- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Jaffa75 #1585 üzenetére
Lehet bután fog hangzani, de Desire HD-nál van olyan gond hogy nem minden évjáratú-vastagságú sim-el megy rendesen a telo.(Néha elveszti a hálózatot hogy, "nincs sim kártya behelyezve".)
Egyes sim-eknek nagyon minimálisan eltér a vastagsága. Ezt egy kis papírlap a sim kártyára rakással, vagy talán celluxal lehet orvosolni. Hátha itt is ez a baj. Tudom, ez már micro sim, de lehet itt is van egy hangyányi eltérés sim, és sim között. Egy próbát talán megérhet...
(Desire HD-nál valahol van is neten egy ilyen írás, ott egy Telenoros kártya volt túl vékony.)Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Drenadar
veterán
telefonra visszatérve... miért van az, hogy ami eddig ment, pl lejátszó most nem megy, és mintha többet fogyasztana a telefon? ez így nem oké... kezdem úgy érezni hogy nem is kellett volna ez a frissítés...
-
zsirfecske
addikt
én is visszatérek: használja valaki 5g-n a wifit rajtam kívül? most próbáltam csak ki, ami fura hogy rejtett ssid-vel nem csatlakozik fel, publikussal meg simán. dd-wrt linksys dualband routeren.
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #1604 üzenetére
nevörmájnd, ki is nyomtam 5g-t, király hogy egyedül vagyok rajta a környéken (míg 2.4g-n kb 15 wifi hálózat osztozik), de sajnos a hatótáv tényleg kisebb és 2 falon át már ingadozik a lakás legmesszebbi pontjában a jel
-
Kront
tag
válasz zsirfecske #1604 üzenetére
otthon én is azon lógok, ugyan azon okból, mint te. nálam az egész lakásban bőven -50 dBm felett van a térerő. igaz nyitottak a terek, a legrosszabb esetben is csak egy betonfalat és egy gipszkartont kell egyszerre áttörni.
android és windows phone 7 készülékek nem tudnak rejtett ssid-re csatlakozni. 2.0-ás os óta már a blackberry sem. ez valami dili lehet a gyártók részéről. az okát nem igazán tudni. ellenben iosnál és windows 8-nál megy a rejtett ssid is. szóval, a microsoft még magához sem konzekvens.
-
zsirfecske
addikt
korábbi mobile hotspot probléma megoldva (én az aktív, 2. opciónál írtam át).
-
Schanyee
senior tag
Kipróbáltam, ugyanazzal a töltővel töltöttem, nem otthon, hanem pesten és ott is rázott (15 vs 8 éves épület) ma este próbálom másik töltővel.
Ha azzal is ráz, akkor lehet cseréltetem, mert nem szoktam azon problémázni, hogy esőben használjam és nem akarom hogy amiatt legyen zárlatos.
-
GGMPC
őstag
Razr i mar 87e netto!
Lassan eleri az arkategoriat amit valoban kepvisel... a 60ezrest!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
zsirfecske
addikt
-
GGMPC
őstag
válasz zsirfecske #1613 üzenetére
Persze hogy jo!!!
De nem 120 ezres kategoria! Az iPhone meg meg annyi se!
En is csak most vettem Atrix 2-t 1 honapja, mert ugy gondoltam ennyit a hulyenek is meger! (53e)
Az osszes fullos gyari tartozekkal egyutt igy is 100 alatt volt!
En is az IOS platformot dobtam 9 honap utan, mert utaltam a frissitesek altali negativ hatasokat!
A lenyeg! Amikor 60 korul lesz netto, akkor mar csak elvi kerdes lesz, hogy valaki akar e Razr i-t!
Most meg nem az, de jo uton halad az ara!
iPhone 5 egy igazi mellefogas a gyarto szerint is - nyaron jon az 5S - izgulhat a sok sznob a sorbanallas miatt!
pfff
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
-
Schanyee
senior tag
Otthon családi ház, pesten új építésű (~8 éves körüli) lépcsőház és nem rázott még egyiknél sem semmi. Annyi, ami így ránézésre gyanús, az laptopom touchpad-ja, néha jó néha nem, és egy isten háta mögötti eldugott fórumon találtam egy régebbi laptopnál (ami ugyanúgy acer) a hálózati feszültség okozta a hibát.
Mondjuk az más kérdés, múltkor kaptam egy rossz vízforralót (mindig levágta a biztosítékot) hátha meg tudom javítani. Na az itt pesten nem vágott le semmilyen biztosítékot, pedig a készülék házába szépen bele volt vezetve a 220, mondjuk kimértem azért volt pár 10 kOhm ellenállás (már nem emlékszem pontosan, a fűtőszál égett ki egy ponton és azt meg nem tudtam megcsinálni, így kidobtam), de egyértelműen meg volt a kapcsolat. Szóval lehet itt is csak dísz a földvédelem a konnektorban vagy legalábbis nem túl jó. Otthon ez irányú tapasztalatom nincs, még sose hallottam hogy rázna valami és az elosztó amibe bedugtam, az véletlenül pont egy minőségibb darab, az az egyetlen ami nem a legolcsóbb kínai
Max úgy szoktak megrázni állandóan a dolgok, hogy ha leveszem a pulóverem akkor utána elég sokminden megráz egy pillanatra, pl a csapból kifolyó víz (a csap nem). De önmagában nem ráz a mikró háza sem.
[ Szerkesztve ]
-
Kront
tag
válasz Schanyee #1621 üzenetére
érdemes a végére járni az oknak (töltő csere, számítógép usb csatijáról való töltésnél megnézed ráz-e, esetleg magát a töltő kábelt cseréled), de aggódni nem aggódnék ezen "kóbor" áram miatt. nekem a számítógép háza bizsereg a panelban. lemértem, 80-110 volt között szokott rajta lenni a fűtőtesthez képest (ami elvileg abszolút földön van), de az áram szinte mérhetetlenül alacsony. soha nem volt belőle bajom. se nekem, se a gépnek se a macskának. ez utóbbi a házon szokott melegedni.
kb. 7 éve használom ezt a "bizsergő" házat, duál táppal, előtte szünetmentes villámvédelemmel, közben 3x a gép minden alkatrésze kicserélődött. soha nem égett meg, nem sült ki alkatrész. megoldani nem tudom, mert az egész épületet nem tudom leföldelni. ahhoz át kellene vezetékezni mind a 10 emeletet. -
GGMPC
őstag
Mi ez skacok - valami haztartasi forum?
Mikro, vizfirralo, pc... ezek is Motorola cuccok?
Jovanna - ezt nem hagyhattam ki!
[ Szerkesztve ]
-
RiddleR
aktív tag
Na hát tényleg igaz, csak 2,4G-n veszi észre a hidden ssid-t. Ma is tanultam valamit.
Lehet, hogy a TV is hasonló okból nem látja....
Amúgy AP-ban használom a routert.Egy kis plusz infó a JB akku időről, bár nem hiszem, hogy bárki más is használja ilyen körülmények között, de a plusz infó általában hasznos.
Szóval tegnap estétől számítva 24 órás merülés 100% -> 89%.
2G only, nincs szinkron, csak az időkép appja szinkronol néha. Wifi,GPS off. Kevés telefonálással (10-15 perc szumma kb.).[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz RiddleR #1625 üzenetére
Most őszintén... igen nem mindenki használja így a telefont... de te mire használod? ha jól látom netre egyáltalán nem. Csak telefonálásra? azt se nagyon.... Azt a célt ellátja egy nokia 3310-es is és jóval tovább bírja az aksija
az igazán troll HSZ akkor lett volna részedről, ha beírod, hogy és jah a kijelző se nagyon volt bekapcsolva!
-
RiddleR
aktív tag
válasz Drenadar #1626 üzenetére
Azért gondoltam, hogy megosztom, mert plusz infó.
Elmondom egy átlagos hétköznapomat. Reggel felkelés, irány a munka, ahol 8-10 órában ülök két 24"-os monitor előtt. Mi a szarnak neteznék a telefonon? Majd haza ahol szintén megy egyfolytában a gép másik 24"-ossal akkor minek neteznék 4"-on? Útközben vezetek, ott talán nem fogok a telót nyomkodni.
Facebook és hasonló f*sságokkal nem rabolom az időmet, emailt a napi 10-12 óra gép előtt is tudok olvasni/írni, ha a köztes fél órában küld valaki amikor nem vagyok gépnél, akkor leszarom, majd írok ha akarok később. Nem dől össze a világ, ha nem válaszolok azonnal.
GPS nélkül is képes vagyok vezetni, mert tudok olvasni táblákat, plusz a kb 10000x megtett melóhely-haza-melóhely útvonalon nem tud túl sok újdonság lenni. De persze használom, ha ismeretlen városban/országban járok.
Tömören ennyi, de nem azt írtam, hogy minden nap ilyen, de most sikerült egy ilyet is összehozni.
Nekem azért kellett egy ilyen telefon, hogyha szükségem van rá, akkor tudjon mindent ami kell, így nincs olyan időpillanat, amikor kompromisszumot kell kötnöm, hogy nincs lehetőség valamit megoldani. -
Schanyee
senior tag
Ezzel most nincs igazad, mert arra, hogy ha szükség van rá legyen, arra tényleg nem épp egy 100 ezres telefon a legjobb választás. De mindenkinek saját döntése, és alapvetően én is annak örülök, hogy minél több tapasztalatot olvashatok, úgyhogy azért a tapasztalatokat ne tartsátok magatokban. :-)
Ne érts félre, de időnként teljesen feleslegesen támasz a hozzászolasaiddal, és csak a feszültséget kelted.
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz Schanyee #1630 üzenetére
Srac! Ha ez neked a feszultseg, akkor mit kezdesz egy valodi feszultseggel?
Igyal meg valamit es dolj hatra - csak vicc volt, de latom nem erzed az angol humort!?.
Amugy tudok en feszultseget is kelteni - ha eppen arra vagytok!?.
Par ora kizaras es feltolom a topik verkeringeset pillanatok alatt!
Egyebkent meg hogy ki mennyire hasznalja ki a telefonjat, arrol csak annyit, hogy a sok sznob sZifon tulaj zomenek lovese sincsen arrol, hogy mi is az az aJtunsz - ahogy mondani szoktak piros gomb-zold gomb es annyi! (es ott beszelunk egy ket kilos telefonrol)
Es ha ranezek egy ilyen mappet telefonjara akkor kb. 25 app sikit 3 honapja a frissitesert!
Na az tenyleg felesleges!Ennek a kolleganak van egy 100ezer forint erteku telefonja amit nem zuz napi rendszeresseggel, de ha zuzni szeretne, akkor arra egy jo telefont szeretne - jelen esetben a Razr i-t! (ez nem elitelendo es legfokeppen nem egy Nokia 3310 peldjaval kene alazni az embert - szerintem)
Oruljunk neki, hogy ilyen van neki is mint nektek es ha majd kihasznalja, akkor segitsunk neki, hogy hogyan is tegye azt!
Tehat Welcome a szo amivel illetni kell a tarsatokat!
Szep estet minden Razr i tulajnak!
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Én megoldom a feszültséget ami engem ér, csak megemlitettem, hogy teljesen fölöslegesek ezek a gúnyos megjegyzéseid. Szakmai témában vagyunk, nem a kibeszélősben, inkább építsük a társaságot.
Egyébként most töltöm másik töltővel és azzal is ráz, ugyanúgy, ha a keret felső részén mozgatom az ujjam, és nem érintem az alsót.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Angol humor?! Majdnem röhögtem... Olyan nincs. Az a nép egy tragédia. Minősíthetetlenül ostoba a legtöbb. Tisztelet a kivételnek persze!
Arról már nem is beszélve, hogy az angol nők olyan rondák, hogy ha szesztilalmat rendelnek el, akkor tele lesz a bíróság válóperes tárgyalással... és ez nem vicces!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz zsirfecske #1637 üzenetére
Inkább nem, köszi. Ismerem az említettek munkásságát. Nem szeretem az angol fekete humort. Nekem a Brian élete pl. nem vicces. Nincsenek előítéleteim, megtapasztalás van helyette. Még egy olyan kitekert világ nincs, mint az angoloké máshol. Lásd pl. az ottani KRESZ-t. Vagy a fordítva lekapcsolódó villanyt...
-
GGMPC
őstag
válasz Keeperv85 #1636 üzenetére
Hat tenyleg... (A dementor srac...)
Gondolom a Gyalog Galopp filmet es a Bryan eletet is rezzenestelen fa arccal nezted vegig!?.
Ilyenrol nem nagyon hallottam ezidaig, de ezek szerint itt az elo pelda sasmadar alakot oltve...
Aztan meg annyira ostobak, hogy a zenei vilag azon belul az.elektronikus zeneit meg foleg - szoval rendesen kiveszik a reszuket belole...
Temat lezartam - nem vagytok popularisak - ennyi! (Tisztelet a kivetelnek)
Eljen a Moto!!! (Talan ebben meg egyetertunk...)
Ui: Legkozelebb is Nokia 3310-el illesuk azt akinek nem eg a keze alatt az Android platform!
-
Keeperv85
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy fogalomzavar van annak a fejében, aki az zajokat zenének nevezi, amit az elektronika kelt. Elektromos hangszer nem létezik, tehát elektronikus zene sem. Mielőtt jönne Vangélisz és társai: csak előre szólok, hogy ő pl. csak a magyar átiratok szerint alkot elektronikus zenéket. Ráadásul Görög az úriember, nem Angol.
Az említett filmeket meg nem nézem végig, sem fapofával, sem máshogy mert untat. Ja és nem: a Pitét sem szeretem...
-
GGMPC
őstag
válasz Keeperv85 #1642 üzenetére
Rendben - akkor most ralepek a fekre, mielott letiltanak a dementorok altal felajzott moderatorok...
Ui: En mar akkor tudtam, hogy ki az a Vangelis amikor meg csak Aphrodite's Child uzemmodban volt Demis Roussossal... (es Loukas Siderassal)
Priviben belemegyek barmilyen zenei vitaba veled, mert kb. 2 pillanat alatt megeszlek reggelire!
Blööö...
Dolj hatra sasfioka - ez nem a te meneted!
[ Szerkesztve ]
-
Baranya24
tag
A gyalog gallop-on csak az nem röhög, aki nem is érti.
Az meg nézze meg újra..Szerk:
A zenéhez, nem kell hangszer. De ne menjünk bele tényleg.[ Szerkesztve ]
Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
GGMPC
őstag
válasz Keeperv85 #1642 üzenetére
Elektronikus fogalomzavaromat, meg mailezd le legyszives Jarre-al, Kraftwerkekkel azon belul Bartos urral es a Tangerine Dream brigad barmely tagjaval!
Aztan hajtsd el a Monthy Python humortalan brigadot is!
Na egyebkent amiket irtal... az ele illik tenni az szvsz jelzot!
Mara visszavonulok... elfaradtam!
-
GGMPC
őstag
válasz Keeperv85 #1646 üzenetére
Papa! Kezded kihuzni a gyufat!
Oket mint altalad nem jegyzet elektronikus zenere mondtam!
Gondolom az olimpiai megnyitonal is hattal ultel a tv-nek!?.
(ha mar Made in UK)
Szerintem ne vitazzunk ezen es foleg nem itt!
Vegyel ki szabadnapot es pihenjel! Vagy ma nicsen bolcsi?
-
tott
tag
Én csak annyit szeretnék tudni, hogy az En.retail.GB romra mikor jön ki a JB update?
"The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest