- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
KERO_SAN
aktív tag
Túlárazott.
-
NakedMan
csendes tag
A kínaiak inkább ne erőltessék a telefonjaikat, műszaki szakértelem és az innováció teljes hiánya miatt inkább veszek valami értelmeset 100 rugóból...
-
h-yle
addikt
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Nem is a kinti logisztikán, és ügyfélszolgálaton spórolnak, hanem a nemzetközin.
Ne értsetek félre, tök jó a telefon, és örülök, hogy nem 150-200k, csak arra akarok utalni, hogy amint a Meizu kinövi magát (ha kinövi), és kilép a nemzetközi piacra, ők sem tudják majd olcsóbban adni a készülékeket, mint bármelyik másik gyártó.
Nekünk addig jó, amíg ez nem történik meg.
#19: Így van.
-
törölt tag
kint ugye ennyi a végfelhasználói ára, amiben benne van a kinti support, lokalizáció (
), marketing, stb. ezzel mi itt sajnos semmit nem érünk, de azért elmondanám, hogy a Meizu supportja első osztályú, minden tekintetben, remek viszonteladói hálózata van arrafelé, egyedül a marketingre nem költenek egy fillért sem szinte, és még így is viszik a telefont elég jól (nem tudnak eleget gyártani belőle, mert még elég kis cég, kis kapacitással).
nekem az M8-at kellett gariztatni, hát nem egyszerű. de amint kint van az ember, már simán megy. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én ebben nem vagyok biztos. Garancia és bármiféle terméktámogatás nélkül szerintem néhány 10 darab készülék kelne el - és azért abban nem vagyok biztos, hogy ezen hatalmas vásárlómennyiség a fele nem panaszkodna a fórumon, ha befuccsol a készülék (jobb esetben panaszkodik, rosszabb esetben fröcsög).
De ezt csak úgy megjegyeztem.
-
-
-
strar
tag
A HDMI-nek már az alap M9-ben debütálnia kellett volna, az elő hírekben még szerepelt is. Kár, mert amúgy gondolkoztam régebben az M9 vásárláson, de az új generáció ára meg már sok lesz.
-
Daffchy
őstag
Egyébként a Meizu telefonokat Kínán kívül máshol hivatalosan árusítják, vagy csak ott lehet őket megvásárolni?
-
rep3at
őstag
Szerintem még ennyi pénzt is bőven megér, az eddigi telefonjaik sem voltak rosszak.
-
JR.CSé
senior tag
Kíváncsi vagyok h a Meizunkak sikerül-e az I phone klónok árnyékából kilépnie.
-
h-yle
addikt
-
Daffchy
őstag
válasz
errorcode06 #3 üzenetére
Hehe...
Ha ilyen árban hozzá lehetne jutni, nálam alternatíva lenne SGS2 és a HTC Sensation helyett... (M9 tesztjeiből kiindulva ezzel sem lesz sok baj, reméljük)
Ezekben gondolkozok, hogy jó lenne majd beruházni egybe. -
ThorsHUN
őstag
Az mar orvendetes, hogy az elso harom hsz nem az m8as megjelenesi csuszasaval foglalkozik, hanem a hirre reagal
Jo kis cucc lesz ez is, ev vegere mar nem lesz akkora szam a ketmagos gep, igy siman tudjak tartani ezt az arat is. Nagyon kivancsi leszek ra, elvileg lesz rajta elolapi kamera + "vaku" is (ami az alap M9bol hianyzott).
-
Saccco
nagyúr
Komoly drágulás, ami még így is szépen alávág a konkurenciának. Kár, hogy nem nagyon hozzák el errefelé. Bár akkor meg már megint jó drága lenne.
-
Daffchy
őstag
Azta... Én még ott tartok, hogy kiadták az M9-et.
Nem láttam hírt eddig, hogy készül egy dual magos készülékük is.
Örvendetes, hogy a kijelző is nőt és nem 3,5"-os.Várós nagyon, bár idehaza biztos nem lehet majd hozzá jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon
- Google Pixel topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest