- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ütésálló teszten is átment a Poco X7, bírja az alámerülést is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ez csak nekem tűnik kissé megtévesztőnek?
Ha valamiben a Galaxy S8 duóhoz megvásárolható DeX állomás biztosan jobb, az a teljesítmény: egyszerűen fürgébb és fluidabb ...
Ez szerintem azt sugallja, hogy a dokkolónak bármi szerepe lenne a fluidabb rendszerben, ami nyilván nem igaz.
Egy Snapi 835 csúnyán odaver teljesítményben a 808-810-nek, szóval az a minimum hogy folyamatosabb legyen a rendszer.Laci
-
slimshady
senior tag
Ez fantasztikus. Nem hiszem, hogy túl sok embernek lenne ebből haszna. Bár a lényeg, hogy működik...
üdv.: SlimShady
-
Ez tök jó hogy működik , csak az a kérdés meddig, a wp-nek mert nincs jövője. Be kell látni ezt.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Decske
senior tag
Sőt, ha az S8-at az MS display dock-jára (HD500) kötjük, azzal is működik...
Az S8 nagyon ígéretes, de nem tudná leváltani a 950XL-emet, mert nem lehet használni dokkolt állapotban.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
zseko
veterán
Bár az eredeti címet már nem láttam, de abszolút igazat adok.
Duliee, tök mindegy hogy álhíroldal vagy sem, az olyan szarokat amik hasonló nyomorék címekkel nyitnak ('el sem hiszed hogy mi történt', 'és ami utána következett, arra kevesen számítottak', 'hihetetlen dolog történt', stb.) meg sem nyitom. Sehol. Lehet túl vulgárisan fogalmaztam, sorry, de attól még így van. Enélkül is elolvasom az itteni cikkek döntő többségét.
HR24.hu
-
félisten
Tetszik! Sajnos ettől még nem lesz működőképes a W10 Mobile, és az MS Store-ban sem lesz több (működő) app, szóval frankó, de kiatökömetérdekli.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
meridarider
tag
Nem igazán értem miért olyan meglepő ez. Az usb otg már évek óta támogatja ezeket a szabványokat...
God hates us all.
-
Dr.FantastiK
őstag
szerintem meg pont erdekes ez az info !
koszonjuk a cikket.
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Béééla
őstag
A cikken felbuzdulva megpróbáltam bedugni a Nintendo Switch dokkolójába a Lumia 950-em, nem akarta az igazságot. (valószínűleg nem véletlenül vannak ott a magasító bütykök a két oldalán)
Bélabá
-
troviko
senior tag
Majd kiadnak egy patchet, hogy ez többet ne fordulhasson elő. A portokat már szabványosították, most jöhet a szoftveres limitáció, hogy csak azért is branden belül kelljen venned.
https://www.oldtech.hu/
-
hapakj
senior tag
A Lumia 950 xl egyébként az apple átalakítóval is működik [link]
Sőt. kezelte simán a rákötött random usb switchet meg usb Ethernet adaptert. -
moleculez
veterán
És akkor most jöhetnek az eBayes 20 dolláros klónok, mert meg lehet csinálni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
janeszgol
félisten
Tényleg kerülni kellene az említetteket. Amúgy olvasható, érthető, még egy fárasztó nap után is elolvasom a cikkeit, mert egyértelműen ír. Nem kellenek az irodalmi mélységek. (Még csak az kéne, hogy krimibe illő átvitelek legyenek. pl Kinyitva a dobozt, olyat láttam, amire sose számítottam a gyártótól. Kép betéve, görgethetünk. A home gomb átkerült a hátoldalra. -S8 )
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
"And it just works. Seamlessly."
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Silεncε
őstag
Az is poén mondjuk, hogy a srácnak telik 950-re, S8-ra, DeX dokkra, de egy nem 360p-s kamerát már nem tudna szerezni...
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
csak (NAGYON-NAGYON!) halkan teszem hozzá a bántás szándéka nélkül, hogy Bone írásainak minősége se közelíti meg Dr. Kind-ét és Zsoltiét (hirtelen nem jut eszembe az itteni neve)... ez a hatásvadászat csak a hab a tortára...
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Graphics
Jómunkásember
De ez nem egy álhír oldal
Annyira szerintem nem volt drasztikus a nyelvezete, hogy ezen kéne ugrálni.
ÉS akkor most vissza a szakmai részhez.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Bone, nagyon-nagyon szépen kérlek, hogy ilyen "...és ami utána következett, arra kevesen számítottak" szintű hatásvadász rizsát kerüljétek már. Bizonyos IQ szint felett visszatetsző, sőt, zavaró, hogy hülyének nézitek az olvasót.
Igen, tudom, hogy sok helyen használják ezt, mert a marketingesek debilek, illetve pont az álhírekkel, tévhírekkel operáló oldalakon népszerű, meg az Index.hu kattintásvadász zéró tartalmú híreinél bevett.
Nem hinném, hogy a Mobilarénának ilyen trendeket kellene követnie...
@Duliee: Pontosan így gondolom én is. Nem méltó a Mobilarénához...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest