Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sok sikert Neked Legendd!
-
törölt tag
A Legendd-a folytatódik, igaz nem itt ha nem máshol ! Köszönünk mindent és sok sikert a továbbiakban!

-
neo_xperia
senior tag
Nagyon - nagyon sajnálom a távozását
Sok sikert a továbbiakban! -
Minden jót és sok sikert kívánok!
-
tom956ster
aktív tag
Úgy legyen!
Részemről manapság már nem sokat olvasom az oldalt, sem a lapcsaládot. Nem azért, mert rosszabb lenne, mint 10 éve, csak öregedtem én is vele 10 évet és ma már nem izgat oly mértékben az egész ipar. Van egy jó eszközöm, telefon, meg amit még tud pluszban, van vagy 3 db 6310i kompletten a fiókban vésztartaléknak.
Igazából ez a bagázs nekem csak abban a formában jelentette a Mobilarénát, míg Bog, Bocha, DrKind és Te alkottátok.
Mindig kell a frissítés, mindenkinek. A lapnak új szerzők, a szerzőknek új kihívások. Én sajnálom, hogy így alakult, de persze meg is értem.Sok sikert az új úton és halljunk még felőled, olvassunk még tőled.
-
saiyajin
senior tag
Nekem is hianyozni fog Legendd a stabbol, de minden jot kivanok a tovabbiakhoz! Es persze remeljuk, hogy lesznek vendegszereplesek!

-
Potrien
senior tag
Sok sikert az új munkádnál!
-
WOT-H-A-C
veterán
Én is köszönöm a sok anyagot amit olvshattam tőled! Sok sikert és minden jót kívánok!

-
kortic
tag
Sok sikert a továbbiakban, hiányozni fogsz

-
Sok sikert a jövőben, remélhetőleg megtalálod a számításod

-
"...Állandóan csencselt valamivel, az elmúlt négy évben összesen ötször cserélt kocsit..."
A4 megvan még neki?

Sajnálom,én bírom az arcát.
Mondtam is neki,miközben utazott velem a C5-ömben.
Sok sikert kívánok!!!
-
judas13
veterán
Legjobbakat kívánom!!👍
Így még kevésbé lesz már okom meglátogatni az oldalt...
-
Nagyon-nagyon sajnálom hogy elmegy!! De sok sikert a továbbiakban.

Titkon bízom benne hogy azért pár topicban láthatom hozzászólásokat tőle a továbbiakban és itt lesz . -
lexter00
őstag
Nagy arc lehetett

"01:45-kor élesbe, amikor belehasított az éjszakába a kapucsengő, Legendd meglepő módon hazatalált. A harmadik emeletre lépcsőn kellett feljönnie, direkt kinyitottam neki az ajtót, mert félő volt, hogy rossz helyen hagyja el a fordulókat, de betalált, roppant vidám volt, felverte Bochát, dehonesztáló kifejezésekkel illette merő kedvességből, némi dömper jelleget felvéve közlekedett a hajlék helyiségei között (such as fürdőszoba, konyha, háló), majd meglehetősen rövid úton elcsendesedett.Nos, a reggeli fejét azt érdemes lett volna látni. Mi sem voltunk fickósak, de 9-től már dolgoztunk, 11 tájban pedig elhagytuk a hajlékot, mondtam az éjjeli veretőnek, hogy azért egy-két hírecskét írjon már meg miközben magához tér, majd kövessen minket a kiállításra. Délután három is elmúlt, mire megérkezett, de ez is pusztán annak köszönhető, hogy némi telefonos noszogatás hatására harmadszor is felébredt és összekaparta magát."Sok sikert a továbbiakban!
-
doooo
veterán
Ez akkor sincs rendjén, bárhogy is csűröd-csavarod. Ezt bent tartod a fejedben szépen, és nem írod le, pláne nem ebbe a topicba. Mellesleg meg hűtsd le magad, mert janeszgol semmi durvát nem vágott a képedbe, te viszont annál többet az övébe (ezt is úgy, mint egy óvodás). Már két embert sikerült megsértened, itt az idő témát váltani.
-
.DLL
veterán
Ez tényleg nem mondom ki milyen szint...
Nem mondod ki kiről van szó, csak mindenki mást felsorolsz és azt mondod, hogy az, akit kihagytál. De, ezzel elmondtad, csak nem nyíltan, egyenesen, ráadásul tök értelmetlenül: ez a topik nem arra van, hogy XY-nal szembeni kevésbé tetszésed kifejezd. Lehet ez a véleményed, csak rossz helyen írod, így kb. tök felesleges... -
-
Palibá
tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Először is, nem vagyok a haverod, és sosem lennék.
Másodszor, azt amit félrevezetően az idézőjelbe írtál, én nem írtam le.
Harmadszor, mit szólsz be hogy óvoda stb. ?
Azt hiszem szabad véleményt nyilvánítani, plusz nem is lehúrrogtam valakit, hanem dicsértem Bogot, Bochát, Legenddet, Szentkutit és nem utolsó sorban a számomra kellemes meglepetést okozó, kiválóan helytálló, színvonalas és választékos szóhasználattal bizonyító Alice-t (Bog mellett az ő írásait olvasom a legszívesebben, valahogy az itt megszokott klisséktől mentesen tud úgy tájékoztatni, hogy nem ismételgeti ugyan azokat a szókapcsolatokat állandóan (motorháztető alatt, dübörög, pörög, teljesít szolgálatot stb.).
Azt hiszem ezzel mindenkit felsoroltam, aki érdemes rá. Te pedig ne akard már megmondani az embernek, hogy ki legyen számára szimpatikus, mert te aztán végképp nem vagy az, ezen hangvételű kommented után.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszönünk mindent! További sok sikert!

-
dud998
őstag
Nagyon sajnálom és sok sikert kívánok a továbbiakban!

-
ForRedGlory
félisten
Sajnalom, hogy elment, de azt nem, hogy nem ugy ahogy a video sugallja.
Basszus, ilyen hangvetelu videokat elhunytaknak szoktak csinalni. Nem lehetett volna valami vidamabbat?
-
Darellus92
aktív tag
Leggend out! Peace.
Emlékszem amikor még csak Bocha, Kind és Bog vitte a lapot. Nagyon meglepett amikor felvettek, de teljesen jó kontentet toltál.
-
solanthugor
aktív tag
Sok sikert a továbbiakban! Remélem hallunk még felőled!

-
.DLL
veterán
Awww! Jó volt olvasni/hallani, minden jót a továbbiakban, várunk vissza!
Azért az a zongora és FF képi világ kicsit erős volt a végén.

-
Ashitaka
tag
Az élet a változásról szól,még ha az néha szomorúságot is hoz.
Mint a távozásod. Nekem egy legenda voltál/vagy a Mobilarénán
Kedves Legendd ! Sok,sok sikert kívánok neked a jövőben !
Az pedig külön öröm,hogy mint írtad: még visszatérsz -
ToZo85
tag
Én nagyon bìrtalak!
Üde színfolt voltál a MA TV! 
Ha már úgy érezted menned kell,az teljesen érthető.
Nagyon sok sikert kívánok bármibe is kezdesz a későbbiekben!
-
dinnje
aktív tag
Ritkán írok fórumba, de sokat olvasom a mobilarénát így a Te írásaidat is, no meg nézem az adásokat
Hiányozni fogsz, de a legenda velünk marad 
-
Forest48
aktív tag
Szerettek/szerettünk, csak néha sok volt a hibás cikk, de tudjuk h sokat termeltél és csak az hibázik ugye...(meg sok a nyelvtannáci
)
Emellett sok cikkel láttál el minket és jó volt olvasni. Élőben/videón pedig hárman vagytok a legszimpatikusabbak Bog-al és Kind-al karöltve. Szerencsére ő is tiszteletét teszi néha-néha. Reméljük h te is így teszel majd
.
A végén egyébként éreztem h már kicsit szárazabbak a tesztek, gondolom beleuntál picit.
Sok szerencsét a jövőre
-
Palibá
tag
Korábban Bog és Bocha mellett Legendd volt az, akitől szívesen olvastam a teszteket és a TV adásban is élvezet volt nézni a bemutatóit. Szentkuti is alkalmas a feladatra. Alice pedig kiváló szakmaias teszteket ír, és szépen válaszékosan tudja kifejezni magát nem csak írásban, hanem a kamera előtt is, örülök hogy ő is a csapat tagja lett. Nem Legenddnek kellett volna távoznia, hanem annak, akit szándékosan hagytam ki a dicsérő szavakból.

Sok sikert Legendd, és a fent említett tagoknak is minden jót kívánok!
-
tothmaxy182
őstag
Oh, de sajnálom! Legendd egy nagyon jópofa, jókedvű srác. Nagyon jól vezette a MA TV adásokat is.
Sok sikert a továbbiakban! Remélem azért látunk még néha a kommentek közt! -
tucsok.
senior tag
Köszi a jó cikkeket, sok sikert kívánok!
-
Legendd
senior tag
Őszinte leszek, nem számítottam ennyi kedves üzenetre

Köszönöm Nektek a türelmet, a kitartást, az olvasást, a kommenteket.
Még visszatérek!
-
tybsen
addikt
Köszönet az eddigi cikkekért és minden jót a jövőben!

-
Forest48
aktív tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Nem csak én látom így, éljen. Már csak akkor nézek MA-tv-t ha Bog tartja.
.
Remélem senki sem haragszik meg, de van egy személy, akinek a mimikájától és a hanglejtésétől falat tudnék kaparni.Lengeddet pedig várjuk vissza sok-sok vendégcikkel. Havonta küldjetek neki valamit tesztelni, mondjuk lehetne tartósteszter. Aztán legalább látnánk hogy bírják a kütyük az igénybevételt, nem csak 1 hétig.
-
deja vu
addikt
Jók a fotók.

-
gerii
addikt
Csak 4 év volt, azt hittem régebb óta nyomta. Ghoo tabom nekem is volt, huhh.
Sok sikert! -
mizoli
addikt
Sok sikert, és minden jót!
-
Sterilzona
senior tag
Köszönünk mindent.
Legjobbakat neked
-
callmeakos
veterán
Sok sikert a továbbiakban

-
Matada2.3
veterán
Köszönjük szépen a 4 év kemény munkáját. A te stílusod kiemelkedő volt a csapatból. Sok sikert a jövőben, remélem még azért láthatunk téged és beszégethetünk majd vele(techen)d

-
doooo
veterán
Milyen lelombozó volt meglátni a cikket, pláne még elolvasni, meg a videó, ugye.. sok volt ez mára.

De ha már így alakult a helyzet, akkor további sikeres munkát (karriert) kívánok, Legendd! Biztos vagyok benne, hogy bárhová is kerülsz, elégedettek, mi több, hálásak lesznek neked az emberek.
-
+1
ugyan ezek jutottak eszembe
sok sikert!mintha temetnénk, pedig él!

nekem amúgy úgy tűnik mintha már 8 éve itt lenne, annyira alap tagnak számított nálam
más:
a videót miért nem lehet külföldön megnézni?
"A videó SME tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt." -
Pjotr
senior tag
Neki köszönhető a "motorháztető alatt" meghonosítása az MA-nal?

-
petipetya
nagyúr
"Halottról" vagy jót, vagy semmit. Így köszönjük az írásos tesztekben és cikkekben nyújtott munkáját, illetve az általa kapott információkat. További sok sikert és minden jót kívánunk számára.

-
e-newsee
addikt
Sok sikert ezután is!
Azt lehet tudni, hogy merre tovább? Vagy legalábbis milyen területen? -
dkorn
csendes tag
Sok sikert

-
balgab84
aktív tag
Sok sikert, legendd!:-)
-
KicsiBank
csendes tag
Sajnálom, hogy távozik innen de egyúttal sok sikert is kívánok 😊
-
bobace
addikt
Sok sikert az új kihívásokhoz
Köszi az eddigieket! -
Outlander
addikt
Téves

-
Mr.Silkó
veterán
Köszönjük Legendd az eddigi kiváló munkádat, és sok sikert kívánunk neked a céljaid elérésében!

-
*Mukeey*
addikt
Minden jót,szuper 4 év volt!!!
-
Pálin(t)ka
tag
A kedvencem voltál, sajnálom távozásodat, de teljesen érthető. További sok sikert!
-
BrianDK
tag
Köszönjük a sok cikket és a sok tapasztalatot, amit megosztottál velünk! Sok sikert a továbbiakhoz!

-
XeeN
senior tag
Viszlát, és kösz a halakat!

-
Balint1408
aktív tag
Sok sikert!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én még túl fijatal vagyok itt, és nem szoktam hozzá az elvándorlásokhoz!!! Úgyhogy ez most sokkolt! Nem is értem amúgy, hogy mi lehet az, ami elszív innen valakit, olyan csúcs ez a meló! (Nem tudom, egyébként itt van fizetés is havonta, vagy csak hobbiból csináljátok...?
)Legendd, már annyira megszoktam szépséges orcádat és búgó hangodat - lehet, már csak ezért is érdemes volt a váltás
-, hogy valóban üresebb lesz a MA nélküled. Ahogy az Üzbég kóborkutyák mondják: "Gúd lák, end hev a lát szökszessz in jór lájf!"Au reVuffoir!

-
Amalgam
aktív tag
Sajnálom, hogy itthagy bennünket, nagyon jó fej srác. Kívánok sok sikert az új munkahelyen.
-
E2E4
aktív tag
Ez a videó egy kicsit olyan volt, mint amilyen a "Legend"-ás Legendd lehet: a zenéjével együtt emocionális.
Kedvenc idézetem tőle, melyet a kollégája is kellően magas labdának tartott és le is csapott:
A dobozt kinyitva azonban már hevesebben kezd el verni a szívünk (nem bírom ki, hogy ne szúrjam ide, hogy akinek hevesebben kezd verni a szíve egy doboz kinyitásától, az inkább keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét - Bog), hiszen felül fekszik a készülék, majd ha kivesszük a helyéről, akkor a tartozékokat pillanthatjuk meg.
Tulajdonképpen akinek már volt LG V10 a kezében, az tényleg át is érzi ezt az érzelmi töltést. (Jómagam is tanúsíthatom ezt a V10 fórum topikgazdájaként.
)A "Legend"-a folytódik, valahol máshol, vélhetően hasonló emocionális töltéssel. Sok sikert!
-
razzorr
őstag
Sok sikert,ne hagyd abba az írást ☺
-
Kashim
őstag
Minden jót és sok sikert a továbbiakhoz.

-
AxBattler
félisten
Jó utat, és kösz mindent!

-
pusszycat
nagyúr
Szóval ezért lappang a MAtv. Legenddás 4 év volt.

-
zombinyul
addikt
Én is szerettem a munkásságod, de érthető, hogy továbbmész. Sok sikert a továbbiakban!

-
Snoop27
őstag
En is nagyon sajnalom, hogy elmesz, az egyik nagy kedvencem voltal, de megertelek, hogy mashol is szivesen kiprobalnad magad. Tovabbi sok sikert kivanok neked az eleteben, teljesuljenek vagyaid

-
Tutu7030
veterán
Sok sikert! (bírtam a stílusát nagyon!
) -
Pjaard
csendes tag
Pont O es Bog a kedvencem, legszimpatikusabb, emberibb.
Sajnalom. Sok sikert Legendd, de igy megkevesebb MATV-t dogok nezni. :-(
-
TaylorPro
addikt
Picit szomorú lett a videó! Sok sikert és köszi mindent Legendd! -
atike
nagyúr
Köszönünk mindent és sok sikert a továbbiakhoz!
-
Injun
senior tag
The king has left the building
-
EQMontoya
veterán
Good luck, have fun!
A videó viszont nem mén, copyright okán blokkolva az országodban. (londoni az IP-m, magyarral valszeg jó)
-
cinemazealot
addikt
Épp most mesélem asszonynak, hogy milyen érdekes ez a kontraszt a cikk és a videó hangulata között, és ekkor ütött belém a felismerés, hogy ez talán szándékos volt. Így minden világos, bocs.

Valószínűleg egyébként azért nem jött át azonnal a szándékos kontraszt miértje, mert az elmúlt években elég sok vidám és sajnos néhány szomorú témájú videót is kellett készítenem, amiknek nagyon egyértelműnek kellett lenniük.
-
embe
nagyúr
Köszi legendd a "munkádat"! Sok sikert, és örömöt a következő projekthez!

Bog: "....Mivel gyakorlatilag bármiről tud különösebb információtartalom nélkül hosszasan beszélni," - huhh ez gonosz volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kcsa
veterán
"...gyakorlatilag bármiről tud különösebb információtartalom nélkül hosszasan beszélni..."
Igazi jogász

Sok szerencsét a továbbiakhoz

-
Fejvadi
nagyúr
Sajnálom,hogy távozol, mert kedveltem a bemutatókat amit te vezettél. Sok sikert és minden jót a továbbiakban.

-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
cinemazealot
üzenetére
Direkt ez volt a koncepció
Túlhúztam ezt a csöpögős-szomorú vonalat, sajnálom, ha nem ment át. -
törölt tag
Már 4 éve! Mintha tegnap lett volna, hogy új arc tesztje jött velem szembe a MobilArena hasábjain

Sok sikert, és persze némi szerencsét is a továbbiakban!

Bog, nektek meg kitartást, remélem sikerül pótolni Legendd-et!

-
cinemazealot
addikt
Legendd, köszi mindent, és a legjobbakat a továbbiakhoz!

Bog, ezt a cikk végi videót vágjátok már kicsit át és cseréljétek ki alatta a zenét, mert ez így olyan, mint egy nekrológ. Nagyon nem passzol a cikk szövegének (egyébként állati jó és ismét olyan jó Bogosra sikerült) hangvételéhez.

-
atosan
veterán
Sok sikert a jövőben!
-
Ezekiel Ston
senior tag
Mindenjót, és sok sikert kívánok a továbbiakban. Jó műsorokat adtál nekünk. Köszönjük szépen.
-
HoaryFox
őstag

További sok sikert az életben és sok-sok széles mosolyt kívánok neked, Legendd

-
inteltunder
tag

-
Pantal
senior tag
Sok sikert a jövőben. Lehet én voltam figyelmetlen, esetleg lehet tudni, merre tovább?
-
"..ez, az ő Legendd-ája.."
Sok sikert a továbbiakban

-
nrg_52
addikt
Kar erte, kivalo ugynok volt!☺ Sok sikert neked a tovabbiakban!
-
foxymaci
senior tag
További sok sikert neked Legendd, élvezettel olvastuk mindig a tesztjeidet!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Minden jót a továbbiakban!

-
Mercel
senior tag
Sajnálom a távozásod, hiányozni fogsz innen. Sok sikert a továbbiakban, bármerre is tartasz!
Hazajáró vendégként azért remélem látunk még.
Szia Leggend. -
Richie86
senior tag
Sok sikert Legendd a továbbiakban!

Én is szerettem a tesztjeid
-
Csapoati
nagyúr
Egy Legenddával kevesebb.

Kár, de sok sikert más téren is!
Akkor most jöhet a casting, jelentkezni egészalakos bikinis fotóval lehet?
-
Namelesske
addikt
Legendd, sok sikert! #llap
Szokásos sírva röhögős Bog poszt.:-)
-
alex devil
senior tag
Sajnálom, hogy elmegy.
Hosszú és eredményes életet kívánok!
-
batai15
félisten
Sok sikert a jövőben !
-
Scholes9
nagyúr
Sok sikert

-
Scrydhan
senior tag
Sok sikert kívánok a továbbiakhoz!
-
Roxbury
őstag
Sajnalom, hogy elmegy, jo fej volt. Sok sikert! 😊
-
Csillag01
aktív tag
Ez a zene nagyon nem illik a video ala. Inkabb vmi vidamabb, nem ilyen szomoru hangulatut kelett volna hisz viccesnek, mosolygosnak ismertuk meg Legendet. Sajnalom h elmegy. Igy meg lentebb lesz az amugyis alacsony szinvonal. A mobilarena tvrol nekem az o tesztjei tetszettek a legjobban.
-
Teo.
aktív tag
Kár érte, kíváló teszter volt !!!
A szabad helyre nem lehet belentkezni én szívesen megyek.
-
Stevenstyle
senior tag
Most szomorú lettem... Kind után még egy (számomra) "régi motoros" akit szerettem. Sajnos az újabb/"ifjú" Titánok közül, ha megfeszülök akkor is csak a felére tudom azt mondani, hogy szimpatikus, így még inkább sajnálom, hogy egy megszokott és kedvelt arccal kevesebb..
Természetesen Legendd neked nagyon sok sikert kívánok a jövőben! Csatlakozom az előttem szólóhoz, vendég cikkben még titkon én is reménykedem

-
Borg76
tag
Sok sikert a jövőben, és remélem egy-két vendég cikket még írsz később

-
Timeola
aktív tag
Én is további sikereket kívánok! Sajnálom hogy elmész.. :-(
-
janeszgol
félisten
Klassz MATV adásokat készítettél. Minden jót a továbbiakban!
-
MPite
tag
Nagyon sajnálom a távozásodat, de abszolút megértem. Sok sikert Legendd a jövőre nézve és köszönjük az eddigi munkádat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok sikert a továbbiakban!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hiányozni fogsz, de a legenda velünk marad
)

)