt. Van olyan Androidos teló, ami ébreszt. Kell hozzá hardver is. Ami többnyire nincs...
-
Halo
senior tag
válasz zsirfecske #866 üzenetére
igen, azt hiszem ebben a topicban mondtam, van olyan android, ami _kikapcsolt_ állapotból ébreszt.
elsősorban távolkeletiek ilyen figyelmesek - a Motoluxe-ról nem tudtam, nekem is új.és kösz a memkaris hsz-t. igen, defy után azért körültekintőbb már az ember
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
MFalcon
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a klubhoz. Olvastam itt pár dolgot, amihez úgy érzem érdemben hozzá tudok szólni.
Én kb 1 hónapja újítottam be egyet, Defy+ról váltottam. GSMPalotából rendeltem neten, nagyon rendesek voltak. Az első készülék hardverhibás volt, kb 4-5. napon küldtem vissza kézhezvétel után, de kicserélték.Kicsit tartottam tőle, hogy defy után hiányozni fog a romolgatás, azon egy rom sem volt fent 1-2 hétnél tovább, de ez annyira tetszik, hogy eszembe sem jut. A gyári launchert azért lecseréltem 2 hét után, most a next launcher van fent, nagyon jó. Akadás szinte nulla.
Fagyást eddig egyszer sikerült produkálnia, de az szerintem nem a telefon hibája, hanem a launcheré. Felrakás utáni 1 ujraindításnál csinálta. Mind a 4 gombot lenyomva tartva kb 10 mp után újraindult. Azóta tökéletes.
Ami a játékokat illeti az MC4 és a Hot Persuit is tökéletesen fut rajta.
Ilyen
tokot vettem hozzá, tökéletesen passzol, még így is valamivel vékonyabb mint a defy.Hirtelen ennyi jutott eszembe...
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
kelly416
veterán
Az asszonynak Xperia U van. Tudja állítani az alsó sáv világításának/villogásának intenzitását, színét, gyakoriságát attól függően, hogy mit jelez. Esemény, töltés, merülés stb. Ahhoz is később töltött programot, szerintem ehhez is lesz valamilyen app.
Ha mégsem, csak azt tudom mondani, amit az asszony is, az U csicsatelefon (csilli-villi színes stb.), de nem teljesítményorientált. Az i pedig inkább diszkréten elegáns és teljesít.Amúgy engem pont nem zavar, hogy csak ezeket jelzi, nekem másra nem is kell(ene). Egyre jobban úgy érzem, nekem találták ki ezt a készüléket. Már csak az ára...
-
Jaffa75
őstag
válasz kelly416 #872 üzenetére
Na pont ez a gond, hogy nincs állítási lehetőség... az U az egyetlen xperia, amelyiken lehetett állítani a színt (az intenzitást az illumination bar című appal a többinél is lehetett...) is a különböző eseményekre!
Ha jól emlékszem a defy-nál is megoldották ezt egy idő után a főzött romoknál! -
zsirfecske
addikt
defynál a noti led színét szabadon választhattad különböző appokban cm7-től kezdve, a töltésnél pedig szintén állítható volt a led működése/színe. alap froyo-ban nem rémlik hogy lett volna ilyen, szóval ez cyanogen/főzött rom sajátosság.
én személy szerint nem akarok romolgatni soha többet, de azért a jelly bean-be már most tudom mit tetetnék bele. pl. smart actions funkcióbővítés: tud olyat hogy trigger legyen adott wifi hálózathoz való fel/le csatlakozás (ez sokkal jobb mint location-nel bénázni!), de mellé az action nem lehet pl. talk üzenet küldés csak sms, nem lehet pl. 3g>2g váltás vagy mobil data kilövés (ez tiltott vmiért ilyenkor). pedig ezekkel lehetne üzenni haza mikor elindul az ember munkából vagy kilőni az akksi zabáló 3g-t ha egész nap wifiben ül az ember stb.
amúgy előzőhöz elég lenne valami app ami annyit tud hogy előre beállított üzenetet küld valahogy indításkor minden kérdés nélkül. tud ilyet valaki esetleg?
-
MFalcon
tag
válasz zsirfecske #875 üzenetére
Nem, nyomom ahol a gomb van és tökéletesen működik. Most direkt kipróbáltam, ha mellette nyomom, nem érzékeli. Szerintem teljesen ok.
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #874 üzenetére
Én nem romolgattam a Defy-vel, csak a hivatalos frissítések voltak fent rajta elég sokáig. De volt hozzá app (Defy topicban találtam szerintem), hogy a ledet külön színekkel tudjam villogtatni egy-egy esemény jelzésére. Már majd egy éve próbáltam, úgyhogy nem keresném elő (nekem nem tetszett, kipróbáltam és ment a levesbe), de ha ott meg lehetett oldani, valószínűleg itt is meg lehet.
Szerk.:
Hibajavítás.[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
túl a szerkesztésen...
a light manager elsőre talán működhet...
-
Schanyee
senior tag
Na megjött az enyém is, most valszeg eltűnök egy időre, mert még sose volt androidom
-
honeker
őstag
válasz zsirfecske #875 üzenetére
-
honeker
őstag
akinek hiányzik a FMrádio itt az app ki probálva müködik http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2016889 a tokról ha zsíros olajos lesz kőnyű ki mosni és jó véd nem sajnálja az emberke ha ki kell dobni az ára sem sok
[ Szerkesztve ]
-
viktor85
csendes tag
Na mi van srácok? Nagy a csend! mostanság. Ma kidobott egy frissítèst a Razer i-m, lefrissítettem, ès hála istennek azóta nincs gond a circle widgetben az időjárással.location beállítással.
Csak egy tipp ha valakinek gond lenne vele. -
Halo
senior tag
háttérképem már van, bibibiiiiiííí
wallpaperMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
axioma
veterán
válasz zsirfecske #893 üzenetére
Na de ki akadalyoz meg, hogy korabbi droid wp-eket hasznalj? En is a D2G-mrol atmentettem az MM2-re az ujjlenyomatost (pontosabban az onnan ismert mintat megkeresve a neten). Igaz, kicsit kuzdeni kellett mig megetettem vele pontosan ugyanolyanra.
-
Baranya24
tag
Ma lettem figyelmes egy apró, de annál idegesitőbb hibára:
Hívás fogadáskor, elhúzom a "kijelzőt", fülemhez teszem a telefont és beleszólok... de semmi... 1-2mp... újra beleszólok... és akkor már hallja a hívó.. addig ő sem hall engem és én sem öt.
Más tapasztalt hasonlót esetleg?
Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
max-11
tag
MOTO-rosok!!!! OFF, de ezt meg kell nézni és hallgatni
http://www.youtube.com/watch?v=vcwE1S_tLOo
Reggel hallottam a rádióból, majd becsorgattam a kocsiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...