Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca007
csendes tag
Én komolyan nem értem, mit várnak egyesek. Mi9em van, ez most már több mint két éves típus (2019 tavaszi), áprilisi a biztonsági csomag, majd jön valamikor még a 12.5, és jövő tavaszig biztosan lesznek még további biztonsági frissítések. Soha rosszabbat!
Ja, és ha vennék újat tőlük, nyilván elvárnám, hogy arra legyen meg először az új MIUI/Android. -
stingy2
senior tag
Jogos
INTJ
-
MODERÁTOR
-
stingy2
senior tag
-
MODERÁTOR
-
stingy2
senior tag
válasz Viktor0610 #36 üzenetére
https://xiaomifirmwareupdater.com/ forrásában hol találom a bigota-ra mutató linket?(hamár a hivatalos letöltési linkeket gyűjti az oldal)
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
válasz Bathorypeter #34 üzenetére
Minden szavaddal egyetértek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ezek a "csingcsung.fos oldalak" nem csinálnak mást, csak a hivatalos Xiaomi letöltési linkeket kigyűjtik, hogy ha meguntad a várakozást, feltehesd a neked kellő frissítést.
Pl. https://xiaomifirmwareupdater.com/, https://mirom.ezbox.idv.tw/en/
Xiaomi 13T
-
joey04
titán
válasz Bathorypeter #21 üzenetére
legalább havonta adjanak ki valami mobilt
egyre drágábban.
-
Bathorypeter
tag
-
Füleske
addikt
válasz aprokaroka87 #32 üzenetére
A 12 - re frissítés is elég döcögős volt, mostanra értek el oda hogy nem egy bughalmaz. De alapjaiban volt szerintem lassú az a rendszer. Viszont ilyen szintű gyorsuláshoz szerintem kicsit jobban hozzá kell nyúlni az alapokhoz. Ettől még lehetett volna egy x-edik sima frissítés is, de hát ugye "a gyártók mit nem lihegnek túl" ? Nyilván a marketing osztály minden lehetőséget meg fog ragadni, és ez nem gyártófüggő.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ezeket a dolgokat nyugodtan bele tehették volna a Miui 12-be is, amit most a Miui 12.5-be.
Én arra is kíváncsi leszek hogy a Miui 13 így mennyit fog késni... pontosabban mennyi nem fogja majd azért megkapni, mert addigra eltelik az általános 2 éves support idő.
Addig még úgy is ki fog adni vagy 30 féle készüléket, ami már mind Miui 12.5-el fog indulni.
Szerintem lesznek itt szép meglepetések, pl Redmi vonalon.
-
Füleske
addikt
válasz aprokaroka87 #29 üzenetére
"mi szükség van erre a Miui 12.5-re, mert szerintem semmi."
A 12-re mi szükség volt ? A 13 - ra mi szükség lesz ? Csak időhúzás a 14 - ig. Amire szintén semmi szükség.
Sokkal gyorsabb lett a telefon, szerintem ez jó.
Amúgy a gyártók mit nem lihegnek túl ? (nem csak mobiltelefonoknál) -
aprokaroka87
nagyúr
:D
te miből gondolod hogy elsőként kelett volna megkapnia a Miui 12.5-t?Egyáltalán el tudja mondani bárki is egyértelműen hogy mi szükség van erre a Miui 12.5-re, mert szerintem semmi.
Max arra jó hogy a fejlesztési kapacitás jó része arra menjen, az egész csak egy idő húzás....
-
hroberto
veterán
Én sem bánnám, ha kiadnák már a frissítést Mi10 - re, de azért kicsit túlliheged ezt a dolgot. Sok újdonság nem lesz benne, és attól, hogy nem a legfrissebb a biztonsági patch, sem fog összedőlni a világ. Türelem, hamarosan kiadják.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Füleske
addikt
" valami csingcsung.fos oldalról letöltök vmi rom-nak mondott izét arra a telefonra, amit rendszeresen használok bankolásra, fizetésre..."
Jól utána néztél a dolgoknak, gratulálok.
Eleve miért választottál kínai telefont ? Ja hogy olcsó volt...
"Meguntam..." , "Fel kellene fogni"
Neked kellene felfogni hogy nem körülötted forog a világ. -
Noukoum
veterán
Részben van csak igazad mert régen is pont ugyanúgy gyengén álltak Android frissítések terén. Miui frissítésben valószínűleg jobbak voltak, már csak a heti frissítés miatt is. Belátták hogy az emberek jelentős részét nem érdekli a szoftverfrissítés, mert 1-2 éven belül cserélik a készüléket.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
stingy2
senior tag
Persze, majd valami csingcsung.fos oldalról letöltök vmi rom-nak mondott izét arra a telefonra, amit rendszeresen használok bankolásra, fizetésre...na ne mááá Eddig kb. 5 éve xiaomik voltak itthon, de szép lassan betelt a pohár a MIUI + Xiaomi hülyeségeivel, és ha a MI9T bedobja a törölközőt, akkor nálam vége a "márkahűségnek". Meguntam, h megveszek egy telót, és fél évig kell várnom, amíg a rom-ot használhatóvá faragják. Meguntam, hogy (majdnem)minden frissítés után vmi elbacódik, és lehet várni a köv frissítést, amivel vagy orvosolják, vagy nem, vagy lesz benne vmi más bug vagy nem.Meguntam, hogy tesznek a frissítésekre, most pl. márciusi a biztonsági csomag. Fel kellene fogni kínai barátainknak, hogy a vas egy dolog, a szoftver szvsz sokkal fontosabb.
INTJ
-
Linkin1994
senior tag
A szoftvercsapat meg azt se tudja szerintem milyen telefonok vannak forgalomban
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Noukoum
veterán
válasz Bathorypeter #16 üzenetére
A Xiaomi Android frissítésekben mindig is gyenge volt, cserébe ott a Miui support. Ha neked előbbi fontos, vagy a biztonsági frissítések akkor garantáltan jobban jársz más gyártó készülékeivel.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Felesbandi
senior tag
válasz Linkin1994 #18 üzenetére
Mert tőlük ennél többet várunk. :D
-
Linkin1994
senior tag
Oneplus-t meg felkötik hogy mi az hogy 7 pro-ra csak májusi patch van
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Banderasz74
tag
Igen, engem is az zavar legjobban. Magával a telefonnal semmi gond. Látok néhány apró bugot,de más semmi probléma. 🙂
-
Bathorypeter
tag
válasz Banderasz74 #14 üzenetére
Nekem is MI10 van,igaz eladás alatt,viccesnek tartom én is,hogy a tavalyi csúcsmodelre még mindig nem jött ki.Szánalmas.Ennyit a Xiaomiról.Visszatérek az IOS-re.Engem mondjuk a biztonsági frissítés zavar.Februári.Vicces
-
Füleske
addikt
válasz Banderasz74 #14 üzenetére
Szívesen. Ilyen volt nekem is már, a Xiaomi - n múlik hogy mikor teszi át bétából véglegessé a frissítés státuszát, majd akkor fogod tudni telepíteni. Az mondjuk érdekes hogy 10 nap eltelt a kiadástól és még mindig béta.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
válasz Banderasz74 #11 üzenetére
Letöltöd a frissítést. A rendszerfrissítés ablakban a miui logót addig nyomkodod amíg ki nem írja hogy további frissítési funkciók vannak bekapcsolva. Utána a jobb felső három pöttyös menüben megjelenik a frissítőcsomag kiválasztása opció. Megkeresed a letöltött frissítést, rányomsz és telepíti.
-
ProEvoFan
nagyúr
Mi10T-re tegnap megjött a frissítés.
-
Tewe013
őstag
válasz Mr Anderson #7 üzenetére
Ugyanez volt itt is.
-
Füleske
addikt
Amúgy friss ez a hír, most nézem 10T/Pro - hoz 05.26 - án jött ki a 12.5.
-
Füleske
addikt
válasz Felesbandi #3 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Banderasz74
tag
válasz Felesbandi #3 üzenetére
Igaz. 🤔😔 A Mi 10re is azt mondták hogy ki adták. 🤔Erre sehol semmi. Nem hisztizek miatta,félre ne értsd. Legalább akkor egy biztonsági frissítést adnának,de semmi. 😔Ki ad a Xiaomi millió mobilt,aztán a támogatás elmarad.
-
Felesbandi
senior tag
Mar idejét se tudom, mikor jelentették be, hogy jön mi 9t-re is a 12.5. Azóta se láttam belőle semmit.
-
Garada
őstag
Azért a Mi 8/9-es szériát is lassan sorra kéne keríteni. Régen amilyen rendszeresen kaptak frissítést a telefonok, most teljes a zavar. Így hogy ennyi telefont dobnak piacra éves szinten az átlag user szívja meg a legjobban. Nem irigylem a MIUI részleget, ennyi eszközzel dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest