Új hozzászólás Aktív témák
-
ritumitu
csendes tag
Nem nézted, hogy van-e beépített számláló?
Egyébként ne parázz ezen, hacsak nem töltesz le ultranagy dolgokat, nem fogod átlépni az adatforgalmi határt, mert nagyon takarékos a BB. Ha wifit kapcsolsz be rá, akkor meg azon megy automatikusan az adatforgalom, és nem az előfizus netet csipegeti le.
-
ritumitu
csendes tag
Hát szerintem a szolgáltatónál kell nézni akkor az adatforgalmat közvetlenül, úgyis az a biztos... (Ha netán kikapcsol a mobilod osztás közben, nem regisztrálja az aktuális adatforgalmadat, és akkor hamis adatokat kapsz.)
Géphez nagyon-nagyon nem ajánlom a netosztást mobilról... én max tabletre osztottam, mert az nem zabálja annyira az adatforgalmat, de kifogsz valami hülye frissítést, aztán pár száz megának annyi...
[ Szerkesztve ]
-
ritumitu
csendes tag
A céges előfizetésnél nem tudom, hol lehet nézni, mivel nekem olyan sosem volt, de a t-mobile honlapján a számhoz tartozó adatokkal belépsz a My T-Mobile-ba, és ott pl. mutatja, hogy mennyi adatforgalom volt.
Aha, értem... hát ha csakis kizárólag munkára használod, és nem túl adatigényes a dolog, akkor bele fogsz férni (de pl. a mi grafikus munkáink küldözgetése nem fért bele, sem a facebook marketingezés :S ).
-
eventus
veterán
Ennyit a hasznos appokról [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
válasz eventus #9063 üzenetére
Ezt nevezem! Bár, már ezt tudtuk! Apró kiegészítés: Egy kedves ismerősöm szólt, hogy van egy igazi analfabéta ismerőse (konyhai mosogató) És kapott egy galakszit! Kérdeztem is, hogy mia p.csának??
Azt mondta, hogy telefonálni jó lesz - a család számai és szinte mindenki fényképpel vannak benne - a többit meg nem veszi fel.
/ Okostelefon! Mert megérdemled! /Aristo: Speckók alapján már látszik, hogy ez csak egy "felfújt Z10". Xenon flash??? Az vajon mi?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Takhanto
őstag
Ezt a szívást, apródon 13 db eladó playbook van. Asszem én leszek a 14.-ik, hála a bb10-nek. Tele van a tököm ezzel....
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
chinymie
csendes tag
Sziasztok!
A google kontaktjaimat szinkronizaltam a telefonommal (bb9900). Be lehet valahogy allitani rajta, hogy a kontaktokhoz tartozo kepeket is mutassa a telefonkonyvben? Illetve, ha valamilyen adatot valtoztatok a telefonon, akkor szinkronizalja magat a google kontaktokkal?Es kicsit mas kerdes: hasznal/ismer valaki jo today temat bb9900-ra?
Koszonom!
-
Takhanto
őstag
válasz ritumitu #9067 üzenetére
Lassan az újjabb androidos appokat nem lehet átportolni. Skype,opera, gmail (saját)...
Ott a hatalmas háttér de semmilyen widgetet nem lehet rakni,persze mert nem android,de nem érdekel...
Ahogy bekapcsolom, mutassa nekem az időjárást, a névnapot meg ilyenek. Megtartanám magamnak mint hardvernek, raknám rá ipad soft-ot vagy androidot vagy akár w8-at. Még ilyen lehetőség sincs...Sajna itt megállt a tudomány...Még annyit hogy bb10-es app se megy rajta.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
ritumitu
csendes tag
válasz Takhanto #9069 üzenetére
Ja értem... de nem volt valami app, amiben futott Windows meg iPad-es OS? Vagy az csak kamu volt?
Én azért a helyedben icezozo fórumtársnak írnék, hogy ő hogy látja a dolgokat, mert ő nagyon penge Playbook ügyben, hátha tud még valami okosságot mondani.
Amúgy nagyon durván kivonult a RIM a Playbook mögül, én már ezer éve keresek a tabomhoz egy OEM billentyűzetes tokot, de nem lehet kapni...
-
-igu-
addikt
válasz ritumitu #9071 üzenetére
Szerintem ezen zozo se tud segiteni.
Ha valaki androidos appokat akar futtatni, az vegyen androidos tabletet. Nem hibaztatom erte. Meggyozni se akarom, nem eletcelom. Nekem - es rajtam kivul sok embernek - bejott a PlayBook ugy ahogy van, BB10 nelkul, androidos appok nelkul, widgetek nelkul, masoknak meg nem. Ez egy ilyen jatek.Billentyuzetes tokot szinte minden sarkon arulnak 7"-os tabletekhez, de az eredeti mini keyboard-ot aranyarban merik hasznaltan is. Es mar szinte csak hasznaltat lehet talalni...
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
ritumitu
csendes tag
Ő tud portolni appokat, szóval neki nagyon jó dolga vagyon.
Amúgy is tele van a net portolt androidos appokkal, ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor csak nem keresett rá... Jó, nem mindegyik működik, de legalább ontják páran a tartalmat és egész jók is szoktak lenni, még fizetősek is.
Hallod én tudod hány nem RIM-es billentyűzettel tudtam használni a Playbookot? Pont annyival...
Csak gyárival fog menni, vagy telefonnal, ami elég kényelmetlen egy idő után... idegesítő, hogy sem a bambusz tok, sem a keyboard (sem még csomó frankó dolog) nem jutott ide hozzánk... állítólag a billentyűzet annyira nem is szuper, de én tudnám értékelni, mivel grafomán vagyok, és 10 ujjal gépeltem még pici EEE PC-ken is Úgy szeretnék már egyet, akármennyibe is kerül. Utálom a tapiképernyőt.
-
hati
addikt
-
eventus
veterán
Olvasom, hogy nem lesz több jelentős update playbookra pl android runtime. Nem rohanok apple vagy android tabletert (játékok csak), igazi win tabletre várok, egyenlőre még szarny probalgatasok vannak. Majd arra cserélném csak! Bb10 miatt vettem 64est a 16 gigás mellé Elhajítom kanadaig!
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bogyó84
csendes tag
Hi all! Egy kis segítséget kérnék. Első bb-met készülöm beújítani egy 9800 személyében. Az a kérdésem, hogy a csomagomban lévő - t-mobile - internet, ami 1gb-ot takar, automatikusan beállítja magát, ha beszem a sim kártyát, mint pl a doridos telóknál? Vagy pedig nekem kell valahol beállítani a hozzáférési pontokat, stb...nem szeretnék bis-bes-re regelni, mert nem használnám ki. Köszönöm
Az okos ember tudja, hogy mikor kell hülyének lenni.
-
nagyúr
Akit érint és érdekel: Q5 árak itthoni kereskedőnél
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fi:zi'k
nagyúr
Melyik BB bírja legjobban üzemidővel 2G-n a 2-3 éves modellek közül?
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #9086 üzenetére
Kamera és HSDPA nem szempont.
Vennék én 9780-at, de alsó hangon 30E, de inkább több.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #9088 üzenetére
Most találtam egy 9780-ast 22E-ért. Meglátjuk milyen állapotban van.
Köszi a tanácsokat.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Coq
aktív tag
válasz fi:zi'k #9083 üzenetére
Ha csak 2G-t hasznalsz es a kamera nem szempont, akkor a legjobb valasztas a 8520: az a legolcsobb es uzemidoben verhetetlen az osszes BB-t egybevetve.
Hasonlo parameterekkel bir 2G-re allitva a 9300 es az is olcso.
A 9700 (es foleg a 9780) ketsegkivul jobb keszulekek, de ha nem hasznalod ki a tudasukat, es csak az uzemido a fontos, akkor a masik kettot joval olcsobban megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
ritumitu
csendes tag
-
nagyúr
A kétkedőknek: A Nokia növekvő értékesítése a kamera mizérián való meglovaglásnak köszönhető.
Nagyon jó lenne, ha a BB is tudna felfelé lépni némileg. Értékesítési volumen növekedés az új gépek által.
A Q5-árhoz mit szóltok?
/Napozni ment mindenki?? /Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ritumitu
csendes tag
válasz lezerpiramis #9097 üzenetére
Ja, bár akkor jó lenne, ha nem a részlegvezető által kicsempészett, leselejtezett, gariban visszaadott, szétbarmolt telefonokat kéne árulnia egyeseknek pár polccal ezek fölött az ügyfélszolgák fölött. Mert ez az oka az ilyen készülékek *boltba* kerülésének más forrásból.
* szerk: hozzátenném, hogy amikor havi 7 ezret dobok ki a hadd ne mondjam, milyen ótvar minőségű netjükre a bukszámból havidíjas csicskaként, és megkérem őket, hogy legyenek szívesek utánanézni, hogy a hálózattal mi a gond, mert androidon nem annyira érdekelt ez a gond, mint Blackberryn, akkor legyenek szívesek, ha nem is tövig benyalni, de legalább feltenni a pléhpofát, mert vettem egy ilyen sz.r telefont (közvetve tőlük), aminek a havidíjára plusz kétezret elkérhetnek. fizető ügyfelük vagyok, és ha bemegyek egy anycall vagy dual simes kínai gagyi vagy akármilyen más telefonnal, akkor is ügyfél vagyok, aki a szolgáltatásért fizet, és mélyen bekaphatják a műbrokit, amit egy szerelmes fiú vett, hátha magamévá teszem vele (de én nem voltam szerelmes)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ritumitu #9099 üzenetére
Milyen tablettát vettél be? Kérek én is egy ilyent!
Mellesleg igazad van! Az ilyen-olyan cégeket tolják, mert jutalékot kapnak - a többi meg le van s.arva.
Pedig mi is fizetjük a fizetésüket! Ennyi teljesen jogosan elvárható!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni